NCC:n messuosasto Business Arena 2020 - Sisters Inc.

NCC:n messuosasto Business Arena 2020

Helmikuussa Helsingin Messukeskus täyttyi kiinteistöalan ammattilaisista, kun Business Arena järjestettiin ensimmäistä kertaa Suomessa. Suunnittelimme ja toteutimme tapahtumaan NCC:n messuosaston. Osasto viesti yritykselle tärkeitä teemoja, kuten kestävää kehitystä, kiinteistöjen kehittämistä ja kaupunkikehitystä. Nämä ilmenivät muun muassa osaston materiaali- ja kuvavalinnoissa.

Osaston suunnittelussa kiinnitettiin huomiota tilan toimivuuteen ja käytännöllisyyteen, ja siksi se päätettiin jakaa kahteen osioon. Toinen puoli toimi asiakkaiden kohtaamispaikkana, kun taas toinen puoli rauhoitettiin Podcast-haastattelujen tekoon, joissa vieraili muun muassa Anni Sinnemäki.

Osasto erottautui tapahtumassa edukseen, ja mikä tärkeintä, myös asiakkaamme kokemus yhteistyöstä ja lopputuloksesta oli hyvin positiivinen. Osaston avulla NCC pystyi pidentämään tapahtuman elinkaarta. Saadut hyödyt eivät rajoittuneet pelkästään tapahtumatunteihin, vaan Podcast-lähetysten avulla yrityksen on mahdollista tehdä tehokasta jälkimarkkinointia myös tapahtuman jälkeen.

Haluaisitko sinä luottaa messuosaston suunnittelussa tai tapahtumatuotannossa alan ammattilaiseen ja edelläkävijään? Ota yhteyttä ja pohditaan yhdessä, miten saamme tapahtumastanne kaiken hyödyn irti niin tuloksellisuuden kuin vaikuttavuuden näkökulmasta.

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2021 Sisters Inc. All Rights Reserved.