Tapahtuma­markkinointi

Tuloksellinen tapahtumamarkkinointi

Tapahtumamarkkinointi on maailmalla jo miljardiluokan bisnes ja panostukset näyttävät kasvavan vuosittain. Suomessakin tapahtuma-ala on kehittynyt huimaa vauhtia ja tapahtumamarkkinointitoimistojen määrä on kasvanut. Tapahtuma on aito investointi, jolta odotetaan myös tuottoa. Tapahtumamarkkinointi voi tuoda paljon lisää asiakkaita yritykselle. Tapahtumilla pystytään myös vaikuttamaan tehokkaasti kohderyhmän tunteisiin, asenteisiin ja käyttäytymiseen.

 

Nykyajan viestitulvassa ja datamassan kohinassa on vaikeaa saada haluttuja viestejä läpi, saatikka oikeasti vaikuttaa haluttuun kohderyhmään, tapahtumamarkkinointi tarjoaa tähän ylivoimaisia keinoja.

Täyden palvelun tapahtuma­markkinointi­toimisto

Sisters Inc. on luova tapahtumamarkkinointitoimisto, joka on tehnyt tuloksellisia tapahtumia ja auttanut asiakkaitaan menestymään vuodesta 2004 lähtien. Kutsumme itseämme tapahtuma-arkkitehdeiksi, sillä ydinosaamistamme ovat tapahtumien toiminnallisten, teknisten ja taiteellisten ominaisuuksien kokonaisvaltainen suunnittelu, ratkaisu ja toteutus. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet asiakkaillemme jo yli 2000 asiakas- ja henkilöstötapahtumaa ja yli 100 virtuaalitapahtumaa. Luomme ainutlaatuisia ja innovatiivisia tapahtumia – haluamme tehdä asioita aidosti uudella tavalla. Dialogi asiakkaan kanssa on meille erittäin tärkeää. Toteutamme tapahtumia avaimet käteen periaatteella ja olemme mielellämme mukana projektissa mahdollisimman varhaisesta vaiheesta lähtien.

Olemme myös menestyneet useampana peräkkäisenä vuonna tapahtumamarkkinoinnin ammattilaisille järjestetyssä Evento Awards kilpailussa. Kilpailussa mitataan tapahtumien luovuutta ja tuloksellisuutta ja sitä tuomaroi kansainvälisistä tapahtumamarkkinoinnin ammattilaisista koostuva raati.

Tapahtuman suunnittelu lähtee aina tavoitteista. Jos tavoitteet eivät ole vielä täysin kristallisoituneet, sparraamme mielellämme. Meille on tärkeää, että pystymme ylittämään asiakkaamme odotukset ja tarjoamaan todellista lisäarvoa.

 

Tapahtumamarkkinointi on tehokas vaikuttamisen keino

Tapahtumamarkkinointi Option gaala

Tapahtumat ovat erinomainen tilaisuus vaikuttaa

Onnistunut tapahtumamarkkinointi on tehokas markkinointiviestinnän väline – oli kyse sitten sisäisestä tai ulkoisesta markkinoinnista. Ihmiset ovat kohdanneet kautta aikojen turuilla ja toreilla ja nämä aidot kohtaamiset ovat pitäneet arvonsa – jopa nostaneet arvoaan. Tapahtumamarkkinointi välineenä tarjoaa ainutlaatuisen kanavan vaikuttamiseen paikasta riippumatta: kohderyhmä on omasta halustaan tietyssä kanavassa tai paikassa, tiettyyn aikaan ja hallituissa olosuhteissa vastaanottavaisena viesteille. Tapahtumamarkkinoinnin avulla voimme hyödyntää myös vastaanottajan eri aisteja viestien vastaanottamisessa.

Elämyksien luominen ja tarinallisuus tulevat korotustumaan entisestään tulevaisuuden tapahtumamarkkinoinnissa. Laadukas ja kattavasti suunniteltu tapahtumakonseptointi, mahdollistaa läsnäolon eri kanavissa myös ennen ja jälkeen tapahtuman – sitouttaen kohderyhmää pidemmällä aikajänteellä.

Ota yhteyttä »

 

Tapahtumamarkkinointi: Case Veho Fiilisbileet

Veho halusi jalkauttaa strategiansa ja vahvistaa veholaisten yhteisöllistä voittajahenkeä. Loimme tapahtumakonseptin “Fiilisbileet – asenteella maaliin”, joka keskittyi luomaan positiivista fiilistä ja “Yes I can”-asennetta.

Tavoitteisiin pääsemistä mitattiin tapahtuman jälkeen tehdyllä kyselyllä: 92% vastaajista tunsi, että tapahtuma kasvatti heidän uskoaan yrityksen ja sen henkilökunnan menestykseen, 96% mielestä tapahtuma ilmensi oikeanlaista asennetta ja 98% mielestä tapahtuma joko ylitti tai vastasi heidän odotuksiaan.

Asiakkaamme kommentti tapahtuman jälkeen:

”Fiilisbileiden järjestäminen ja niiden onnistuminen oli tärkeää, koska Vehossa työn ilo – fiilis – on kirjattu päivitettyyn strategiaan tietoisena valintana. Sisters Inc. ymmärsi välittömästi, mitä halusimme saada aikaan ja miksi. Tämä ymmärtäminen on kaiken onnistumisen edellytys. Onnistuneesti ja innostavasti toteutetut Fiilisbileet koko henkilöstölle kolmella paikkakunnalla lisäsivät uskoa siihen, että olemme oikealla tiellä.”

MARJA NUMMELA  Executive Assistant, Veho

Tapahtumamarkkinointi Veho Fiilibileet


Olemme innovatiivisia, ennakkoluulottomia ja kokeneita ammattilaisia, joilta onnistuu tapahtumamarkkinointi – tavoitteenamme olla paras mahdollinen tapahtumakumppani asiakkaillemme. Tutustu virtuaali- ja hybriditapahtumien mahdollisuuksiin tai inspiroidu suunnittelemistamme tapahtumista referenssigalleriassa.

Millaisia tapahtumamarkkinoinnin haasteita yritykselläsi on? Ota yhteyttä – autamme mielellämme!

Ota yhteyttä »

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2024 Sisters Inc. All Rights Reserved.