Noora Wuolanteesta Sisters Inc.n ja Mätch Inc.n uusi toimitusjohtaja
18.1.2022

Noora Wuolanteesta Sisters Inc.n ja Mätch Inc.n uusi toimitusjohtaja

Sisters Holding Oy:n hallitus on valinnut tapahtumamarkkinointitoimisto Sisters Inc.n ja brändikumppanuustoimisto Mätch Inc.n uudeksi toimitusjohtajaksi Noora Wuolanteen (kuvassa keskellä). Hän aloittaa tehtävässä 7.2.2022.

Noora Wuolanne on tehnyt pitkän uran markkinoinnin- ja viestinnän johtotehtävissä: Milttonilla vuodesta 2010 asiakkuusjohtajana, jonka jälkeen Vapa Mediassa vuodesta 2016 myynnin johtotehtävissä ja toimitusjohtajana. Näiden vuosien aikana Noora on kerryttänyt vankkaa kokemusta media- ja markkinointiviestinnästä, kahden liiketoiminnan menestyksekkäästä yhdistämisestä sekä tuloksekkaasta henkilöstöjohtamisesta.

Uudessa tehtävässään Wuolanne tulee yhdistämään Sisters Holdingin omistamien yritysten operatiivisia prosesseja, rakentamaan uusia toimintamalleja, sekä tekemään laajaa palvelutarjoamaa näkyväksi. Lisäksi hän ottaa myös asiakkuus- ja myyntivastuuta yrityksissä. – Konsernin yritykset, Sisters Inc. ja Mätch Inc., ovat nyt kahden vuoden ajan toimineet yhden katon alla. Kun molempien johdossa on sama henkilö, saavutetaan synergiaetuja. Tavoitteemme on kasvaa johtavaksi kokemukselliseksi markkinointitoimistoksi, kertoo Osnat Mangs, Sisters Holding Oy:n toimitusjohtaja, omistaja- ja perustajajäsen sekä Sisters Inc.in nykyinen toimitusjohtaja.

– On hienoa saada Nooran osaaminen sekä meidän, että asiakasyritystemme käyttöön. Ulkopuolisen toimitusjohtajan palkkaaminen oli meille kauan odotettu asia. Aikaisemmin korona sotki suunnitelmat mutta nyt oli sopiva hetki siirrolle. Olemme innoissamme yritysten toimintojen yhdistämistä ja kehittämisestä, taustoittaa Dana Pikkarainen, Sisters Holding Oy:n hallituksen puheenjohtaja, omistaja- ja perustajajäsen sekä Mätch Inc.n nykyinen toimitusjohtaja.

– Meillä on isoja suunnitelmia yritystemme kasvun, kehittämisen sekä henkilöstömme johtamisen ja sitouttamisen saralla. Nooralla on hyvät edellytykset johtaa asiantuntijatiimejä liiketoiminnan ja asiakkaan näkökulmasta, ja sitä kautta vahvistaa yritysten toimintaa. Se myös tarkoittaa, että jatkossa meiltä vapautuu aikaa omaan ydinosaamisemme; brändiemme kehittämiseen, luovaan suunnittelutyöhön ja asiakkuuksien johtamiseen. Kokemuksellisen markkinoinnin uutta tasoa haetaan, kiteyttävät siskokset Osnat ja Dana, kuin yhdestä suusta.

Wuolanne näkee yhtiöissä suuren potentiaalin ja uskoo, että poikkeuksellinen asiantuntemus ja halu palvella asiakasta yli odotusten luo erinomaisen pohjan menestykselle. – Toimiala elää suuressa murroksessa ja haluan olla eturintamassa johtamassa muutosta niin yhtiössä, asiakkaissa kuin koko toimialalla. Olen valmis tekemään määrätietoisesti työtä sen eteen, että kunnianhimoiset kasvusuunnitelmat saadaan eteenpäin ja maaliin. Meillä yhdessä on vain taivas rajana, päättää Noora Wuolanne.

 

 

 

Jaa somessa
  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2022 Sisters Inc. All Rights Reserved.