Tapahtumatuotanto

Tapahtumatuotanto ammattitaidolla

Yli 2000 suunniteltua ja tuotettua tapahtumaa yritysasiakkaillemme vuodesta 2004 on tehnyt meistä tapahtumatuotannon ammattilaisia.  Erityyppisiä ja kokoisia tapahtumia erilaisille kohderyhmille; asiakastapahtumia, henkilöstötapahtumia, seminaareja, vuosijuhlia, gaaloja, messuosastoja, lanseerauksia, virtuaalitapahtumia jne. Ydinosaamistamme on tapahtumien luovien sisällöllisten ratkaisujen sekä teknisten ja toiminnallisten ominaisuuksien kokonaisvaltainen suunnittelu – kutsummekin itseämme tapahtuma-arkkitehdeiksi.

Meille tärkeintä tapahtumatuotannossa on se, että pystymme ylittämään asiakkaamme odotukset – luomaan elämyksiä, jotka jäävät mieleen ja johtavat tuloksiin! Oletko jo tutustunut The virtual Touch-tapahtumakonseptiimme?

Onnistunut tapahtumatuotanto: gaalat, näytökset jne.

Tavoitteellisia tapahtumatuotantoja

Tapahtumatuotanto on aina kompleksinen kokonaisuus jo logistiikkamielessä, mutta siitä selvitään rautaisella projektinjohtamisella. Tärkeintä on kuitenkin muistaa, että tapahtumalla on aina oltava tavoite.  Lähdemme jokaisessa tapahtumatuotannossa liikkeelle asiakkaan tarpeesta, millaiset tavoitteet yritys on asettanut tapahtumalle, ja jos ne eivät ole täysin kristallisoituneet, sparraamme mielellämme. Luomme innovatiivisia, elämyksellisiä ja uniikkeja tapahtumatuotantoja.

Pyrimme asiakassuhteisiin, jotka kestävät. Pitkäjänteisellä yhteistyöllä saadaan parhaiten kehitettyä tapahtumatuotantoja, niin että niistä saadaan irti suurin mahdollinen potentiaali. Useat asiakkaamme ovatkin luottaneet meihin vuosia – olemme todella kiitollisia siitä, että olemme ansainneet asiakkaidemme luottamuksen heidän tapahtumatuotantojensa suunnittelijoina ja toteuttajina. Hedelmällisenä esimerkkinä vuosia kestänyt pitkäjänteinen yhteistyö Deloitten henkilöstötapahtumien parissa.

 

 

Case: Deloitte SUMMIT 2019 – The Light Of Wellbeing

Kattokonsepti The Light of Wellbeing, suunniteltiin kattamaan Deloitten kaksi henkilöstötapahtumaa. Matka käynnistettiin kesän Inspiration -tapahtumalla, jossa nimensä mukaisesti inspiroitiin deloittelaisia hyvinvoinnin tematiikkaan. Matka jatkui talvella Lapissa toteutulla Exploration –tapahtumalla. Tapahtumassa lanseerattiin myös yrityksen uudistuneet arvot.

Onnistuimme luomaan ainutlaatuisen ”oppimisympäristön”, jossa hyvinvointia käsiteltiin ohjelman rakenteen ja sisällön kautta monipuolisesti eri näkökulmista, osallistaen ja osallistujia voimaannuttaen. Tapahtuman jälkeen toteutetun kyselyn tulokset puhuivat puolestaan, olimme onnistuneet. Henkilöstö koki saaneensa ymmärrystä ja työkaluja oman hyvinvointinsa parantamiseen ja mikä tärkeintä, he olivat sitoutuneimpia toimimaan hyvinvointinsa eteen jatkossa. Myös yrityksen uudistuneet arvot sisäistettiin ja koettiin, että niihin pystyttyiin samaistumaan.

Tapahtumatuotanto Deloitte 2019

Tapahtumakumppanimme tuntee meidät ja tarpeemme erittäin hyvin, joten tapahtumapäivät oli räätälöity täysin yrityksemme tarpeidemme mukaan. Arvostamme, että tapahtumakumppanimme luo konsepteja, jotka toimivat meille. Nämä konseptit selkeyttävät viestimme ja sitouttavat henkilöstömme tehokkaasti tapahtumaan ja yritykseemme. Parasta Sisters Inc.issä on heidän mahtavat ideat ja mukava yhteistyöilmapiiri, ”let’s do this”-asenne, avoimuus kohdata uusia haasteita ja taklata ne sekä ratkaisukeskeinen lähestymistapa.

– Rami Saarela / Deloitte

 

Millaisia tapahtumatuotantotarpeita sinun yritykselläsi on? Ota yhteyttä myyntimme:
Mietitään miten voimme auttaa yritystäsi hurmaamaan ja sitouttamaan kohderyhmänne tapahtuman keinoin!
Tutustu myös muihin tapahtumatuotantoihimme inspiroidu-sivulla.

 

Emme välttämättä muista, mitä kuulimme tai mitä näimme. Saatamme muistaa, mitä koimme. Varmimmin muistamme kuitenkin, mitä tunsimme!

Ota yhteyttä »

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2024 Sisters Inc. All Rights Reserved.