Referenssit

Deloitte Fy23 Start


Kaksiosainen henkilöstötapahtuma yhdisti tekijät

Deloitte FY23Start kokosi henkilöstön yhteen tutustumaan vuoden teemaan sekä vahvistamaan ihmisten välistä yhteyttä pitkän etätyökauden jälkeen. Tapahtuman tavoitteena oli rohkaista vuorovaikutukseen, vahvistaa sosiaalista yhteenkuuluvuutta sekä keskinäistä yhteistyötä.

Sisters Inc. on toteuttanut Deloittelle jo useita henkilöstötapahtumia. FYStart on tapahtuma, mikä käynnistää vuoden teeman ja pohjustaa loppuvuoden Summitia. Toteutimme FyStart23 -tapahtuman kaksiosaisena Helsingin keskustassa: päivä alkoi inspiroivalla seminaariosuudella jatkuen lyhyen siirtymätauon jälkeen viihteellisellä ulkoilmajuhlalla.

Konseptin kulmakivet luovat raamit laadukkaalle tapahtumalle
Kiteytimme tapahtumaan konseptin ”Human connection”, mikä keskittyy vuoropuhelun ja yhteyden muodostamiseen, sekä toimintakulttuurin vahvistamiseen yhteistyön ja vuorovaikuttamisen kautta. Konseptin kulmakivet – CONNECTION, COLLABORATION ja IMPACT – loivat raamit niin ohjelman rakenteelle kuin sisällölle, herättäen osallistujat yhteiseen dialogiin ja rohkaisten verkostoitumiseen. Päivän aikana vuorovaikutusta ylläpitivät muun muassa lukuisat esitykset, impovisaatioryhmä sekä verkostoitumispeli. Tapahtuma huipentui auringonlaskussa Suomen eturivin artistin ulkoilmakonserttiin.


Asiakas

Deloitte

Tapahtumamalli

Seminaari, iltajuhla, livetapahtuma,

Osallistujamäärä

500

Palvelut

Tapahtumasuunnittelu, tapahtumatuotanto, tapahtumaohjaus, projektikoordinointi, valokuvaus ja videotuotanto

MUUTA IDEASI TAPAHTUMAKSI

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi