Tapahtumatuotanto - Elämyksiä, jotka jäävät mieleen - Sisters Inc.
Tapahtumatuotanto

Tapahtumatuotanto ammattitaidolla

Yli 1000 suunniteltua ja tuotettua tapahtumaa yritysasiakkaillemme vuodesta 2004 on tehnyt meistä tapahtumatuotannon ammattilaisia.  Erityyppisiä ja kokoisia tapahtumia erilaisille kohderyhmille; vuosijuhlia, gaaloja, seminaareja, kick offeja, lanseerauksia, henkilöstötapahtumia jne.

Meille tärkeintä tapahtumatuotannoissa on se, että pystymme ylittämään asiakkaamme odotukset – luomaan elämyksiä, jotka jäävät mieleen ja johtavat tuloksiin!

 

Onnistunut tapahtumatuotanto: gaalat, näytökset jne.

Tavoitteellisia tapahtumatuotantoja

Tapahtumatuotanto on aina kompleksinen kokonaisuus jo logistiikkamielessä, mutta siitä selvitään rautaisella projektinjohtamisella. Tärkeintä on kuitenkin muistaa, että tapahtumalla on oltava aina tavoite. Meille Sisters Inc.issä on tärkeää, että jokaisessa tapahtumatuotannossa lähdetään liikkeelle asiakkaan tarpeesta, millaiset tavoitteet yritys on asettanut tapahtumalle ja jos ne eivät ole täysin kristallisoituneet, sparraamme mielellämme. Jokainen tapahtumatuotanto on meille yhtä tärkeä ja haluamme, että asiakas saa investoinnistaan parhaan mahdollisen tuoton.  Luomme innovatiivisia, elämyksellisiä ja uniikkeja tapahtumatuotantoja.

Pyrimme asiakassuhteisiin, jotka kestävät. Pitkäjänteisellä yhteistyöllä saadaan parhaiten kehitettyä tapahtumatuotantoja, niin että niistä saadaan irti paras mahdollinen potentiaali. Useat asiakkaamme ovatkin luottaneet meihin vuosia – olemme todella kiitollisia siitä, että olemme ansainneet asiakkaidemme luottamuksen heidän tapahtumatuotantojensa suunnittelijoina ja toteuttajina.

 

Case Kauppalehti Option Gaala

Saimme kunnian suunnitella ja tuottaa Kauppalehti Option Gaalan liike-elämän vaikutusvaltaisimmille päättäjille, politiikan ja kulttuurin vaikuttajille viime syksynä kolmatta kertaa. Gaala on hyvä esimerkki vuosittain toistuvasta tapahtumatuotannosta, jota on pystytty uudistamaan ja kehittämään määrätietoisesti ja systemaattisesti.

Viimeisimmässä Kauppalehti Option Galassa juhlistettiin itse gaalan 30-vuotista taivalta ja tavoitteena olikin, ei vähempää kuin ylittää kaikki odotukset.  Gaalanäytöksestä rakennettiin huikea tarina, joka mahdollisti uudenlaisten brändielämysten kokemisen taiteen, valon, musiikin ja draaman keinoin.

Gaala saikin tapahtuman jälkeen kutsuvieraille lähetetyssä mobiilikyselyssä kaikilta osa-aluiltaan huikeat arvosanat, 99% kutsuvieraista piti tilaisuutta onnistuneena. Lisäksi Kauppalehti kirjoitti seuraavana päivänä:

“Uudistunut gaalanäytös oli komeampi kuin koskaan.”

Voit tutustua myös muihin tapahtumatuotantoihimme referenssigalleriassa.

Tapahtumatuotanto Option gaala

 

Millaisia tapahtumatuotanto tarpeita sinun yritykselläsi on? Ota yhteyttä myyntimme:

Mietitään miten voimme auttaa yritystäsi hurmaamaan ja sitouttamaan kohderyhmänne tapahtuman keinoin!

 

Emme välttämättä muista, mitä kuulimme tai mitä näimme. Saatamme muistaa, mitä koimme. Varmimmin muistamme kuitenkin, mitä tunsimme!

Ota yhteyttä »

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2020 Sisters Inc. All Rights Reserved.