Kokonaisvaltaista tapahtumamarkkinointia

Autamme yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa kokonaisvaltaisen tapahtumamarkkinoinnin keinoin. Suunnittelemme ja toteutamme vaikuttavia ja tuloksellisia tapahtumia eri tarpeisiin ja kanavasta riippumatta. Olipa kyseessä seminaari, vuosijuhla, asiakastilaisuus, gaalaillallinen, koulutus, henkilöstöpäivä tai messut, me luomme kohtaamiseen elämykselliset ja parhaat tapahtumaratkaisut. Lisäksi tarjoamme tapahtumien oheen laadukasta markkinointia aina kutsuprosessista aftermovieen.

Livetapahtumat

Virtuaalitapahtumat

Hybriditapahtumat

Messut ja messuosastot

Meiltä saat kaikki tapahtumatuotannon osa-alueet

Mahdollistamme kaikkien tapahtuman osa-alueiden toteuttamisen avaimet käteen -periaatteella. Ydinosaamistamme ovat kohtaamisten toiminnallisten, teknisten ja taiteellisten ominaisuuksien kokonaisvaltainen suunnittelu, ratkaisu sekä toteutus. Tapahtuma-arkkitehdeillämme on laaja, lähes 20 vuoden kokemus kohtaamisista – niin live-, virtuaalisten- kuin hybriditapahtumien tuottamisesta kaikenkokoisille yrityksille.

Suunnittelu ja projektinjohto

Kokonaisvaltainen suunnittelu, toimivat prosessit ja timanttinen projektinhallinta luovat selkeät raamit tekemisellemme ja mahdollistavat stressivapaan tapahtumatuotannon asiakkaalle.

Ideointi ja konseptointi

Valloittavat ideat ja konseptit nostavat tapahtuman ydinajatuksen esiin oivalluttavalla tavalla. Vahva osaamisemme kiteytyy luovan ajattelun ja strategisen osaamisen kautta.

Sisällöntuotanto

Tapahtumassa sisältö on kingi! Tuotamme tapahtumaan yksilöllisesti näyttävää ja koukuttavaa sisältöä aina tapahtumailmeestä käsikirjoitukseen.

Videotuotanto

Videoiden avulla välitetään tunteita, luodaan samaistuttavuutta ja selkiytetään monimutkaisiakin asioita. Suunnittelemme, käsikirjoitamme ja tuotamme videoita monipuolisesti eri tapahtumatarpeisiin.

Markkinointi ja viestintä

Asiakasviestintä, mainonta, somesisällöt, kutsuprosessi – Tuotamme vetovoimaista ja brändiä tukevaa markkinointiviestintää tapahtumien oheen.

Tapahtumalogistiikka ja -tekniikka

Sopivat puitteet, lavasteet, koristeet, maittavat tarjoilut, ensiluokkainen tapahtumatekniikka – Hoidamme tapahtumalogistiikan kokonaisvaltaisesti pystytyksestä purkuun.


Kaipaatko ideoita ja inspiraatiota?

Tilaa uutiskirjeemme jättämällä sähköpostiosoitteesi alle:

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2024 Sisters Inc. All Rights Reserved.