Me - Sisters Inc.
Me

Sisters Inc. on ryhmä intohimoisia, ammattitaitoisia tapahtumamarkkinoinnin ammattilaisia.

Kutsumme itseämme tapahtuma-arkkitehdeiksi sillä ydinosaamistamme ovat tapahtumien toiminnallisten, teknisten ja taiteellisten ominaisuuksien kokonaisvaltainen suunnittelu, ratkaisu ja toteutus. Palkittu perheyrityksemme on perustettu vuonna 2004. Asiakkainamme on eri alojen johtavia suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä.

Yhdistämme työssämme kokemustamme, luovuuttamme ja tapahtumamuotoilua luodaksemme asiakkaillemme tuloksellisia ja vaikutukseltaan kestäviä tapahtumaratkaisuja. Onnistunut tapahtuma koskettaa aitoudellaan ja luo lisäarvoa vaikuttavuudellaan.

 

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa paljon syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokainen tapahtuma tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.

Tämä on ollut Sisters Inc.in filosofia siitä lähtien kun avasimme ovemme 15 vuotta sitten. Se ei ole kuitenkaan koskaan tuntunut yhtä merkitykselliseltä ja todelta kuin tänään, nykypäivän muuttuvassa maailmassa. Olemme tapahtuma-alan proaktiivinen kehittäjä, vaikuttaja ja koon puolesta haastaja. Haastamme itseämme ja asiakkaitamme jatkuvasti. Meille ylivertainen asiakaskokemus on toimintamme kulmakiviä.

Ota yhteyttä!

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2020 Sisters Inc. All Rights Reserved.