Elisa ICT Day 2023 kokosi yleisön kahdessa kanavassa

Elisa ICT Day 2023 -asiantuntijaseminaari kokosi yhteen ICT-alan suunnannäyttäjät ja asiantuntijat sekä livenä, että virtuaalisesti. Tavoitteena oli tarjota ensiluokkainen tapahtumakokemus kohderyhmälle sekä vahvistaa mielikuvaa alan edelläkävijänä.

Loimme vahvasti digitaalisuutta ja brändiä resonoivan hybriditapahtuman Pikku-Finlandiaan ja toimme samat ohjelma-, että kumppanisisällöt myös virtuaalialustalle. Lisäksi rakensimme tapahtumapaikalle messualueen, missä tapahtumakävijät kohtasivat ja tapahtumakumppanit esittelivät palveluja omilla ständeillään. Tapahtuma striimattiin kokonaisuudessaan etäyleisölle ja kumppanisisällöt verkostoitumismahdollisuuksineen löytyivät myös alustalta.

Autoimme tapahtuman tavoitteiden saavuttamisessa kokonaisvaltaisen markkinoinnin keinoin. Viestintäsuunnitelmalla varmistettiin, että tapahtuman viestintä on vetovoimaista ja tavoittaa oikean kohderyhmän. Tuotimme ennakkoon myös tapahtuman kutsuvideon ja somesisältöjä. Lisäksi jälkimarkkinointia varten tapahtuma valokuvattiin ja siitä tehtiin näyttävä koostevideo.


Asiakas: Elisa
Tapahtumamalli: Hybridi
Osallistujamäärä: +500
Palvelut: Tapahtumasuunnittelu, projektijohto, tapahtumatuotanto, tapahtumaohjaus, markkinoinnin suunnittelu ja toteutus, valokuvaus, videotuotanto.

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2023 Sisters Inc. All Rights Reserved.