Palkittu tapahtumatoimisto

Luova tapahtumatoimisto Sisters Inc.

Sisters Inc. on luova tapahtumatoimisto sekä virtuaalitapahtumatoimisto, joka on suunnitellut ja toteuttanut innovatiivisia, elämyksellisiä ja tuloksellisia yritystapahtumia asiakkailleen vuodesta 2004. Ydinosaamistamme ovat tapahtumien luovien sisällöllisten ratkaisujen sekä toiminnallisten ja teknisten ominaisuuksien kokonaisvaltainen suunnittelu ja toteutus.

Virtuaalitapahtumatoimiston tavoitteena on ylittää asiakkaamme odotukset, olla luotettava, todellista arvoa tuottava kumppani yrityksille, jotka haluavat hyödyntää tapahtumia liiketoiminnallisesta näkökulmasta, oli kyse asiakas- tai henkilöstötapahtumista. Olemme myös virtuaalitapahtumatoimisto, joka suunnittelee ja tuottaa tapahtumasi ”avaimet käteen” -periaatteella – projektisi on meillä aina luotettavissa käsissä.

Meiltä myös virtuaalitapahtumat ja hybriditapahtumat! 

Ota yhteyttä

virtuaalitapahtumatoimisto Sisters Inc. järjestää yritystapahtumat

Tapahtumatoimisto auttaa tapahtumasi uudelle tasolle

Tapahtumatoimiston tehtävä on auttaa asiakasta saamaan tapahtumastaan paras mahdollinen tulos ja tuotto investoinnilleen. Parhaimmillaan tämä on dialoginomaista yhteistyötä tapahtumatoimiston ja asiakkaan välillä. Tavoitteiden asettaminen on hyvin tärkeää ja tapahtumatoimisto sparraa mielellään myös tässä. Tapahtuma täytyy nähdä aina investointina, ei pelkkänä kuluna. Pieni sparraushetki tapahtumatoimiston kanssa projektin alussa voi auttaa saamaan tapahtumasta paljon enemmän irti kuin alkuperäisenä tavoitteena on ollutkaan.

Tapahtumatoimistona me Sisters Inc.issä haluamme nimenomaan olla asiakkaan luotettu kumppani ja pureutua mahdollisiin haasteisiin, joiden ratkaisemisesta meillä on pitkä kokemus sekä strategisessa, että luovassa mielessä. Oletko jo tutustunut eri tapahtumamalleihin ja The Virtual Touch-tapahtumakonseptiin?

The Virtual Touch-konsepti »

Virtuaalitapahtumatoimiston tapahtumassa esiintyjänä Jenni Vartiainen

Taphtumatoimisto Sisters Inc. ja Case Kauppalehti Option Gaala

Taphtumatoimisto Sisters Inc. ja Case Kauppalehti Option Gaala

Case: Kauppalehti Option Gaala

Kauppalehti Option Gaala, jonka olemme suunnitelleet ja toteuttaneet viitenä vuotena peräkkäin, on hyvä esimerkki tapahtumasta, jota olemme päässeet kehittämään pitkäjänteisesti. Olemme onnistuneet näyttämään taitomme luovana virtuaalitapahtumatoimistona kehittäen gaalan osa-alueita määrätietoisesti. Kauppalehti Option Gaala on saanut kiitosta niin asiakkailtamme kuin osallistujiltakin. Onnistumista on mitattu mm. gaalan jälkeen toteutettujen kyselyiden avulla.

”Tapahtumatoimistomme viime vuosina tekemän järjestelmällisen uudistamis- ja kehitysprojektin ansiosta, saimme gaalaan mukaan tapahtumakumppaneiksi vertaansa vailla olevan joukon suomalaisia ​​ja kansainvälisiä tuotemerkkejä. Tapahtumatoimistomme loi kekseliään konseptin ja nosti esiin hyviä ideoita, joilla tuoda esiin kumppanien tuotemerkkejä läpi tapahtuman.
Tapahtuma täytti ja ylitti kaikki odotuksemme ja myös tapahtumakumppanimme saavuttivat osallistumiselle asettamansa tavoitteet.”

– Anu Soini, Alma Media

Kauppalehti Option Gaalaan ja esimerkkeihin muista tuottamistamme tapahtumista voit tutustua inspiroidu -sivulta.

Samalla periaatteella pureudumme jokaiseen suunnittelemaamme tapahtumaan – haluamme sekä omien asiakkaidemme, että tapahtuman osallistujien asiakaskokemuksen olevan ensiluokkainen.

 

Tapahtumatoimiston avulla liiketoiminnallisesti merkityksellisiä kohtaamisia

Eventon artikkelissa kerrotaan, kuinka tapahtumatoimistojen järjestämät kohtaamiset asiakkaalleen ovat jo maailmalla miljardiluokan bisnes. Suomessakin tapahtuma-ala on kehittynyt huikeaa vauhtia ja yhä useammat yritykset ovat ymmärtäneet tapahtumien tarjoamat mahdollisuudet liiketoiminnallisesta näkökulmasta, sekä ottaneet tapahtumat osaksi markkinointiviestintäkeinojaan. Virtuaalitapahtumatoimistojen osaamista hyödynnetään myös Suomessa jo enenevissä määrin.

Artikkelissa tuodaan myös hyvin esille myös ihmisten välistä kohtaamisen tarvetta.
– Aina voidaan kysyä, onko ihmisten kasvokkain kohtaaminen enää nykyaikaa, kun asiat voidaan hoitaa verkon yli ja virtuaalisesti. Tutkimusten perusteella verkottuminen on pääasia tapahtumaan osallistumiselle, Mervi Toivonen sanoo.

Tähän myös me Sistersillä haluamme luovana tapahtumatoimistona vastata: luoda vaikuttavia kohtaamisia niin livenä, kuin virtuaalisestikin, jotka johtavat tavoiteltuun tulokseen.

Ota yhteyttä virtuaalitapahtumatoimistomme myyntiin: – suunnitellaan yrityksenne tarpeisiin räätälöity unohtumaton tapahtuma, joka jättää kohderyhmänne mieleen lähtemättömän muistijäljen!

Tapahtumatoimisto ja virtuaalitapahtumatoimisto Sisters Inc.

Emme välttämättä muista, mitä kuulimme tai mitä näimme. Saatamme muistaa, mitä koimme. Varmimmin muistamme kuitenkin, mitä tunsimme!

Ota yhteyttä »

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2024 Sisters Inc. All Rights Reserved.