VINKIT ONNISTUNEESEEN VIRTUAALITAPAHTUMAN OSALLISTUMISKOKEMUKSEEN

Webcasting katsomiseen et tarvitse maksullisia ohjelmistoja tai latauksia. Lähetystä voit seurata tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Käyttämässäsi laitteessa on oltava äänentoistoa varten kaiuttimet tai kuulokkeet. Parhaaseen katselukokemukseen suosittelemme uudenaikaista käyttöjärjestelmää ja selainta, esim Chrome, Firefox, Edge, Safari tai Opera. 

Fullscreen
Videoikkunan oikeassa alareunassa löytyy symboli, josta kuvan saa fullscreen muotoon. ESC -näppäimellä pääset takaisin normaalitilaan.

Ääni ei kuulu
Tarkista ensin, että laitteesi audio-säädöt eivät ole mykistys (mute) -tilassa. Jos tämä ei auta, voit tarkistaa videosoittimen oman äänisäädön, joka löytyy videoikkunan oikeasta alareunasta, fullscreen symbolin vierestä.

Ääni kaikuu 
Yleisin syy kaikuun on se, että sisältö on auki samaan aikaan useassa selainikkunassa. Tarkista, että webinaarisivu on auki vain yhdessä selainikkunassa. Jos tämä ei auta, kokeile ladata sivu uudelleen.

Video ja audio pätkii
Tämä johtuu tyypillisesti ongelmasta yhteysnopeudessasi. Voi olla, että kotikäytössä Internet-yhteys on kuormittunut muista sovelluksista, tai esimerkiksi netti-TV sovelluksen samanaikaisesta käytöstä. VPN-yhteydet ovat myös joissain tapauksissa konfiguroitu niin että hyvälaatuinen live-video on estetty. Voit vaihtaa VPN-yhteyden vaikkapa älypuhelimesi yhteyteen tällaisessa tapauksessa.

TAKAISIN PÄÄSIVULLE »

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2024 Sisters Inc. All Rights Reserved.