Referenssit

VR FleetCare seminaari

Asiantuntijaseminaari hybridinä

Raideliikenteen asiantuntijayritys VR FleetCare kokosi yhteen alan huiput keskustelemaan ratainfran kunnossapidosta. Toteutimme SmartCare -asiantuntijaseminaarin hybriditapahtumana eli samanaikaisesti livenä Sisters Studiollamme ja verkossa.

Selkeää ja dynaamista asiantuntijasisältöä  
Suunnittelimme vuorovaikutteisen tapahtuman tavoitteita sekä yrityksen brändiä tukevilla sisällöillä. Matkaavoittavat introvideot johdattelivat osallistujat eri teemojen pariin – Seminaarissa kuultiin mielenkiintoisia puheenvuoroja ja paneelikeskusteluja, sekä syvennyttiin aiheisiin eri esitysmateriaalien muodossa. Liveyleisö nautti sisällön ohella myös ravintola Bankin korkeatasoisesta tarjoilusta. Tapahtuma kiteytti kohdeyleisölle kunnossapidon uusimmat työkalut ja menetelmät dynaamisella otteella. Tapahtuma-alustana toimi Icareus.

Asiakas

VR FleetCare

Tapahtuma­malli

Hybridi

Osallistuja­määrä

30 paikan päällä ja 50 verkossa

Palvelut

Tapahtumakonsepti, sisällönsuunnittelu, käsikirjoitus, graafinen suunnittelu, videotuotanto, tapahtumatuotanto, tapahtumaohjaus.

MUUTA IDEASI TAPAHTUMAKSI

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi

TILAA UUTISKIRJE