Deloitte Summit Joy 2023

Ilon ja hyvinvoinnin juhla

Ilo on mielentila, joka yhdistää ja voimaannuttaa! Tähän viestiin kiteytyi vuoden päättävän Deloitte Summitin teema – Joy. A source of wellbeing tarjosi ainutlaatuisen elämyksen, joka vei henkilöstön ilon ja hyvinvoinnin maailmaan.

Koska ilo vaikuttaa ihmiseen monella eri tavalla, Joy. A source of wellbeing -tapahtumakonseptin ydinsanomana oli kannustaa henkilöstöä oivaltamaan, kuinka jokainen voi olla oman hyvinvointinsa ja ilonsa lähde. Toteutimme tapahtumakonseptin kolmessa eri tilassa sijaitsevasta kohtauksesta yhdistämällä musiikin, esittävän taiteen sekä inspiroivan ohjelman vaikuttavaksi kokonaisuudeksi. Loimme tapahtumalle puitteet ja tarkan rytmityksen, mitkä yhdessä audiovisuaalisuuden kanssa tukivat ilon roolia jokaisessa kohtauksessa, mahdollistaen dynaamisen osallistujaelämyksen.

Päivän aikana estradille nousivat niin huippupuhujat, maailmanluokan koomikko kuin deloittelaisetkin. Tuotimme hauskan Deloitte Den -osion, jossa kilpailijat esittelivät innovatiivisen ja hyvinvointia edistävän ratkaisunsa kuin leijonan luola -sarjassa ikään. Näistä tuomaristo sekä yleisö äänestivät parhaan voittajaksi. Kokonaisuudessaan tapahtuma tarjosi moniaistillisen kokemuksen, muovaten positiivista asennetta ja vahvistaen yhteenkuuluvuutta osallistujien keskuudessa.


Asiakas: Deloitte
Tapahtumamalli: Livetapahtuma
Osallistujamäärä: Noin 600
Palvelut: Tapahtuman konseptointi ja suunnittelu, projektinhallinta, tapahtumatuotanto, tapahtumaohjaus, graafinen suunnittelu, valokuvaus ja videotuotanto

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2024 Sisters Inc. All Rights Reserved.