Sisters Studio

Vaikuttava virtuaalistudio käytössäsi

Sisters Studio yhteistyössä Tapahtumatalo Bankin kanssa tarjoaa erinomaiset puitteet vaikuttavien virtuaali- ja hybriditapahtumien toteuttamiseen. Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva virtuaalistudio sisältää kaikki tarvittavat palvelut ja laadukkaan tekniikan onnistuneen tapahtumakokemuksen takaamiseksi. Vuokraamme studiotamme All inclusive -paketteina ja tuotamme myös ammattitaidolla tapahtumia avaimet käteen -periaatteella.

Valloita yleisösi elämyksellisyydellä

Studiomme taipuu moniin tilaisuuksiin ja ratkaisuihin tarpeen mukaan. Tapahtumatalo Bankin raikkaat tilat, studion kalustus sekä tekniset ratkaisut luovat laadukkaan ja visuaalisesti tyylikkään kokonaisuuden.
Voit vuokrata Sisters Studion omaan käyttöösi, valita kauttamme tarvitsemiasi lisäpalveluja tai ulkoistaa koko tapahtumatuotannon Sistersin ammattitaitoiselle tiimille. Kerro meille tarpeistasi, niin yhdessä Tapahtumatalo Bankin kanssa autamme sinua rakentamaan parhaan mahdollisen toteutuksen.

Virtuaalitapahtumat – Hybriditapahtumat – Ennakkokuvaukset ym. – Etäkokoukset ja pienet tilaisuudet

Sisters Studiossa

172m² studiotilaa, johon mahtuu 50+50 henkilöä.

TV-lähetyksen tasoiset lähetykset

Laadukas kuva-, ääni- ja valotekniikka

Muunneltavat lavasteet ja kalusteet

Äänieristetty tila

Tapahtumatuotanto ja -suunnittelu

Striimauspalvelut ja studio host

Catering

All Inclusive -studiopaketit

Tarjoamme Sisters Studion käyttöösi aikaveloituksella. Studiossamme toteuttavien tapahtumien yhteydessä ammattitaitoinen tiimimme huolehtii tapahtuman sujuvuudesta ja varmistaa teknisten ratkaisujen toiminnan. All Inclusive -pakettimme sisältää mm. studion vuokran, tekniikan, brändättävän tapahtuma-alustan sekä Studio hostin. Lisäksi studion vuokraan kuuluu kahvi- ja teetarjoilu sekä pientä purtavaa.

Monipuolinen studiotila, ammattitasoinen studiotekniikka ja tarkkaan suunniteltu käsikirjoitus luovat puitteet onnistuneeseen virtuaalikokemukseen. Haluatko apua tapahtumasi sisällön suunnitteluun ja tuotantoon? Olemme tukenasi ennakkotuotannon vaiheista aina käytännön toteutukseen saakka. Luodaan yhdessä teille unohtumaton virtuaali- tai hybriditapahtuma!

All Day

Klo 8-18 (10h)
Hinta 6300 € +Alv

Kysy lisää

Half Day

Klo 8-12 tai klo 13-18 (5h)
Hinta 4500 € +Alv

Kysy lisää

Studiopakettimme sisältävät:

 75” taustanäyttö | 43” puhujamonitori | 3 robottikameraa | Kuvanajo- ja striimitekniikka | Esityskoneet | Led -etuvalot 6 kpl | Kattavat studio- ja puhujavalaistukset sekä säädettävät deco-valot | Äänentoisto sis. 4 kpl langattomia mikrofoneja, 2 kpl käsimikrofonia | Brändättävä tapahtuma-alusta | Tilavuokra | Kahvi- ja teetarjoilu sekä valikoima snacksejä | Ennakkotuotanto 6-10h (paketin kokoluokasta riippuen) | Studio host | Tallenne

Deco: Valokalusteet 3kpl | Led-pylväät 10 kpl | Valkoinen lava 8 x 2,5 m, korkeus 20 cm | Kalustus mm. pystypöytiä, nojatuoleja ym.

Tutustu Sisters Studioon Q&A

Studio käsittää 127m² studiotilaa Tapahtumatalo Bankissa. Käytössä on myös aulatila, jota voi hyödyntää muun muassa esiintyjien odotustilana tai lähetyksen seuraamista varten. Lisäpalveluna on mahdollista varata erillisiä kokoustiloja 50–200 hengelle. Studiolle voidaan järjestää myös maittavat catering-tarjoilut suoraan Tapahtumatalo Bankin korkeatasoisesta ravintolasta.

Sisters Studio mahdollistaa kokonaisvaltaisen ja korkealaatuisen virtuaalikokemuksen. Valitsemalla Sisters Studion, saat tapahtumaasi ammattitasoisen studiotekniikan, brändätyn tapahtuma-alustan ja tv-lähetyksen tasoisen virtuaalitoteutuksen stressaamatta näistä itse.
Lisäpalveluna Sisters Inc.in kokenut tiimi tarjoaa myös tapahtuman ideointiin, käsikirjoitukseen, sisällöntuotantoon ja visuaalisen ilmeen muodostamiseen ammattitaitoista osaamista. Meillä on 19 vuoden kokemus tapahtumatuotannosta ja markkinoinnista – nämä vuodet pitävät sisällään jopa 2000 tapahtumatoteutusta ja yli 100 virtuaalitapahtumaa viimeisen vuoden ajalta. Me tiedämme, mistä elementeistä parhaimmat virtuaalitoteutukset syntyvät. Autamme sinua onnistumaan!

Sisters Studiolla järjestät monenlaisia tapahtumia, kuten virtuaali- ja hybriditapahtumia ammattitasoisesti. Olipa toiveenaasi järjestää webinaari, workshop, seminaari, paneelikeskustelu, tiedotetilaisuus, yhtiökokous, koulutus tai vaikkapa viihteellinen kokonaisuus, nämä kaikki onnistuvat studiollamme.

Studion tilat (loungen puoli + studio) mahdollistavat hybriditapahtuman 100 hengelle, ja lisäksi saatavilla on useampi erillinen kokoustila, jolloin etäosallistujien määrää voidaan kasvattaa jopa 200:n. Jokainen tapahtuma räätälöidään tapahtumakohtaisesti, juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi.

Virtuaalistudio soveltuu myös muuhun tekemiseen. Siellä onnistuu niin ammattimaiset kuvaukset, valokuvaukset, koulutukset, kokoukset ym. Kysy erikseen hintaa, jos olet kiinnostunut tilasta ilman tekniikkaa.

Sisters Studio on visuaalisesti näyttävä ja helposti muokattavissa oleva kokonaisuus. Studioon on rakennettu 2,5 syvyinen esiintymisalue, jonka seinällä on 75” taustanäyttö. Lisämaksusta on myös mahdollista on saada suurempi näyttö tai vaikka taustakangas. Lisäksi muunneltavat ja säädettävät deco-valaistukset, kuten pleksilasinen yläpaneeli sekä led-valokalusteet, mahdollistavat paitsi ainutlaatuisen valaistuksen myös tilan brändäyksen tapahtuman ilmeen mukaisesti. Monipuolinen studiotila mahdollistaa kuvaamisen myös useasta eri kuvakulmasta.

Käytössä on muun muassa puhujatuolit sekä liikutettava koroke esiintymisalueelle. Studion hintaan sisältyy aina tyylikäs kalustus sekä muutamia somistuselementtejä. Halutessasi voit tuoda myös omia kalusteita ja somisteita studiolle.

Sisters Studio sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Tapahtumatalo Bankin tiloissa. Ydinkeskustan vilkas liikenne ei kuitenkaan kuulu studiotiloihin, sillä tilat ovat täysin äänieristetyt. Osoite: Unioninkatu 20-22, 00130 Helsinki.

Saapumisohje: Sisters Studiolle on helppo saapua. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset, sillä rautatie ja Helsingin yliopiston metroasema sijaitsevat 800 metrin päässä. Raitiovaunut 2 ja 10 sekä bussilinja 17 kulkevat lähes vierestä. Lisätietoja julkisen liikenteen reiteistä ja aikatauluista löydät HSL:n sivuilta.

Jos saavut autolla, lähin Sisters Studion pysäköintialue löytyy Kasarmitorilta, jossa palvelee Aimo Park Kasarmitorin pysäköintilaitos. Lähellä sijaitsevat myös Q-Park Erottaja ja EuroPark Kluuvi. Pysäköinti on aina omakustanteista.

Studiotilat sijaitsevat alakerran auditorion tiloissa, K1 kerroksessa. Isompien tavaroiden kuljetus studiotiloihin tapahtuu Fabianinkadun puolelta, osoitteesta Fabianinkatu 21. Tavarahissiin pääsee vain kulkuluvalla ja sieltä K1 kerroksessa sijaitseviin studiotiloihin. Mikäli sinulla herää kysymyksiä studiotiloihin liittyen, olethan yhteydessä yhteyshenkilöösi. Autamme mielellämme. Lämpimästi tervetuloa Sisters Studiolle!

Monikäyttöinen ja helposti muunneltava tila soveltuu hyvin niin virtuaalitapahtumiin, hybriditapahtumiin kuin kuvauksiinkin. Sisters Studion erinomaiset puitteet tarjoavat mahdollisuuden tulla seuraamaan pienellä porukalla lähetystä ja samalla voitte halutessanne nauttia erinomaisesta catering-valikoimasta.

Katso, miten toteutamme virtuaalitapahtumia

Tutustu case-esimerkkeihin

Covid- toimenpiteet tilanteen mukaan

Turvallisuutesi on meille tärkeää. Seuraamme tarkasti koronavirustilannetta ja noudatamme kulloinkin terveysviranomaisten asettamia rajoituksia järjestämissämme tapahtumissa sekä Sisters Studiollamme.

Huolehdimme Sisters Studiolla hyvästä hygieniasta ja turvaväleistä. Teknikkomme työskentelevät erillisessä ohjaamossa, joten varsinaisen studiotilan henkilömäärä pystytään pitämään pienenä. Monipuoliset studiotilamme mahdollistavat turvallisen vierailun isommallekin ryhmälle. Lisäksi erillinen aulatila ja lisäpalveluna varattavat kokoustilat mahdollistavat tapahtuman järjestelyt ilman lähikontakteja turvallisesti ja joustavasti.

Copyright © 2023 Sisters Inc. All Rights Reserved.