Kumppanuudella parhaisiin tuloksiin

Sisters Inc. on tehnyt Rightwarelle vuosien varrella useita onnistuneita tapahtumia, muun muassa henkilöstön kesäpäiviä, pikkujouluja sekä yritysjuhlia. Voidaan sanoa, että Sistersistä on muodostunut Rightwaren tapahtumakumppani. Mitä hyötyä kumppanuudesta on ja millaista työskentely kanssamme kanssa on? Kysyimme Rightwaren henkilöstöjohtaja Milja Jokiselta hänen kokemuksiaan Sistersistä tapahtumatoimistokumppanina.

Miten päädyitte valitsemaan Sisters Inc.in tapahtumakumppaniksenne?

Olen aikaisemmalla työnantajallani tehnyt Sistersin kanssa ensimmäisen tapahtuman jo vuonna 2015. Siitä jäi niin hyvät muistot ja kokemukset, että kun vaihdoin Rightwarelle, pyysin Sistersiä järjestämään meille yrityksen 10-vuotisjuhlat. Tätä ennen Rightwarella oli tehty tapahtumia omin voimin, mutta koska se ei ole yrityksessä kenenkään päätyö, halusin valita tapahtumia organisoimaan hyväksi koetun alan ammattilaisen. Yhteistyötä on jatkettu tästä eteenpäin, sillä positiiviset tapahtumakokemukset ovat vain vahvistuneet matkan varrella.


Parasta Sisters Inc.in kanssa on sujuva ja vaivaton yhteistyö. Meillä henkilökemiat toimivat hyvin, ja yhteistyö on hauskaa. Arvostan sitä, että ideoita pystyy vapautuneesti heittämään molempiin suuntiin. Sistersillä on paljon asiantuntemusta tapahtumamuotoilusta ja ideoiden reflektoinnista, jolloin he pystyvät kertomaan, mikä oikeasti toimii ja mikä ei. Lisäksi Sistersillä on laajat verkostot, esimerkiksi tilojen ja esiintyjien suhteen. Näin ollen, vaikka budjetti ei aina olisikaan suuren suuri, saamme tapahtumaratkaisut toteutettua viimeisen päälle!

Milja Jokinen vastaa Rightwarella henkilöstöjohtamisesta ja kulttuurista. Lisäksi hänellä on pitkä kokemus henkilöstötapahtumien suunnittelusta ja hankinnasta.

Mikä on hauskin tapahtumamuistosi?

Tämä on vaikea valinta, mutta sanon, että se on kaksipäiväinen joulutapahtuma Tallinnassa, johon kytkeytyi monenlaista aktiviteettia varsinaisen iltajuhlan lisäksi. Saimme viettää yhdessä aikaa ja tutustua kaupunkiin. Lisäksi itse tapahtumatila oli niin mykistävän upea, että se teki koko porukkaamme suuren vaikutuksen. Myös illan bändi oli todella kovatasoinen, eikä jättänyt ketään seinäruusuksi.


Miten Sisters eroaa muista ja millaista lisäarvoa olemme onnistuneet luomaan tapahtumiinne?

Kenties suurin erottava tekijä on asiakkaan kuuntelu. Sistersillä tunnutaan aidosti haluvan ratkaista asiakkaan haasteita ja pyritään löytämään aina paras hinta-laatusuhde käytettäville ratkaisuille. Koen myös, että pitkä kumppanuus ja syvä ymmärrys kohderyhmästä tuo lisäarvoa. Näin pääsemme nopeammin keskustelemaan tapahtumien sisällöistä. Viimeksi kun heitin idean ilmoille, sainkin takaisin valmiin ja toimivan tapahtumakokonaisuuden todella nopeasti.


Onko vielä jotain, mitä haluaisitte nostaa esiin?

Täydennyksenä edeltävään vastaukseeni voisin hieman avata, miten Rightwaren kulttuuri on kehittynyt tapahtumien myötä. Henkilöstömme on monikulttuurinen, ja yrityskielemme on englanti. Lähtökohtaisesti olemme jokaisessa tapahtumassamme halunneet aina huomioida paitsi osallistujat, myös nostaa esiin jotain suomalaisesta kulttuuristamme. Tässä Sisters on ollut hyvin apuna, järjestäen tapahtumiin kielitaitoiset ja osaavat tekijät sekä mukaansatempaavat aktiviteetit, jotka yhdistävät henkilöstöämme.

Järjestetyt tapahtumat ovat olleet hyvin pidettyjä ja olen huomannut, kuinka tapahtumien osallistumisprosentti on kasvanut kerta kerralta, ollen nyt lähes sata prosenttia! Se, jos mikä nostaa rimaa ja aiheuttaa jopa hieman paineita meille järjestäjille. Lisäksi henkilöstö on kasvanut 80 henkilöstä 140 henkilöön. Käytettävä budjetti ei välttämättä kasva samassa suhteessa, jolloin ratkaisut tulee miettiä sen mukaan, jotta pystymme säilyttämään tapahtumien tason. Tässä onkin jatkossa miettimistä, pallo on Sistersillä!


Rightware is the pioneering provider of automotive graphics software tools and services. We are uniquely positioned with a foundation in gaming, graphics, and UI development, laser-focused on the automotive industry.


Sisters Inc. tapahtumakumppaniksi?

Silloin kun organisaationne järjestää vuosittain tapahtumia, kannattaa ne keskittää yhdelle toimijalle jatkuvan kilpailuttamisen ja vaihtamisen sijasta. Syvän kohderyhmäymmärryksen ja tapahtumahistorian kautta saadaan lisäarvoa, ja myös yrityksellä säästyy prosessissa aikaa. Kun tavoitteena on kehittää tapahtumia ja tehdä niistä entistäkin vaikuttavampia, kannattaa valita yksi laadukas ja luotettava tapahtumakumppani.

Haluatko keskustella tapahtumakumppanuudesta? 

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2024 Sisters Inc. All Rights Reserved.