Tapahtumatoimisto Sisters Inc. toteuttaa tulokselliset tapahtumat
Palkittu tapahtumatoimisto

Luova tapahtumatoimisto Sisters Inc.

Sisters Inc. on tapahtumatoimisto, joka on suunnitellut ja toteuttanut innovatiivisia, elämyksellisiä ja tuloksellisia yritystapahtumia asiakkailleen vuodesta 2004. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaamme odotukset, olla luotettava, todellista arvoa tuottava kumppani yrityksille, jotka haluavat hyödyntää tapahtumia liiketoiminnallisesta näkökulmasta, oli kyse asiakas- tai henkilöstötapahtumista. Olemme tapahtumatoimisto, joka suunnittelee ja tuottaa tapahtumasi ”avaimet käteen” -periaatteella – projektisi on luotettavissa käsissä.

Tapahtumatoimisto auttaa tapahtumasi uudelle tasolle

Tapahtumatoimiston tehtävänä on auttaa asiakasta saamaan tapahtumastaan paras mahdollinen tulos. Parhaimmillaan tämä on dialoginomaista yhteistyötä tapahtumatoimiston ja asiakkaan välillä. Tavoitteiden asettaminen on hyvin tärkeää ja tapahtumatoimisto sparraa mielellään myös tässä. Tapahtuma täytyy nähdä aina investointina, ei pelkkänä kuluna. Joten pieni sparraushetki tapahtumatoimiston kanssa projektin alussa voi auttaa saamaan tapahtumasta paljon enemmän irti kuin alkuperäisenä tavoitteena on ollutkaan.

Tapahtumatoimistona me Sisters Inc.issä haluamme nimenomaan olla asiakkaan luotettu kumppani ja pureutua mahdollisiin haasteisiin, joiden ratkaisemisesta meillä on pitkä kokemus sekä strategisessa että luovassa mielessä.

Tapahtumatoimisto Jenni Vartiainen

Tapahtumatoimisto Jenni Vartiainen

Taaphtumatoimisto

Case Kauppalehti Option Gaala

Kauppalehti Option Gaala, jonka olemme suunnitelleet ja toteuttaneet 3 kertaa peräkkäin, on ollut yksi niistä tapahtumista, joissa olemme päässeet pitkäjänteisesti kehittämään tapahtumaa. Olemme onnistuneet näyttämään taitomme luovana tapahtumatoimistona, kehittäen gaalan osa-alueita määrätietoisesti. Kauppalehti Option Gaala sai kiitosta niin asiakkailtamme kuin osallistujilta – saimme kutsuvieraille gaalan jälkeen lähetetyssä kyselyssä huikeat arvosanat, mm. 99% vieraista piti gaalaa onnistuneena kokemuksena.

Kauppalehti siteerasi gaalaa seuraavana päivänä: “Uudistunut gaalanäytös oli komeampi kuin koskaan.”

Kauppalehti Option Gaalaan ja esimerkkeihin muista tuottamistamme tapahtumista voit tutustua referenssisivuiltamme.

Tällä periaatteella pureudumme jokaiseen tapahtumaan – haluamme sekä omien asiakkaidemme, että tapahtuman osallistujien asiakaskokemuksen olevan ensiluokkainen.

Tapahtumatoimiston avulla liiketoiminnallisesti merkityksellisiä kohtaamisia

Eventon artikkelissa kerrotaan kuinka tapahtumatoimistojen järjestämät kohtaamiset asiakkaalleen ovat jo maailmalla miljardiluokan bisnes. Suomessakin tapahtuma-ala on kehittynyt huikeaa vauhtia ja yhä useammat yritykset ovat ymmärtäneet tapahtumien tarjoamat mahdollisuudet liiketoiminnallisesta näkökulmasta ja ottaneet tapahtumat osaksi markkinointiviestintäkeinojaan. Tapahtumatoimistojen osaamista hyödynnetään myös Suomessa jo enenevissä määrin.

Eventon artikkelissa tuodaan myös hyvin esille kuinka ihmisten välistä kohtaamista ei voi korvata millään:
– Aina voidaan kysyä, onko ihmisten kasvokkain kohtaaminen enää nykyaikaa, kun asiat voidaan hoitaa verkon yli ja virtuaalisesti, mutta tutkimusten perusteella nimenomaan verkottuminen on tapahtumassa pääasia ja syy sille, miksi ihmiset ylipäänsä vaivautuvat kongresseihin. Ihmisten välistä kohtaamista ei voi korvata millään, Mervi Toivonen sanoo.

Tähän myös me Sistersillä haluamme luovana tapahtumatoimistona vastata – luoda vaikuttavia kohtaamisia, jotka johtavat tavoiteltuun tulokseen, oli sitten kyse asiakas- tai henkilöstötapahtumista.

Ota yhteyttä myyntiimme: – suunnitellaan yrityksenne tarpeisiin räätälöity unohtumaton tapahtuma, joka jättää kohderyhmänne mieleen lähtemättömän muistijäljen!

Tapahtumatoimisto

Emme välttämättä muista, mitä kuulimme tai mitä näimme. Saatamme muistaa, mitä koimme. Varmimmin muistamme kuitenkin, mitä tunsimme!

Ota yhteyttä »

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2020 Sisters Inc. All Rights Reserved.