Tulokselliset yritystapahtumat – Onnistunut yritystilaisuus

Tulokselliset yritystapahtumat – Onnistunut yritystilaisuus

Strategisesti oikein suunnitellulla yritystapahtumalla luodaan lisäarvoa ja kasvatetaan liiketoimintaa. Yritystapahtuma on tilaisuus – vaikuttaa tehokkaasti hallitussa ympäristössä valitun kohderyhmän ajatuksiin, asenteisiin ja käytökseen, olipa kyse asiakas- tai henkilöstötapahtumista.

Sisters Inc. – jo yli 2000 toteutettua tuloksellista yritystilaisuutta

Sisters Inc. on luova tapahtumamarkkinointitoimisto, joka on suunnitellut ja tuottanut kokemuksellisia ja todistetusti tuloksellisia yritystapahtumia tuoreista näkökulmista jo vuodesta 2004. Kutsumme itseämme tapahtuma-arkkitehdeiksi – ydinosaamistamme ovat yritystapahtumien taiteellisten, toiminnallisten ja teknisten ominaisuuksien kokonaisvaltainen suunnittelu, ratkaisu ja toteutus.

Autamme asiakasyrityksiämme hyödyntämään tapahtumien tarjoamaa potentiaalia markkinointiviestinnällisenä alustana parhaalla mahdollisella tavalla ja tuomaan lisäarvoa liiketoimintaan. Olemme innostuneita, vastuullisia, kunnianhimoisia ja kokeneita tapahtumamarkkinoinnin ammattilaisia, joilla on mielessään yksi tavoite: asiakkaidemme menestys!

Me Sisteriläiset seuraamme tapahtuma-alan uusimpia trendejä maailmalta sekä haemme aktiivisesti uusia innovatiivisia teknologia- ja sisältökumppaneita. Yritystapahtumien suunnittelumme lähtee aina asiakkaan tavoitteista ja reunaehdoista – lopputuloksena perinteinen f2f -tapahtuma, täysin virtuaalitapahtuma tai niiden hybridi. Olemme tapahtuma-alan aktiivinen kehittäjä ja menestyneet alan ammattilaisille järjestetyssä Evento Awards-kilpailussa useampana vuonna.

Ota yhteyttä »

Yritystilaisuus Option gaala

Yritystapahtumat ja yritystilaisuus Option Gaala

Yritystapahtuma, yritystilaisuus

 

Kokenut yritystilaisuuksien ammattilainen

Suunnittelemme ja tuotamme asiakkaillemme keskimäärin 80 oivaltavaa ja visuaalisesti korkeatasoista yritystapahtumaa vuodessa – Suomessa ja ulkomailla; asiakastilaisuuksia, henkilöstötapahtumia, seminaareja, avajaisia, vuosijuhlia, lanseerauksia, messuosastoja, virtuaalitapahtumia jne. Toteutamme innovatiiviset yritystapahtumat avaimet käteen periaatteella laadukkaasti ja kustannustietoisesti.

Referenssigalleriastamme löydät erityyppisiä toteuttamiamme yritystilaisuuksia. Mm. kaupunkikeskus Mall of Triplan kutsuvieras- ja yleisöavajaiset, Elisa Oyj:n 135-vuotisjuhla 3500 henkilölle, Kauppalehti Option vuotuinen 700 hengen gaala, jonka tuotimme syksyllä 2019 jo viidettä kertaa, sekä SRV:n huikea kaksipäiväinen 30-vuotisjuhla neljälle eri kohderyhmälle.

Tutustu referensseihimme täältä.

Miksi valita yritystapahtuma vaikuttamiskanavaksi

Nykyajan infoähky, datamassan kohina, tuo haasteita viestien läpi saamiseen sekä sisäisessä, että ulkoisessa markkinoinnissa. On tutkittu, että aistejamme pommittaa yli 11 miljoonaa bittiä dataa/sekunti. Keskivertoihmisen työmuisti pystyy käsittelemään dataa kuitenkin vain maksimissaan n. 40-50 bittiä/sekunti. Ajastamme ja huomiostamme taistelee jatkuvasti kasvava määrä viestejä ja informaatiota.

Yritystilaisuus tarjoaa hallitut puitteet, jossa haluttu kohderyhmä on tietyssä paikassa tiettyyn aikaan, mahdollisimman vastaanottavaisina harkituille viesteille. Tapahtumissa pystymme lisäksi hyödyntämään osallistujien eri aisteja viestien vastaanottamisessa ja vaikuttamaan ihmisten ollessa ovat paikalla ja aidosti läsnä.

Ota yhteyttä »

 

CASE: Mall Of Triplan kutsuvieras- sekä yleisöavajaiset

Suunnittelimme uuden Mall of Tripla kaupunkikeskuksen yleisöavajaiset – tahtotilana kaupunkimainen ja kansainvälinen tunnelma, jossa ihmiset viihtyvät ja jonne he palaavat. Räätälöimme ympäri keskusta sen kaikkiin viiteen kerrokseen runsaasti monipuolista, vaikuttavaa ja elämyksellistä ohjelmaa sekä mieleenpainuvia kokemuksia eri kohderyhmille, varmistaaksemme keskuksen palveluiden tarjoajien asiakas- ja kassavirran. Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran, joten loimme kohdeyleisölle tunteen festivaalista, juhlasta, joka ei lopu koskaan.

Tapahtuman huolellisen konseptoinnin avulla saimme haastavan kokoisen tilan ja sen tarjoaman todella haltuun ja yleisön ulottuville – niin että kohderyhmä pääsi sananmukaisesti ”kokemaan ja elämään” Mall of Triplan. Emme menneet mistä aita on matalin ja ratsastaneet kovilla nimillä, vaan toimme tarjoamaa esille todella runsaasti, monipuolisesti ja kestävästi tavalla, joka houkutteli paikalle oikeita kohderyhmiä – ihmisiä, jotka myös tämän ansiosta käyttivät uuden kaupunkikeskuksen monipuolisia palveluita. Asetetut asiakas- ja kassavirtatavoitteet ja odotukset ylitettiin. Ja mikä tärkeintä, myös kauppakeskuksen yrittäjiltä saadun palautteen mukaan avaaminen oli heidän näkökulmastaan menestys!

Ota yhteyttä – me sparraamme mielellämme!

Onko teillä tapahtumatarpeita? Olette saattaneet valita jo yritystapahtuman vaikuttamiskanavaksenne tai vasta pohditte asiaa. Haluamme auttaa teitä saamaan parhaan potentiaalin irti yritystilaisuuksistanne. Autamme mielellämme!

Ota yhteyttä »

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2021 Sisters Inc. All Rights Reserved.