Referenssit

Cramo – Mainio päivä työmaalla

Cramon joukkue kokoon

Cramon tavoitteena oli olla yksi suuri joukkue, jossa jokaisen panos on merkittävä asiakaslupauksen toteutumiseksi. Tavoitellun yhteenkuuluvuuden tunteen ja joukkuehengen muodostumista tuettiin tapahtumalla, joka mahdollistaisi henkilöstön keskinäiset kohtaamiset.

Tämä tapahtui konkretisoimalla ”mainion päivän työmaalla”, joka on Cramon asiakaslupaus. Innostava tapahtuma alkoi sitouttavalla kutsuprosessilla, joka johdatti osallistujat Cramo top scorer -pelin maailmaan. Edelleen tapahtumassa keskityttiin sitoutumiseen, luotettavuuteen ja luovuuteen toimintapisteiden kautta.

Oivallus: Pelillisyys mahdollisti arvojen avaamisen, osallistaminen sitoutti ja käynnisti ajatustyön. (Pax 300 hlöä)


“Mielestäni arvoja saatiin hauskalla tavalla avattua kaikille. Mielestäni tapahtumanjärjestäjä on askeleen edellä muita tuotantoyhtiöitä. Ideat ovat tuoreita ja tämän päivän tekniikkaa käytetään hyväksi, loistavana esimerkkinä Cramo Top Scorer -peli.”

Jaana Suomi, Executive Assistant, Cramo

MUUTA IDEASI TAPAHTUMAKSI

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi

TILAA UUTISKIRJE