Sisters Studio

Studiomme on sulkeutunut 1.5.2023

Sisters Studio on lopettanut toimintansa Tapahtumatalo Bankin tiloissa loppukeväästä 2023. Vaikka vuokrattava All inclusive -virtuaalistudiomme on sulkeutunut, se ei suinkaan tarkoita, etteikö Sisters Inc. edelleen tuottaisi kokonaisvaltaisesti virtuaalitapahtumia. Kun haluat ammattitaitoisen ja laadukkaan virtuaalitoteutuksen, sekä varmistaa onnistuneen tapahtumakokemuksen, kysy lisää ja pyydä meiltä tarjous tapahtumallesi.

Valjasta virtuaalitapahtuman mahdollisuudet käyttöösi

Virtuaalitapahtuman voi toteuttaa monenlaisissa puitteissa. Olemme jo vuosien ajan menestyksekkäästi tehneet virtuaalitapahtumia niin metsän siimeksessä, black boxissa, asiakkaidemme tiloissa kuin huipputeknisessä studiossakin. Olennaisinta kuitenkin onnistuneen osallistujakokemuksen kannalta on sisältö, ja millä tavoin se tarjoillaan tapahtumaosallistujalle verkon välityksellä. Olemme kehittäneet oman The virtual touch – konseptin, mikä antaa mahdollisuuden vaikuttaa sidosryhmiisi tuloksellisesti, nostaen sisällöt elämyksellisellä ja vuorovaikutteisella tavalla esiin.
Haluaisitko sinäkin hurmata kohderyhmäsi ja saavuttaa tuloksia kustannustehokkaasti?

Tutustu referensseihimme

Berggren Future forum 2022

Elisa ICT Day 2021

Mehiläinen 112-vuotisjuhla

Normet mining days 2021

Laaja kokemus mahdollistaa onnistuneen lopputuloksen

Meillä on yli 19 vuoden kokemus tapahtumamarkkinoinnista, reilu 2000 toteutettua tapahtumaa takataskussa sekä vakuuttavat näytöt yli 100 virtuaalisesta tapahtumasta vuosilta 2020-2023 – me jos joku tiedämme mistä elementeistä parhaat virtuaalitapahtumat syntyvät!

Tartu virtuaalitapahtuman suomaan mahdollisuuteen!  Bring it on(line) & we´ll deliver!


  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2024 Sisters Inc. All Rights Reserved.