Referenssit

NCC Business Arena Helsinki messuosasto 2023

Osasto, joka kuvastaa yrityksen kiertotalousajattelua

Business Arena Helsinki on Pohjoismaiden suurin kiinteistöalan tapahtuma. Tuotimme tapahtumaan asiakkaallemme NCC:lle luovan ja inspiroivan osastokonseptin, joka kuvasti yrityksen kiertotalousajattelua konkreettisella tasolla – messuosasto rakennettiin pääosin Espoon Niittyportin perhekeskuksen korjaustyömaan kierrätysmateriaaleista.

NCC pyrkii edistämään vähähiilisyyttä niin energia- kuin materiaalimielessä. Kiertotaloudessa huomioidaan koko elinkaaren aikaiset ympäristövaikutukset. Business Arenassa messuvieraat pääsivät keskustelemaan ja inspiroitumaan kestävästä rakentamisesta pääosin kierrätetyistä materiaaleista valmistetulla osastolla.

Toteutimme NCC:lle avaran osastoratkaisun, jonka materiaalit valittiin suoraan asiakkaan kohteen purkutyömaalta. Suuren vierailijamäärän mahdollistamiseksi jätimme osastolle paljon vapaata tilaa ja hyödynsimme seinäpintoja viestin jalkauttamisessa. Vetovoimaisen yksityiskohdan osastolle toi aaltokuvioinen ja uniikki tarjoilusaareke, jossa maamme ykkösbaristoihin lukeutuva Jarno Peräkylä loihti maistuvia NCC-kahveja. Osasto resonoi asiakkaan brändiä ja valittua pääteemaa, tarjoten hienot puitteet innostaville keskusteluille.

Asiakas

NCC

Tapahtuma­malli

Messuosasto, Business Arena Helsinki

Palvelut

Projektinhallinta, suunnittelu & konseptointi, graafinen suunnittelu, tuotanto

MUUTA IDEASI TAPAHTUMAKSI

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi

TILAA UUTISKIRJE