Referenssit

POSTI + THL – messut

Kokemuksellisia messuosastoja

Suunnittelimme kaksi erilaista messuosastokokonaisuutta asiakkaiden tarpeisiin. Loimme ratkaisuja, jotka hyödynsivät yritysten brändimielikuvaa, ja yllättivät messukävijän informatiivisella kärjellä.

Case THL

Itsestäänselvyydet jäävät toisinaan huomiotta, joten nostimme Kanta -palvelun ytimen esille tarinnallisuutta hyödyntäen, kahden toisiaan katsovan kasvon kautta. Osaston kasvot edustivat yhteistä datapankkia, mikä on koonti ihmisten kohtaamisista, muistijälki tapahtumista ja myös yhteydenottoväline.

Case Posti

Hyödynsimme asiakkaamme infografiikkaa eri pintoihin skaalattuna. Staattisten pintojen lisäksi interaktiivinen LED-seinä kannusti messukävijöitä perehtymään kaikille tunnistettavan yrityksen tuloksiin, vastuullisen liiketoiminnan ja ympäristöystävällisten ratkaisujen osalta.

MUUTA IDEASI TAPAHTUMAKSI

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi

Tilaa maksuton opas: 10 askelta kohti onnistunutta tapahtumaa

Jätä yhteystietosi ja pääset lukemaan arvokkaan oppaamme veloituksetta.

TILAA UUTISKIRJE