Yritystapahtumat - Tulokselliset yritystilaisuudet - Sisters Inc.
Tulokselliset yritystapahtumat – Onnistunut yritystilaisuus

Tulokselliset yritystapahtumat – Onnistunut yritystilaisuus

Strategisesti oikein suunnitellulla yritystilaisuudella luodaan lisäarvoa ja kasvatetaan liiketoimintaa. Yritystapahtuma on tilaisuus – vaikuttaa tehokkaasti valitun kohderyhmän ajatuksiin, asenteisiin ja käytökseen, olipa kyse asiakas- tai henkilöstötapahtumista.

Sisters Inc. – jo yli 1000 toteutettua tuloksellista yritystilaisuutta

Sisters Inc. on luova tapahtumamarkkinointitoimisto, joka on suunnitellut ja tuottanut kokemuksellisia ja tuloksellisia yritystapahtumia tuoreista näkökulmista jo vuodesta 2004.

Yritystilaisuudessa on kyse merkityksellisistä kohtaamisista – bondaamisista ja sitä kautta vaikuttamisesta. Autamme yritystäsi hurmaamaan ja sitouttamaan kohderyhmänne tapahtuman keinoin. Olemme innostuneita, vastuullisia, kunnianhimoisia ja kokeneita tapahtumamarkkinoinnin ammattilaisia, joilla on mielessään yksi tavoite: asiakkaidemme menestys!

Seuraamme tapahtuma-alan uusimpia trendejä maailmalta sekä haemme aktiivisesti uusia innovatiivisia teknologia- ja sisältökumppaneita. Olemme myös menestyneet tapahtuma-alan ammattilaisille vuodesta 2014 järjestetyssä Evento Awards-kilpailussa useampana peräkkäisenä vuonna.

 

Yritystapahtumat ja yritystilaisuus

Yritystapahtuma, yritystilaisuus

Kokenut yritystilaisuuksien ammattilainen

Suunnittelemme ja tuotamme asiakkaillemme keskimäärin 100 oivaltavaa ja visuaalisesti korkeatasoista yritystapahtumaa vuodessa – Suomessa ja ulkomailla; asiakastilaisuuksia, vuosijuhlia, seminaareja, kickoffeja, lanseerauksia, henkilöstötapahtumia jne. Toteutamme innovatiiviset yritystilaisuudet avaimet käteen periaatteella laadukkaasti ja kustannustietoisesti.

Referenssigalleriastamme löydät erityyppisiä toteuttamiamme yritystilaisuuksia. Mm. Elisa Oyj:n 135-vuotisjuhla 3500 henkilölle, Kauppalehti Option vuotuinen 700 hengen gaala, jonka tuotimme syksyllä 2017 jo kolmatta kertaa, sekä SRV:n huikea kaksipäiväinen 30-vuotisjuhla neljälle eri kohderyhmälle. Tutustu referensseihimme täältä.

 

Miksi valita yritystapahtuma vaikuttamiskanavaksi

Nykyajan infoähky tuo haasteita viestien läpi saamiseen sekä sisäisessä että ulkoisessa markkinoinnissa. On tutkittu, että aistejamme pommittaa yli 11 miljoonaa bittiä dataa/sekunti. Keskivertoihmisen työmuisti pystyy käsittelemään dataa kuitenkin vain maksimissaan n. 40-50 bittiä/sekunti. Ajastamme ja huomiostamme taistelee jatkuvasti kasvava määrä viestejä ja informaatiota.

Yritystapahtumat ovat ainutlaatuinen kanava vaikuttaa valittuun kohderyhmään. Yritystilaisuus tarjoaa hallitut puitteet, jossa haluttu kohderyhmä on tietyssä paikassa tiettyyn aikaan, mahdollisimman vastaanottavaisina harkituille viesteille. Tapahtumissa pystymme lisäksi hyödyntämään osallistujien kaikkia aisteja viestien vastaanottamisessa. Tapahtuma-alan yhtenä nousevana trendinä onkin mahdollisimman monen aistin huomioiminen ja sitä kautta vaikuttaminen tässä ainulaatuisessa tilanteessa, kun ihmiset ovat paikalla ja aidosti läsnä.

Ota yhteyttä – me sparraamme mielellämme!

Onko teillä tapahtumatarpeita? Olette saattaneet valita jo yritystapahtuman vaikuttamiskanavaksenne tai vasta pohditte asiaa. Haluamme auttaa teitä saamaan parhaan potentiaalin irti yritystilaisuuksistanne. Autamme mielellämme!

Ota Yhteyttä »

Yritystilaisuus Option gaala

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2020 Sisters Inc. All Rights Reserved.