Sisters Studio

Vaikuttava virtuaalistudio käytössäsi

Sisters Studio yhteistyössä Tapahtumatalo Bankin kanssa tarjoaa erinomaiset puitteet vaikuttavien virtuaali- ja hybriditapahtumien toteuttamiseen. Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva studio sisältää kaikki tarvittavat palvelut ja laadukkaan tekniikan onnistuneen tapahtumakokemuksen takaamiseksi. Vuokraamme studiotamme All inclusive -paketteina ja tuotamme myös ammattitaidolla tapahtumia avaimet käteen -periaatteella.

Covid-19 toimenpiteet »

Valloita yleisösi elämyksellisyydellä

Studiomme taipuu moniin tilaisuuksiin ja ratkaisuihin tarpeen mukaan. Tapahtumatalo Bankin uusitut tilat, studion kalustus sekä tekniset ratkaisut luovat laadukkaan ja visuaalisesti tyylikkään kokonaisuuden.
Voit vuokrata Sisters Studion omaan käyttöösi, valita kauttamme tarvitsemiasi lisäpalveluja tai ulkoistaa koko tapahtumatuotannon Sistersin ammattitaitoiselle tiimille. Kerro meille tarpeistasi, niin yhdessä Tapahtumatalo Bankin kanssa autamme sinua rakentamaan parhaan mahdollisen toteutuksen.

Virtuaalitapahtumat – Hybriditapahtumat – Etäkokoukset ja pienet tilaisuudet

Sisters Studiossa

172m² studiotilaa, lisätilaa jopa 200 hengelle

TV-lähetyksen tasoiset lähetykset

Laadukas kuva-, ääni- ja valotekniikka

Muunneltavat lavasteet ja kalusteet

Äänieristetty tila

Tapahtumatuotanto ja -suunnittelu

Striimauspalvelut ja studio host

Catering

All Inclusive -studiopaketit

Tarjoamme Sisters Studion käyttöösi aikaveloituksella. Studiossamme toteuttavien tapahtumien yhteydessä ammattitaitoinen tiimimme huolehtii tapahtuman sujuvuudesta ja varmistaa teknisten ratkaisujen toiminnan. All Inclusive -pakettimme sisältää mm. studion vuokran, tekniikan, brändättävän tapahtuma-alustan sekä Studio hostin. Lisäksi studion vuokraan kuuluu kahvi- ja teetarjoilu sekä pientä purtavaa.

Monipuolinen studiotila, ammattitasoinen studiotekniikka ja tarkkaan suunniteltu käsikirjoitus luovat puitteet onnistuneeseen virtuaalikokemukseen. Haluatko apua tapahtumasi sisällön suunnitteluun ja tuotantoon? Olemme tukenasi ennakkotuotannon vaiheista aina käytännön toteutukseen saakka. Luodaan yhdessä teille unohtumaton virtuaalitapahtuma!

All Day

Klo 8-18 (10h)
Hinta 7500 € +Alv

Kysy lisää

Half Day

Klo 8-12 tai klo 13-18 (5h)
Hinta 5500 € +Alv

Kysy lisää

Studiopakettimme sisältävät:

4,5×2,5 m Led-näyttö | 65” taustanäyttö | 55” puhujanäytöt 3 kpl | 3 robottikameraa | Kuvanajo- ja striimitekniikka | Esityskoneet | Led -etuvalot 6 kpl | Kattavat studio- ja puhujavalaistukset sekä säädettävät deco-valot | Äänentoisto sis. 6 kpl langattomia mikrofoneja, 2 kpl käsimikrofonia | Brändättävä tapahtuma-alusta | Tilavuokra | Kahvi- ja teetarjoilu sekä valikoima snacksejä | Ennakkotuotanto 6-10h (paketin kokoluokasta riippuen) | Studio host | Tallenne

Deco: Valokalusteet 3kpl | Led-pylväät 10 kpl | Valkoinen lava 8×3,5 m, korkeus 20 cm | Kalustus mm. puhujapöytä, nojatuolit ym.

Tutustu Sisters Studioon Q&A

Studio käsittää 127m² studiotilaa Tapahtumatalo Bankissa. Käytössä on myös aulatila, jota voi hyödyntää muun muassa esiintyjien odotustilana tai lähetyksen seuraamista varten. Lisäpalveluna on mahdollista varata erillisiä kokoustiloja 50–200 hengelle. Studiolle voidaan järjestää myös maittavat catering-tarjoilut suoraan Tapahtumatalo Bankin korkeatasoisesta ravintolasta.

Sisters Studio mahdollistaa kokonaisvaltaisen ja korkealaatuisen virtuaalikokemuksen. Valitsemalla Sisters Studion, saat tapahtumaasi ammattitasoisen studiotekniikan, brändätyn tapahtuma-alustan ja tv-lähetyksen tasoisen virtuaalitoteutuksen stressaamatta näistä itse.
Lisäpalveluna Sisters Inc.in kokenut tiimi tarjoaa myös tapahtuman ideointiin, käsikirjoitukseen, sisällöntuotantoon ja visuaalisen ilmeen muodostamiseen ammattitaitoista osaamista. Meillä on 17 vuoden kokemus tapahtumatuotannosta ja markkinoinnista – nämä vuodet pitävät sisällään jopa 2000 tapahtumatoteutusta ja yli 100 virtuaalitapahtumaa viimeisen vuoden ajalta. Me tiedämme, mistä elementeistä parhaimmat virtuaalitoteutukset syntyvät. Autamme sinua onnistumaan!

Sisters Studiolla järjestät monenlaisia virtuaalitapahtumia ammattitasoisesti. Olipa toiveenaasi järjestää webinaari, workshop, seminaari, paneelikeskustelu, tiedotetilaisuus, yhtiökokous, koulutus tai vaikkapa viihteellinen kokonaisuus, nämä kaikki onnistuvat studiollamme. Studion tilat mahdollistavat hybriditapahtuman jopa 200 hengelle, sillä saatavilla on useampi erillinen kokoustila. Jokainen tapahtuma räätälöidään tapahtumakohtaisesti, juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi.

Sisters Studio on visuaalisesti näyttävä ja helposti muokattavissa oleva kokonaisuus. Studioon on rakennettu esiintymisalue, jonka seinällä on 4×2,5 metrin kokoinen led-näyttö. Lisäksi muunneltavat ja säädettävät deco-valaistukset, kuten pleksilasinen yläpaneeli sekä led-valokalusteet mahdollistavat paitsi ainutlaatuisen valaistuksen, myös tilan brändäyksen tapahtuman ilmeen mukaisesti. Monipuolinen studiotila mahdollistaa kuvaamisen myös useasta eri kuvakulmasta.

 

Käytössä on muun muassa pystypöytä, puhujatuolit sekä liikutettava koroke esiintymisalueelle. Studion hintaan sisältyy aina tyylikäs kalustus sekä muutamia somistuselementtejä. Halutessasi voit tuoda myös omia kalusteita ja somisteita studiolle.

Sisters Studio sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Tapahtumatalo Bankin tiloissa. Ydinkeskustan vilkas liikenne ei kuitenkaan kuulu studiotiloihin, sillä tilat ovat täysin äänieristetyt. Osoite: Unioninkatu 20-22, 00130 Helsinki.

Saapumisohje: Sisters Studiolle on helppo saapua. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset, sillä rautatie- ja Helsingin yliopiston metroasemalle on 800 metriä ja raitiovaunut 2 ja 10 sekä bussilinja 17 kulkevat lähes vierestä. Lisätietoja julkisen liikenteen reiteistä ja aikatauluista löydät HSL:n sivuilta.

Jos saavut autolla, lähin Sisters Studion pysäköintialue löytyy kasarmitorilta, jossa palvelee Aimo Park Kasarmitorin pysäköintilaitos. Lähellä sijaitsevat myös Q-Park Erottaja ja EuroPark Kluuvi. Pysäköinti on aina omakustanteista.

Studiotilat sijaitsevat alakerran auditorion tiloissa, K1 kerroksessa. Isompien tavaroiden kuljetus studiotiloihin tapahtuu Fabianinkadun puolelta, osoitteesta Fabianinkatu 21. Tavarahissiin pääsee vain kulkuluvalla, ja sieltä K1 kerroksessa sijaitseviin studiotiloihin. Mikäli sinulla herää kysymyksiä studiotiloihin liittyen, olethan yhteydessä yhteyshenkilöösi. Autamme mielellämme. Lämpimästi tervetuloa Sisters Studiolle!

Monikäyttöinen ja helposti muunneltava tila soveltuu hyvin niin virtuaalitapahtumiin, ennakkokuvauksiin kuin isompiin hybriditapahtumiin. Sisters Studion erinomaiset puitteet tarjoavat mahdollisuuden tulla seuraamaan pienellä porukalla lähetystä ja samalla voitte halutessanne nauttia erinomaisesta Catering-valikoimasta.

Katso, miten toteutamme virtuaalitapahtumia

Tutustu case-esimerkkeihin

Covid-19 toimenpiteet ja ohjeistus

Turvallisuutesi on meille tärkeää. Seuraamme tarkasti koronavirustilannetta ja noudatamme kulloinkin terveysviranomaisten asettamia rajoituksia järjestämissämme tapahtumissa sekä Sisters Studiollamme.

Huolehdimme Sisters Studiolla hyvästä hygieniasta ja turvaväleistä. Suosittelemmekin maskin käyttöä aina Studion tiloissa liikuttaessa. Teknikkomme työskentelevät erillisessä ohjaamossa, joten varsinaisen studiotilan henkilömäärä pystytään pitämään pienenä. Monipuoliset studiotilamme mahdollistavat turvallisen vierailun isommallekin ryhmälle. Lisäksi erillinen aulatila ja lisäpalveluna varattavat kokoustilat mahdollistavat tapahtuman järjestelyt turvallisesti ja joustavasti.

Copyright © 2022 Sisters Inc. All Rights Reserved.