Kauppalehti Option Gaala 2019

Kauppalehti Option Gaala on tapahtuma suomalaisille elinkeinoelämän voimatoimijoille. Gaalan missiona on tarjota kohtaamisalusta, jossa valitut yritysjohtajat voivat tavata johtavia suomalaisia ​​brändejä verkostoituakseen ja vahvistaakseen keskinäisiä suhteitaan.

Olemme tuloksekkaasti suunnitelleet ja toteuttaneet viidesti vuosittaiseen tapahtuman kattokonseptin, jossa on vahva liike-elämän ulottuvuus ja joka tuo yhteen sadat osallistujat ja kumppanit kokemuksellisella tavalla. Kattokonsepti muodostaa yhtenäisen viestin, joka käsittelee vuosittain eri liiketoiminnan teemaa. Vuoden 2019 ”Avant Garde” -henkinen gaala juhlisti Rohkeaa Erilaisuutta.

Tapahtuma käsitti muotinäytöksen, sekä cocktailtilaisuuden, minne rakensimme kymmeniä vetovoimaisia brändikumppaniosastoja, tarjoilupisteitä ja oleskelualueita. Suunnittelimme gaalaan sen kattokonseptin, visuaaliset ratkaisut, koreografiat, musiikit, käsikirjoituksen, brändätyt ja teemaan mukautuvat kumppaniosastot sekä niiden toiminnallisuudet.

Menestyminen ei synny himmailusta ja varmistelusta vaan jatkuvasta muutoksesta, eteenpäin menemisestä, rohkeista valinnoista, erilaisuudesta ja näkemyksellisestä johtamisesta. Vuoden 2019 gaala heijasteli kaikkea tätä.


Palvelut: Konseptisuunnittelu, tapahtumasuunnittelu, tapahtumatuotanto,tapahtumaohjaus, muotinäytöksen suunnittelu ja -ohjaus, valokuvaus, striimaus, videokuvaus

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2023 Sisters Inc. All Rights Reserved.