Ajankohtaista

Vieläkö muistat kehuja keränneen Mall Of Tripla Grand Opening -tapahtuman? Juhlan, jossa kohderyhmä pääsi haastavan kokoisesta tilasta huolimatta sananmukaisesti ”kokemaan ja elämään” Mall of Triplan …

[ad_1]

Vieläkö muistat kehuja keränneen Mall Of Tripla Grand Opening -tapahtuman? Juhlan, jossa kohderyhmä pääsi haastavan kokoisesta tilasta huolimatta sananmukaisesti ”kokemaan ja elämään” Mall of Triplan kaikissa sen viidessä kerroksessa?

Tapahtuma oli käyttäjäkokemuksensa ohella myös tulostavoitteellisesti onnistunut, sillä asetetut asiakas- ja kassavirtatavoitteet ylitettiin. Nyt tapahtuma on saanut arvoisensa noteerauksen Evento Awardsissa, jossa se on yksi kolmesta maksuton kuluttajatapahtuma -sarjan finalistista.

Onnea kaikille finalisteille, olemme kovassa seurassa ja otamme haasteen innolla vastaan! Tänä vuonna myös toinen tapahtumamme on finalistina eri sarjassa, siitä myöhemmin lisää…

Palaa yleisöavajaisten tunnelmiin katsomalla video: https://dreambroker.com/channel/buevjfl2/essag1fh

[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi