Tapahtumajärjestäjä Sisters Inc. - Elämyksellisiä tapahtumia
Palkittu tapahtumajärjestäjä

Tapahtumajärjestäjä Sisters Inc.

Sisters Inc. on toiminut tapahtumajärjestäjänä ja suunnitellut tuloksellisia asiakas- ja henkilöstötapahtumia b2b-sektorille vuodesta 2004. Olemme menestyneet hyvin tapahtuma-alan ammattilaisille vuodesta 2014 järjestetyssä Evento Awards -kilpailussa, voittaen henkilöstösarjan kahdesti sekä sijoittumalla sekä asiakas- että henkilöstötapahtumasarjoissa finalisteiksi useilla töillä.

Seuraamme aktiivisesti tapahtuma-alan uusimpia trendejä maailmalta, koska haluamme tapahtumajärjestäjänä olla paras mahdollinen kumppani asiakkaallemme ja tuoda asiakkaan projekteihin todellista lisäarvoa. Tavoitteenamme tapahtumajärjestäjänä onkin ylittää aina asiakkaan odotukset tarjoamalla innovatiivisia ideoita ja tuoreita näkökulmia asiakkaalla ratkaistavana olevaan tilanteeseen.

Koemme dialogin asiakkaan kanssa erittäin tärkeäksi, koska riittävillä taustatiedolla ja asiakkaan bisneksen ymmärtämisellä tapahtumajärjestäjä pääsee aidosti pureutumaan käsillä olevaan tilanteeseen ja tuottamaan tuloksellisia ideoita. Jos tapahtuman tavoitteet eivät ole täysin selvillä, sparraamme mielellämme.

Kaikkia tapahtumia voi ja pitää kehittää, rutiineita on hyvä aika-ajoin ravistella. Lisää aiheesta voit lukea blogistamme.

Soita 09 751 51200

 

Evento awards 2015 voittaja Evento awards 2016 finalisti

 

Evento awards 2017 finalisti Evento awards 2018 finalisti

 

Tapahtumajärjestäjä Sisters Inc. suunnitteli Finnkinon tapahtuman

Tapahtumajärjestäjän avulla lisäarvoa

Tapahtumia ajatellaan usein hyvin logistiikkakeskeisestä näkökulmasta. Tapahtumat mielletään lähinnä projektinhallintana, jonka voi hoitaa kuka tahansa riittävät projektinjohtotaidot omaava henkilö. Useimmiten yrityksissä tapahtumia koordinoiva henkilö hoitaa asiaa oman työnsä ohessa, joten jo keskittyminen tapahtumaan kokonaisuutena saattaa olla haasteellista. Logistiikka ja projektinhallinta ovat tärkeitä osa-alueita itse tapahtuman toteutusta ajatellen, mutta tapahtuman luova- ja strateginen suunnittelu on kuitenkin avainasemassa, kun halutaan toteuttaa tuloksellisia tapahtumia.

Ammattitaitoinen tapahtumajärjestäjä auttaa yritystä analysoimaan kohderyhmää, terävöittämään tavoitetta ja myös suunnittelemaan tapahtuman niin, että tavoitteiden on mahdollista täyttyä. Sen jälkeen tapahtumajärjestäjä vie projektia eteenpäin rautaisella otteella.

 

Tapahtumajärjestä toteuttaa elämykselliset tapahtumat

Hyvin suunniteltu tapahtuma tuo tuloksia

Me Sisters Inc.illä asiakkaidemme tapahtumajärjestäjänä lähdemme liikkeelle aina luovasta ratkaisusta. Olipa kyseessä minkä tyyppinen tapahtuma tahansa, tapahtumalla on oltava punainen lanka, tarina jonka kautta osallistujiin vaikutetaan. Sitähän kaikilla tapahtumilla haetaan, halutaan vaikuttaa tavalla tai toisella osallistujien asenteisiin tai käyttäytymiseen. Oli sitten kyse brändi-mielikuvan kirkastamisesta tai yrityksen uuden strategian jalkautuksesta henkilöstölle. Kun tämä on suunniteltu, loppu onkin sitä logistiikkaa. Siinäkin parhailla tapahtumajärjestäjillä on paljon annettavaa. Laaja yhteistyökumppaniverkosto ja vuosien kokemus takaa parhaat, laadukkaimmat ja kustannustehokkaimmat elementit ja sujuvan projektinhallinnan kuhunkin tapahtumaan.

 

CASE SRV – kohtaamisia vuodesta 1987

Suunnittelimme ja toteutimme rakennusyhtiö SRV:lle heidän 30-vuotisjuhlansa. Syy juhlaan oli kunnioitettava 30 vuoden taival ja pääviestinä tapahtumassa oli ”kohtaamiset”. SRV on mahdollistanut kohtaamisia rakentamissaan kohteissa vuodesta 1987.

Pureuduimme SRV:n monimuotoiseen ja rikkaaseen historiaan tarjoamalla juhlavieraille kokemuksellisen näyttelyn. “Elämisen ääniä” -näyttelyssä esiteltiin SRV:n historian keskeisiä projekteja ja virstanpylväitä audiovisuaalisella ja kokemuksellisella tavalla. Vieraat kävelivät näyttelyn läpi, päästäkseen varsinaiselle juhla-alueelle.

Kohtaamisten verkosto muodostettiin toisiinsa linkitetyistä kohtaamis-hubeista, jotka oli rakennettu tyylikkäisiin hexadome-telttoihin. Hubit muodostivat laajan yhtenäisen juhlatilan. SRV:n pääteemat ja -viestit esiteltiin hubeissa kokemuksellisella, asiayhteyteen sopivalla visuaalisella tavalla, joka toi osallistujat SRV:n tämän hetken ja tulevaisuuden tekemisen ytimeen. Esitellyt teemat olivat: tulevaisuus, toimisto ja koti.

Logistiikkaakin riitti: 8 kohtaamis-hubia Hollannista tilattuihin Hexadomeihin rakennettuna, 1 pääteltta ohjelmalle, 1 Kattilahalli näyttelyä varten, 280 metriä aitaa ja banderolleja alueen rajaukseen, 12 rekallista tekniikkaa, kalusteita ja somisteita, 5 hengen tuotantotiimi, 82 hengen tapahtuma-crew, 6 päivää on-site tuotantoa, 2,5 kk projektin kokonaistuotantoaikaa ja 1850 kutsuvierasta kahden päivän aikana.

 

SRV tilaisuuden tapahtumajärjestäjä

 

SRV lounge

Tapahtumajärjestäjä SRV teltat

 

Kaipaatko tapahtumajärjestäjän osaamista? Voit tutustua myös muihin suunnittelemiimme tapahtumiin referenssigalleriassa.
Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Ota Yhteyttä »

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2020 Sisters Inc. All Rights Reserved.