PALVELUMME / YRITYSTAPAHTUMAT

LUO NOSTETTA YRITYSTOIMINTAAN

Strategisesti oikein suunniteltu yritystapahtuma tai yritystilaisuus luo lisäarvoa ja kasvattaa liiketoimintaa. Yritystapahtumat ovat tilaisuus vaikuttaa tehokkaasti hallitussa ympäristössä valitun kohderyhmän ajatuksiin, asenteisiin ja käytökseen.

Autamme asiakasyrityksiämme hyödyntämään yritystilaisuuden tarjoamaa potentiaalia markkinointiviestinnällisenä alustana parhaalla mahdollisella tavalla ja tuomaan nostetta yritystoimintaan.

Olemme luovia, vastuullisia ja kokeneita tapahtumamarkkinoinnin ammattilaisia, ja kanssamme on hauskaa tehdä tapahtumia. Mielessämme loistaa aina kirkkaana yksi tavoite: asiakkaidemme menestys!

Varaa aika sparraukseen

Varaa ilmainen sparraushetki asiantuntijamme kanssa ja nosta ideasi konkretian tasolle.
Sähköpostiosoite *

MIKSI VALITA YRITYSTAPAHTUMAT VAIKUTTAMISKANAVAKSI?

Nykyajan infoähky ja datamassan kohina tuovat haasteita viestien läpi saamiseen sekä sisäisessä, että ulkoisessa markkinoinnissa. On tutkittu, että aistejamme pommittaa yli 11 miljoonaa bittiä dataa/ sekunti. Keskivertoihmisen työmuisti pystyy käsittelemään dataa kuitenkin vain maksimissaan noin 40-50 bittiä/sekunti. Ajastamme ja huomiostamme taistelee jatkuvasti kasvava määrä viestejä ja informaatiota.

Yritystilaisuus tarjoaa hallitut puitteet, joissa haluttu kohderyhmä on tietyssä paikassa tiettyyn aikaan mahdollisimman vastaanottavaisina harkituille viesteille. Yritystilaisuus tai yritystapahtuma pystyy lisäksi hyödyntämään osallistujien eri aisteja viestien vastaanottamisessa ja vaikuttamaan ihmisten ollessa paikalla ja aidosti läsnä tilaisuudessa.

Jopa 75% B2B-yrityksistä kertoo kokemuksellisen markkinoinnin olevan markkinointistrategioiden kannattavin taktiikka.

YRITYSTAPAHTUMAN HYÖTYJÄ:

  • Syvennä asiakassuhteita
  • Sitouta ja herätä kiinnostusta kohderyhmissä
  • Generoi myyntiä
  • Erottaudu kilpailijoista ja vahvista brändiä
  • Jaa tietoa ja asiantuntemusta
  • Verkostoidu muiden toimijoiden kanssa

VARMISTA ONNISTUNUT OSALLISTUJA­KOKEMUS
JA TULOKSELLINEN TAPAHTUMA

Tapahtumia ajatellaan usein logistiikkakeskeisestä näkökulmasta. Tapahtumat mielletään lähinnä projektinhallintana, jonka voi hoitaa kuka tahansa riittävät projektinjohtotaidot omaava henkilö. Tämä on kriittinen kohta, missä tapahtuman järjestämisessä voi mennä pieleen.

Ammattitaitoinen tapahtumajärjestäjä auttaa yritystä analysoimaan kohderyhmää, terävöittämään tavoitetta ja suunnittelee tapahtuman sisällöllisesti niin, että osallistujakokemuksesta muodostuu onnistunut ja tapahtumalle asetetut tavoitteet täyttyvät. Sen jälkeen tapahtuma-ammattilainen vie projektia eteenpäin rautaisella otteella.

Tapahtumatoimiston tuoma lisäarvo kokonaisuudelle on merkityksellinen, sillä vaikka tapahtuma koostuu erilaisista logistisista elementeistä, olennaisinta on se, millä luovilla ja strategisilla ratkaisuilla se luodaan ainutlaatuiseksi vaikuttamisen kanavaksi.

 

 

KATSO REFERENSSEJÄ
TAPAHTUMISTA

B2B Asiakas- ja sidosryhmätapahtuma
B2C, kauppakeskuksen avajaistapahtuma

KOKENUT YRITYSTILAISUUKSIEN AMMATTILAINEN

Suunnittelemme ja tuotamme asiakkaillemme keskimäärin 100 onnellistavaa ja korkeatasoista yritystapahtumaa vuodessa – asiakas- ja yritystilaisuudet, seminaarit, henkilöstötapahtumat, avajaiset, vuosijuhlat, lanseeraukset, messuosastot, virtuaalitapahtumat jne. Toteuttamamme yritystapahtuma tai yritystilaisuus on lisäarvoa tuova, ja saat sen avaimet käteen periaatteella laadukkaasti sekä kustannustietoisesti.

Tapahtumalle asetetun tavoitteen saavuttamiseksi suunnittelemme konsepteja, teemoja ja osallistavia ohjelmanumeroita, hyödyntäen esimerkiksi pelillisyyttä aktivoinnissa, vuorovaikutuksessa ja tiedonkeruussa. Lähestulkoon vain mielikuvitus on rajana tapahtumien keinovalikoimassa, käytämme rohkeasti myös digitaalisuutta. Räätälöimme workshopit ja ohjelmanumerot aina teemaan ja brändiin sopiviksi. Parhaimmillaan niistä voi jalostua yritykselle pitkäaikaisiakin työkaluja.

Yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella hyödynnämme myös ymmärrystä kohderyhmien tarpeista ja käyttäytymismalleista tapahtumia suunnitellessamme. Konseptointi ja suunnittelu, sisällöntuotanto, projektijohto, tuotanto, tapahtuman markkinointi ja tapahtumasisältöjen jatkojalostus… me hoidamme koko tapahtumatuotannon aina ammattitaidolla ja ilolla!

KOHTAAMISILLA ON PITKÄ JA LAAJA VAIKUTUS

Tapahtumamarkkinointi tukee yrityksen brändiä ja tavoitteita pitkällä aikavälillä. Haluatko lisätä nostetta yritystoimintaan ja kohdata kohderyhmäsi elämyksellisellä tavalla?

Tartu tapahtuman mahdollisuuteen!
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi

TILAA UUTISKIRJE