PALVELUMME / HENKILÖSTÖTAPAHTUMAT

IHMISIIN PANOSTAMINEN ON AVAIN MENESTYKSEEN

Yhä useamman menestyvän yrityksen taustalla piilee vahva yrityskulttuuri ja onnellinen henkilöstö.
Me uskomme, että ihmisiin panostaminen on avain menestykseen, ja todellinen menestys syntyy onnellisista ihmisistä. Onnellisuus toimii voimanlähteenä ja tekee yksilöistä motivoituneempia, luovempia, sitoutuneempia ja tuottavampia.

Kun tavoitteena on vaikuttaa tapahtumien avulla, me olemme apuasi. Nostamme työyhteisösi arjen yläpuolelle sekä lisäämme arjen keskelle onnellisuutta. Luomme arvoa synnyttäviä henkilöstötapahtumia, jotka vaalivat mielikuvaa ja yrityksen tärkeintä voimavaraa.

Varaa aika sparraukseen

Varaa ilmainen sparraushetki asiantuntijamme kanssa ja nosta ideasi konkretian tasolle.
Sähköpostiosoite *

HENKILÖSTÖTAPAHTUMAT OSANA YRITYKSEN STRATEGIAA

Henkilöstötapahtumat tarjoavat erinomaisen väylän vuoropuheluun henkilöstön kanssa. Tapahtumapäivä poikkeaa aina tavallisesta työpäivästä, ja silloin noustaan arjen yläpuolelle, yhdessä. Se mahdollistaa tavanomaista tehokkaamman vaikuttamisen, olipa kyseessä esimerkiksi tiedon jakaminen, innostaminen tai inspiroiminen.

Henkilöstön yhteiset tapahtumat lujittavat suhteita, tukevat yhteisöllisyyttä ja yhtenäisen kulttuurin muodostumista. Säännöllisesti toteutettuina ne rakentavat perinteitä ja työnantajamielikuvaa.
 
Henkilökunnalle suunnattujen tapahtumien potentiaali saadaan parhaiten hyödynnettyä, kun ne toteutetaan osana yrityksen strategista henkilöstöjohtamista. Tapahtumia tulisikin aina suunnitella todellinen tavoite mielessä – mihin halutaan vaikuttaa, mitä saada aikaiseksi ja miten tapahtumien avulla voidaan tukea yrityksen menestystä.

 TAPAHTUMAN HYÖTYJÄ:

  • Yhteisöllisyyden vahvistaminen
  • Sitouttaminen
  • Palkitseminen
  • Motivoiminen
  • Tiedon vaihdanta
  • Kulttuurin ja työnantajabrändin vahvistaminen

MENETELMIÄ JA TYÖKALUJA ASIOIDEN KÄSITTELYYN

Me mahdollistamme irtioton arjesta, rakennamme merkitystä, syvennämme tyytyväisyyttä, kasvatamme sitoutuneisuutta ja vahvistamme liiketoimintasuhteita ja -kasvua tapahtumallisten ratkaisujen kautta.

Tapahtumalle asetetun tavoitteen täyttämiseksi suunnittelemme konsepteja, teemoja ja osallistavia ohjelmanumeroita, hyödyntäen esimerkiksi pelillisyyttä yleisön aktivoinnissa, vuorovaikutuksessa ja tiedonkeruussa. Lähestulkoon vain mielikuvitus on rajana tapahtumien keinovalikoimassa, myös digitaalisuutta ja alustoja voidaan käyttää.

Oivalluttavat workshopit ja hauskat ohjelmanumerot räätälöidään aina teemaan sopiviksi ja brändin mukaisiksi. Parhaimmillaan niistä voi jalostua yritykselle pitkäaikaisiakin työkaluja. Lähes kahdenkymmenen vuoden kokemuksella hyödynnämme myös ymmärrystä kohderyhmien tarpeista ja käyttäytymismalleista tapahtumia suunnitellessamme.

Jopa 75% B2B-yrityksistä kertoo kokemuksellisen markkinoinnin olevan markkinointistrategioiden kannattavin taktiikka.

KOKEMUKSELLISET JA MONIPUOLISET HENKILÖSTÖTAPAHTUMAT

KATSO REFERENSSEJÄ
HENKILÖSTÖTAPAHTUMISTA

Seminaari ja iltajuhlatilaisuus
Yrityksen vuosijuhla

OLEMME HAPPINESS DESIGNEREITA

Sisters Inc. on palveleva kokemuksellinen tapahtumamarkkinointitoimisto. Meillä on 20 vuoden kokemus tuloksellisesta B2B tapahtumatuotannosta eri kohderyhmille. Korkea asiakastyytyväisyys ja laatu ovat työmme tärkeimmät kriteerit.

Kutsumme itseämme Happiness designereiksi, sillä lisäämme onnellisuutta tapahtumien avulla: edistämällä ihmissuhteita ja vuorovaikutusta, yhdistämällä ihmisiä ja tuomalla yksilöitä yhteen yhteisten kokemusten äärelle.

Konseptointi ja suunnittelu, sisällöntuotanto, projektijohto, tapahtumatuotanto, tapahtuman markkinointi ja tapahtumasisältöjen jatkojalostus – meiltä saat koko kokonaisuuden helposti avaimet käteen -periaatteella!

YHTEISET KOKEMUKSET MUISTETAAN

Tapahtumamarkkinointi tukee yrityksen tavoitteita pitkällä aikavälillä. Haluatko puhutella kohderyhmääsi elämyksellisellä tavalla?

Tartu tapahtuman mahdollisuuteen!
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi

TILAA UUTISKIRJE