Referenssit

Mehiläisen vuosijuhla 2020

Juhlahumua ja yhteenkuuluvuutta virtuaalisesti

Mehiläisen 111-vuotisjuhlaa juhlittiin näyttävästi ja ensimmäistä kertaa virtuaalisesti. Takana oli raskas koronavuosi, eikä kohtaaminen suurella joukolla ollut mahdollista. Juhlia ei kuitenkaan haluttu jättää väliin, vaan toteuttaa tapahtuma täysin uudella konseptilla.

Tapahtumaan osallistui eri puolilta Suomea tuhansia mehiläisiä, kotoaan perheidensä tai työpaikoiltaan kollegoidensa seurassa. Show soljui päälavan ja Green Roomin välillä monipuolisen ohjelman ja haastattelujen muodossa. Juhlijoita aktivoitiin viestineillä ja Merikaapelihallista otettiin live-yhteydet myös useampaan juhlakohteeseen. Ilta tarjosi mahtavan kattauksen viihdettä, Suomen eturivin huippuartisteja ja muusikoita sekä nimekkään juontajakaksikon. Palaute oli ylistävää. Mehiläiset viestivät, että tapahtuma vahvisti yhteenkuuluvuutta sekä lisäsi arvostuksen tunnetta.

MUUTA IDEASI TAPAHTUMAKSI

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi

TILAA UUTISKIRJE