Deloitte Fy23 Start


Kaksiosainen henkilöstötapahtuma yhdisti tekijät

Deloitte FY23Start kokosi henkilöstön yhteen tutustumaan vuoden teemaan sekä vahvistamaan ihmisten välistä yhteyttä pitkän etätyökauden jälkeen. Tapahtuman tavoitteena oli rohkaista vuorovaikutukseen, vahvistaa sosiaalista yhteenkuuluvuutta sekä keskinäistä yhteistyötä.

Sisters Inc. on toteuttanut Deloittelle jo useita henkilöstötapahtumia. FYStart on tapahtuma, mikä käynnistää vuoden teeman ja pohjustaa loppuvuoden Summitia. Toteutimme FyStart23 -tapahtuman kaksiosaisena Helsingin keskustassa: päivä alkoi inspiroivalla seminaariosuudella jatkuen lyhyen siirtymätauon jälkeen viihteellisellä ulkoilmajuhlalla.

Konseptin kulmakivet luovat raamit laadukkaalle tapahtumalle
Kiteytimme tapahtumaan konseptin ”Human connection”, mikä keskittyy vuoropuhelun ja yhteyden muodostamiseen, sekä toimintakulttuurin vahvistamiseen yhteistyön ja vuorovaikuttamisen kautta. Konseptin kulmakivet – CONNECTION, COLLABORATION ja IMPACT – loivat raamit niin ohjelman rakenteelle kuin sisällölle, herättäen osallistujat yhteiseen dialogiin ja rohkaisten verkostoitumiseen. Päivän aikana vuorovaikutusta ylläpitivät muun muassa lukuisat esitykset, impovisaatioryhmä sekä verkostoitumispeli. Tapahtuma huipentui auringonlaskussa Suomen eturivin artistin ulkoilmakonserttiin.


Asiakas: Deloitte
Tapahtumamalli: Livetapahtuma, seminaari, iltajuhla
Osallistujamäärä: 500
Palvelut: Tapahtumasuunnittelu, tapahtumatuotanto, tapahtumaohjaus, projektikoordinointi, valokuvaus ja videotuotanto

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2024 Sisters Inc. All Rights Reserved.