Ärräpäivillä välittyy ilo, tieto ja voittamisen kulttuuri

Ärräpäivät on R-Kioskin järjestämä suurtapahtuma, mikä kokoaa kauppiasyrittäjät ja kioskiesimiehet ympäri Suomea inspiroitumaan, kouluttautumaan sekä verkostoitumaan toistensa, huippubrändien ja yhteistyökumppaneidensa kanssa. Tapahtuman tavoitteena on nostattaa kauppiaiden intoa ja taitoa, sekä vahvistaa yrityksen kulttuuria ja yhteisöllisyyttä.

Kaksi päivää täynnä ohjelmaa
Toteutimme Ärräpäivät Asiakas on ykkönen -teemalla Helsingin messukeskuksessa. Kaksipäiväinen tapahtuma koostui monipuolisista sisällöistä: avajaisista, eri alueiden omista aluekokouksista, seminaarista ja iltagaalasta jatkoineen. Lisäksi Ärräpäiviin sisältyi tavarantoimittajien ja palveluntarjoajien messut, mitkä käsittivät 40 uniikkia messuosastoa.

Suunnittelimme tapahtumaan visuaalisesti selkeät ja logistisesti toimivat puitteet, mitkä tukivat tavotteita – yhteisöllisyyttä, Ärräläisten voittamisen kulttuuria, sekä mahdollistavat kauppiaiden ja kumppanien iloiset kohtaamiset. Rakensimme alustan ja laadimme suurtapahtumalle käsikirjoituksen, mikä varmisti käytännössä kolmen erilaisen tapahtuman sujuvan sujuvan läpiviennin huippuluokan osallistujakokemus keskiössä.


Asiakas: R-Kioski
Tapahtumamalli: Livetapahtuma & messut
Osallistujamäärä: Noin 700
Palvelut: Projektinhallinta, tapahtumatuotanto, tapahtumaohjaus, graafinen suunnittelu, valokuvaus

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2023 Sisters Inc. All Rights Reserved.