Referenssit

Mehiläinen 112-vuotisjuhla

Arvokas vuosijuhla hybriditoteutuksella

Mehiläinen juhlisti yhdessä henkilökuntansa kanssa 112-vuotista taivaltaan näyttävästi hybriditapahtumalla. Yhteisen juhlan tavoitteena oli osoittaa kiitollisuutta työntekijöille raskaan koronavuoden päätteeksi. Vuorovaikutteiseen ja viihteelliseen hybriditapahtumaan osallistui tuhansia mehiläisiä eri puolilta Suomea, joista 600 paikan päällä ja loput kotoaan perheidensä tai työpaikoiltaan kollegoidensa seurassa.

Yhteinen ja samanarvoinen osallistujakokemus jokaiselle
Suunnittelimme juhlan sisällön kahden eri yleisön osallistujakokemus keskiössä – yhteishenkeä nostatettiin niin paikan päällä, kuin etäkatsomoissakin. Upea show soljui päälavan ja sivulavan etäkatsomot huomioiden. Screeneiltä nähtiin koskettavia videotervehdyksiä sekä live-yhteyksiä otettiin useampaan juhlakohteeseen. Ilta tarjosi mahtavan kattauksen viihdettä, Suomen eturivin huippuartisteja ja muusikoita sekä nimekkään juontajakaksikon. Tilaisuus striimattiin monikameratuotantona, josta välittyi maailmanluokan tapahtuman tuntu etäkatsomoihin saakka.


Asiakas: Mehiläinen
Tapahtumamalli: Hybriditapahtuma
Osallistujamäärä: 600+2500
Palvelut: Tapahtumakonsepti, sisällönsuunnittelu, käsikirjoitus, tapahtumatuotanto, tapahtumaohjaus, valokuvaus ja videotuotanto

 

 

Asiakas

Mehiläinen

Tapahtuma­malli

Hybridi

Osallistuja­määrä

600+2500

Palvelut

Tapahtumakonsepti, sisällönsuunnittelu, käsikirjoitus, tapahtumatuotanto, tapahtumaohjaus, valokuvaus ja videotuotanto

MUUTA IDEASI TAPAHTUMAKSI

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi

TILAA UUTISKIRJE