Testimonials

Asiakaskokemuksen äärellä

Kurkista kulissien taakse ja kuule asiakkaidemme ääni, millaista yhteistyö kanssamme on, ja miten parhaat tapahtumat syntyvät.

Kumppanuudella parhaisiin tuloksiin

Olemme toteuttaneet Rightwarelle vuosien varrella useita onnistuneita tapahtumia, muun muassa henkilöstön kesäpäiviä, pikkujouluja sekä yritysjuhlia. Voidaan sanoa, että Sistersistä on muodostunut Rightwaren tapahtumakumppani. Mitä hyötyä kumppanuudesta on ja millaista työskentely kanssamme kanssa on?

Lue lisää

Iloa Ärräpäivien tuotannossa

Ärräpäivät on R-Kioskin järjestämä suurtapahtuma, mikä kokoaa kauppiasyrittäjät ja kioskiesimiehet ympäri Suomea inspiroitumaan, kouluttautumaan sekä verkostoitumaan toistensa, huippubrändien ja yhteistyökumppaneidensa kanssa. Toteutimme kaksipäiväisen tapahtuman Helsingin messukeskuksessa. Katso, mitä kaikkea yhteistyömme asiakkaan kanssa käsitti.

Lue lisää

Stockmann 160-vuotisjuhlavuosi

Kun Stockmann täytti 160 vuotta, juhlistettiin sitä näyttävästi eri toimenpiteillä. Vuoden teema Tunne joka kestää – vuodesta 1862 jalkautui niin kohtaamisiin, tuoteuutuuksiin kuin asiakasetuihinkin.

Ikoninen kaupan alan toimija tarjosi inspiraatiota, tapahtumia ja jännittäviä uudistuksia koko juhlavuoden ajan. Suunnittelimme ja tuotimme juhlavuoteen useita elämyksellisiä tapahtumia ja ikimuistoisia kohtaamisia.

Lue lisää

Academic Awards palkitsi

Academic Workiläisten vuotuinen ja odotettu tapahtuma on Awards, jossa kunnianhimoiselle henkilökunnalle jaetaan palkintoja eri kategorioissa. Toteutimme Awards 2022 -tapahtuman kaksiosaisena. Katso videolta, miksi asiakkaamme kertoi tapahtuman olleen ”parhaat Awardsit ikinä”.

Lue lisää

Virtuaalinen tapahtuma

Normet Mining Innovation Days on kansainvälinen kaivosalan tapahtuma, joka kokoaa vuosittain yrityksen asiakkaat ja sidosryhmät yhteen jopa 40 eri maasta. Katso, mitä asiakkaamme kertoo heille ensimmäistä kertaa toteutettavasta virtuaalitapahtuman tuotannosta ja yhteistyöstä kanssamme.

Tutustu

Sisters Inc. tapahtumakumppaniksi?

Kun valitset tapahtumatoimistoksi Sisters Inc.:in, valitset toimijaksi luotettavan ja kotimaisen tapahtuma -alan pioneerin, jolla on lähes 20 vuoden kokemus tapahtumamarkkinoinnista. Palkittu perheyrityksemme on perustettu vuonna 2004 ja asiakkainamme on eri alojen johtavia suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä. Meidät tunnetaan muun muassa rohkeasta tapahtumasuunnittelusta, jämptistä projektijohdosta sekä vahvasta visuaalisesta kädenjäljestä. Uskallamme myös jatkuvasti haastaa itseämme ja asiakkaitamme – ylivertainen asiakaskokemus on toimintamme kulmakiviä, jota mittaamme säännöllisesti.

Miltä kuulostaa? Jätä alla yhteystietosi tai soita meille niin keskustellaan lisää!

Eikö tapahtumat eivät ole sinulle juuri nyt ajankohtaisia mutta aihe tai ala kiinnostaa ? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi, niin pääset kurkistamaan tapahtumien vaikuttavaan maailmaan ja näet aina uusimmat uutiset ja inspiroivat työmme.

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2023 Sisters Inc. All Rights Reserved.