Ajankohtaista

Vaikka tapahtumat on viety toistaiseksi virtuaaliympäristöihin ja me Sistersilläkin olemme siirtyneet toimistolta kotikonttorille, palataan vielä reilu kuukausi sitten pidetyn Posti Sales100 -tapahtum…

[ad_1]

Vaikka tapahtumat on viety toistaiseksi virtuaaliympäristöihin ja me Sistersilläkin olemme siirtyneet toimistolta kotikonttorille, palataan vielä reilu kuukausi sitten pidetyn Posti Sales100 -tapahtuman tunnelmiin. Tilaisuuden kattokonseptiksi muotoutui ”Posti United”.

Tapahtumassa työelämään liittyviä ilmiöitä käsiteltiin urheilun kautta. Tämä näkyi sekä puhujavalinnoissa että yhteisissä aktiviteeteissa, jotka veivät osallistujat muun muassa kiipeilypuistoon ja koripallokentälle. Yhden inspiroivimmista puheenvuoroista tarjosi Jukka Jalonen, joka kertoi menestyvän tiimin rakennuspalikoista. Päivä huipentui lämminhenkiseen illallisgaalaan, jossa palkittiin ansioituneita työntekijöitä.
[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi