Testimonials

Testimonials

”Sisters järjesti meille ammattitaitoisesti laadukkaan virtuaalitapahtuman.
Olimme erittäin tyytyväisiä tapahtuman toteutukseen, ja yhteistyö oli mutkatonta.”

Matias Köykkä, Sentica

Elisan henkilöstölle järjestetty Elisa 135 ja Suomi 100 – Me yhdessä -juhla Helsingin Jäähallissa yhteistyössä Sisters Incin kanssa oli ikimuistoinen matka. Tapahtumatoimisto taikoi raffista Jäähallista mahtavan bilepaikan. Ammattitaidolla ja varmasti alusta loppuun.

Pelkät kulissit eivät juhliin riitä, tarvitaan myös sisältö, juhlien henki. Tapahtumatoimistossa heilutettiin taikasauvaa, ja meillä oli henki! Mahtava tunnelma ruokineen, juomineen, juhlien ilmeineen teemoineen ja tehosteineen ja eturivin taiteilijoiden avittamana oli käsin kosketeltavaa koko illan. Hienointa on se, että juhlijoille, joille tämä elämys haluttiin tarjota, kaikki näytti vain yhdeltä valtavan isolta ja hienolta elämykseltä, vaivattomalta ihanalta festarimatkalta!

Tiedämme kuitenkin mitä sen takaa löytyy; vankkumaton raudanluja ammattitaito, joka ei petä tiukassakaan paikassa. Näin syntyivät vuosikymmenen juhlat, joista puhutaan vielä koko seuraava vuosikymmen. Osaamisella ja ammattitaidolla ja suurella sydämellä!

– Hilkka Reenkola, Human Resources Consultant, Elisa Oyj

”Parasta Sisters Incin tekemisessä on hyvät ideat, miellyttävä työskentelyilmapiiri, ”tekemisen meininki” ja avoin haasteiden esiinotto ja läpikäynti, sekä ratkaisukeskeinen lähestymistapa.”

Sanna Fäldt Marketing and Communications Leader, Deloitte

”Teimme Sistersin kanssa yhteistyössä kaksi gaalaa putkeen samana päivänä keväällä 2019. Tapahtumiin osallistui yhteensä lähes 2500 kutsuvierasta. Yhteistyö sujui mutkattomasti ja hyvällä fiiliksellä alusta loppuun, vaikka kahden tilaisuuden yhteensovittaminen kaikkine yksityiskohtineen ei ollut helppoa. Arvostan Sistersin ennakkoluulotonta ja uudistavaa tapaa toimia, täydellistä avoimuutta ja rohkeutta kertoa suoraan, jos jokin asia tai idea ei heidän ammatitaitonsa perusteella tule toimimaan. Suosittelen varauksetta Sisters Inc. -porukkaa kaikille, jotka uskaltavat tehdä asioita isosti ja uudella tavalla.”

Sanna Salovuori, projektipäällikkö, Messukeskus

”Fiilisbileiden järjestäminen ja niiden onnistuminen oli tärkeää, koska Vehossa työn ilo – fiilis – on kirjattu päivitettyyn strategiaan tietoisena valintana. Sisters Inc. ymmärsi välittömästi, mitä halusimme saada aikaan ja miksi. Tämä ymmärtäminen on kaiken onnistumisen edellytys. Onnistuneesti ja innostavasti toteutetut Fiilisbileet koko henkilöstölle kolmella paikkakunnalla lisäsivät uskoa siihen, että olemme oikealla tiellä.”

Marja Nummela, Executive Assistant, Veho

”Hedengrenin 100-vuotisjuhlia vietettiin yhdessä henkilöstön, eläkeläisten ja omistajien kesken. Lopputulos oli tyylikäs, hauska ja tunteisiin vetoava juhla, joka tullaan muistamaan pitkään. Onnistuneeseen lopputulokseen vaikuttivat Sistersin ja meidän oman työryhmän yhteinen visio ja sen jälkeen kova työ, jotta tapahtuman kaikki eri osa-alueet saatiin toimivaksi kokonaisuudeksi. Sisters on luova, mutta hoitaa myös tuotannon todella jämptisti ja ammattimaisesti. Olimme kaikki todella tyytyväisiä juhlaan! ”

– Mirja Serkelä, Markkinointijohtaja, Hedengren

”Kun yritys järjestää onnistuneen tilaisuuden, sisäisen tai ulkoisen, vahvistaa se osallistujien mielessä yrityksen imagoa sekä edesauttaa hyvää yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Sisters Inc. toimii juuri oikealla tavalla: jää itse taka-alalle, mutta nostaa yrityksen brändin ja imagon päällimmäiseksi sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden mieleen. Sistersin luotettavan, luovan ja vahvan ammattitaidon lopputuloksena on takuuvarmasti onnistunut yritystapahtuma.”

– Heli Iljin, toimitusjohtajan assistentti, viestintäkoordinaattori, Novita

”Sisters lähti jo myyntivaiheessa täysillä mukaan tapahtumamme suunnitteluun. Innovatiiviset toteutusideat mahdollistivat haluamamme viestintäsisällön pureutumisen työntekijöidemme tajuntaan. Digiulottuvuus mahdollisti interaktiivisen seminaariosuuden. Tapahtuma saavutti asetetut tavoitteet erinomaisesti. Valosta tuli todella voimaa talven keskellä! ”

– Juha Levo, Johtaja, Valmisohjelmisto-yksikkö, Tietokarhu

Valitsimme Sistersin 15-vuotisjuhliemme tapahtumajärjestäjäksi, koska tiesimme, että sitä kautta saamme takuuvarmasti unohtumattoman onnistuneet juhlat. Kokemusta Sistersistä meillä oli jo pari vuotta aikaisemmin järjestetyistä Eltel Asiakaspäivistä, jotka onnistuivat upeasti! Saimme jälleen 15-vuotisjuhliimmekin todella raikkaat, uudet ideat. Iltaamme mahtui huipussaan olevaa juhlatunnelmaa unohtamatta taiturimaista musiikkia, huumoria ja charmia. Vieraamme viihtyvän hyvin ja tunnelma oli katossa loppuun saakka! Juhlamme onnistuivat täydellisesti.

Raija Fast, Markkinointipäällikkö, Eltel Networks Oy

Avajaistapahtuma ylitti kaikki odotuksemme. Olen erittäin iloinen uskomattomasta kävijämäärästä ja positiivisesta asiakaspalautteesta. Erityistä kiitosta sai eri kerrosten räätälöidyt tunnelmat. Myymälät ovat rikkoneet myyntiennätyksiään ja ravintoloissa oli hyvä asiakasvirta. Tapahtumakokemukset herättivät kiinnostusta.

- Kati Kivimäki, Kauppakeskusjohtaja

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2024 Sisters Inc. All Rights Reserved.