Kokonaisvaltaista tapahtumamarkkinointia

Autamme asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa tapahtumamarkkinoinnin keinoin. Teemme tapahtumia live-, hybdiri-, virtuaali- ja multihub-muodoissa. Ydinosaamistamme ovat kohtaamisten toiminnallisten, teknisten ja taiteellisten ominaisuuksien kokonaisvaltainen suunnittelu, ratkaisu sekä toteutus. Mahdollistamme kaikkien tapahtuman osa-alueiden toteuttamisen avaimet käteen -periaatteella.

Suunnittelu ja projektinjohto

Kokonaisvaltainen suunnittelu, toimivat prosessit ja timanttinen projektinhallinta luovat selkeät raamit tekemisellemme ja mahdollistavat stressivapaan tapahtumatuotannon asiakkaalle.

Ideointi ja konseptointi

Valloittavat ideat ja konseptit nostavat tapahtuman ydinajatuksen esiin oivalluttavalla tavalla. Vahva osaamisemme kiteytyy luovan ajattelun ja strategisen osaamisen kautta.

Sisällöntuotanto

Tapahtumassa sisältö on kingi! Tuotamme tapahtumaan yksilöllisesti näyttävää ja koukuttavaa sisältöä aina tapahtumailmeestä käsikirjoitukseen.

Videotuotanto

Videoiden avulla välitetään tunteita, luodaan samaistuttavuutta ja selkiytetään monimutkaisiakin asioita. Suunnittelemme, käsikirjoitamme ja tuotamme videoita monipuolisesti eri tapahtumatarpeisiin.

Markkinointi
ja viestintä

Asiakasviestintä, mainonta, somesisällöt, kutsuprosessi – Tuotamme vetovoimaista ja brändiä tukevaa markkinointiviestintää tapahtumien oheen.

Tapahtumalogistiikka
ja -tekniikka

Sopivat puitteet, lavasteet, koristeet, maittavat tarjoilut, ensiluokkainen tapahtumatekniikka – Hoidamme tapahtumalogistiikan kokonaisvaltaisesti pystytyksestä purkuun.

Tapahtumamallit

Tapahtuma-arkkitehdeillämme on laaja kokemus niin live-, virtuaalisten- kuin hybriditapahtumien tuottamisesta kaikenkokoisille yrityksille. Meillä on 18 vuoden kokemus erilaisten tapahtumien luomisesta niin kotimaassa kuin kansainväliselläkin tasolla.

Livetapahtumat

Virtuaalitapahtumat

Hybriditapahtumat

Multihub- ja satelliittitapahtumat

Aloita tapahtumasi suunnittelu jo tänään

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2022 Sisters Inc. All Rights Reserved.