Referenssit

Deloitte 2019

Deloitte SUMMIT 2019,
The Light Of Wellbeing – Exploration

Loimme Deloitten henkilöstötapahtumaan kattokonseptin ”The Light Of Wellbeing – Exploration”, joka pureutui hyvinvoinnin teemaan kahdeksi päiväksi, pysäyttäen henkilöstön oivaltamaan hyvinvoinnin, työssä jaksamisen ja -menestymisen yhteyttä. Lisäksi lanseerattiin yrityksen uudistuneet arvot. Koska viestien jalkauttaminen vaati voimaannuttavaa, energisoivaa ja inspiroivaa ympäristöä, joka tarjoaa myös tilaa ajatteluun ja oppimiseen, valitsimme tapahtumapaikaksi Suomen Lapin. Onnistuimme luomaan ainutlaatuisen ”oppimisympäristön”, jossa hyvinvoinnin tematiikkaa käsiteltiin ohjelman rakenteen ja sisällön kautta hyvin monipuolisesti monesta eri näkökulmasta, osallistaen ja voimaannuttaen osallistujia.

Tapahtuman jälkeen toteutetun kyselyn tulokset puhuivat puolestaan, olimme onnistuneet. Henkilöstö koki saaneensa ymmärrystä ja työkaluja oman hyvinvointinsa parantamiseen ja mikä tärkeintä, he olivat sitoutuneimpia toimimaan hyvinvointinsa eteen jatkossa. Myös yrityksen uudistuneet arvot sisäistettiin ja koettiin, että niihin pystyttyiin samaistumaan.

MUUTA IDEASI TAPAHTUMAKSI

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi

Tilaa maksuton opas: 10 askelta kohti onnistunutta tapahtumaa

Jätä yhteystietosi ja pääset lukemaan arvokkaan oppaamme veloituksetta.

TILAA UUTISKIRJE