Referenssit

Eltel 15 vuotta

Kaksiosainen juhla yllätti

Loimme Eltelin vuosijuhliin kuplivan hauskan tunnelman harkitulla kokonaisuudella. Kaksiosainen juhla varmisti, että tilaisuuteen saatiin juhlan tuntua, mutta mahdollistettiin silti kohtaaminen ja vuorovaikutus kaikkien vieraiden kesken. Samppanja poreili jo kutsussa ja se oli myös tasokkaan menun innoittaja.


“Valitsimme Sistersin 15-vuotisjuhliemme tapahtumajärjestäjäksi, koska tiesimme, että sitä kautta saamme takuuvarmasti unohtumattoman onnistuneet juhlat. Kokemusta Sistersistä meillä oli jo pari vuotta aikaisemmin järjestetyistä Eltel Asiakaspäivistä, jotka onnistuivat upeasti! Saimme jälleen 15-vuotisjuhliimmekin todella raikkaat, uudet ideat. Iltaamme mahtui huipussaan olevaa juhlatunnelmaa unohtamatta taiturimaista musiikkia, huumoria ja charmia. Vieraamme viihtyvän hyvin ja tunnelma oli katossa loppuun saakka! Juhlamme onnistuivat täydellisesti.”

RAIJA FAST  Markkinointipäällikkö, Eltel Networks Oy

MUUTA IDEASI TAPAHTUMAKSI

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi

Tilaa maksuton opas: 10 askelta kohti onnistunutta tapahtumaa

Jätä yhteystietosi ja pääset lukemaan arvokkaan oppaamme veloituksetta.

TILAA UUTISKIRJE