Me - Sisters Inc.
Me

Sisters Inc. on ryhmä intohimoisia
tapahtumamarkkinoinnin ammattilaisia.

Tapahtuma-arkkitehteinä  ydinosaamistamme ovat  kohtaamisten toiminnallisten, teknisten ja taiteellisten ominaisuuksien kokonaisvaltainen suunnittelu, ratkaisu sekä toteutus. Palkittu perheyrityksemme on perustettu vuonna 2004. Asiakkainamme on eri alojen johtavia suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä.

Yhdistämme työssämme kokemustamme, luovuuttamme ja tapahtumamuotoilua luodaksemme asiakkaillemme tuloksellisia ja vaikutukseltaan kestäviä tapahtumaratkaisuja, ja voimaannuttavia osallistujakokemuksia. Onnistunut tapahtuma koskettaa aitoudellaan ja luo lisäarvoa vaikuttavuudellaan. Jätämme jäljen, tyylillä.

 

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa paljon syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokainen tapahtuma tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.

Tämä on ollut Sisters Inc.in filosofia siitä lähtien kun avasimme ovemme 17 vuotta sitten. Se ei ole kuitenkaan koskaan tuntunut yhtä merkitykselliseltä ja todelta kuin tänään, nykypäivän muuttuvassa maailmassa. Olemme tapahtuma-alan proaktiivinen kehittäjä ja vaikuttaja. Haastamme itseämme ja asiakkaitamme jatkuvasti. Meille ylivertainen asiakaskokemus on toimintamme kulmakiviä.

 

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2021 Sisters Inc. All Rights Reserved.