Ajankohtaista

Sistersiläisten esittelyissä spottivaloon siirtyy tänään tiimin Junior Event Design Manager Karolina Gerasik-Koljonen. Vaatesuunnittelun parissa työskenneltyään ja tradenomiksi opiskellessaan Karo sa…

[ad_1]

Sistersiläisten esittelyissä spottivaloon siirtyy tänään tiimin Junior Event Design Manager Karolina Gerasik-Koljonen.

Vaatesuunnittelun parissa työskenneltyään ja tradenomiksi opiskellessaan Karo sai uuden suunnan urasuunnitelmilleen, kun koki niin sanotun ”lamppu syttyi”-hetken: hän näki entertainment-sanan sisältävän yrityksen mainoksen ja tiesi salamana, mitä haluaisi tulevaisuudessa tehdä: työskennellä tapahtuma-alalla. Tarkan pohjatyön jälkeen Sisters Inc. oli kärkisijoilla harjoittelupaikaksi, ja niin tämä energiapakkaus päätyi suorittamaan harjoittelun Sistersillä. Ja kuten Karolla on tapana, hän ottaa mitä haluaa: nyt hän on porukassa mukana vakkarityöntekijänä.

Karo vastaa suurilta osin Lyytistä ja tapahtumien kutsuprosesseista, mutta auttaa myös tuotantojen koordinoinnissa. Parasta työssä on nähdä tuotantojen toteutukset ja lopulliset tulokset. Hyviin tuloksiin Karo pyrkii aina panostamaankin, ja harmaita hiuksia aiheuttavat tilanteet, jolloin täyttä panosta ei aikasyistä aina millään pysty antaa.

Työyhteisö ja toimiston ’hullu meininki’ ovat jotain mistä Karo nauttii työssään päivittäin, ja sopii pirteän luonteensa kanssa porukkaan täydellisesti.

Vapaa-ajallaan Karo logistisoi kahta poikaansa, miestään ja koiraa. Hän kokkaa paljon, pitää remontointihommista ja rakastaa projekteja – omien sanojensa mukaan tämä mimmi ei kauaa osaa olla toimettomana.

Random fakta itsestäsi:
Hetken mietittyään Karo vastaa naurahtaen: ”Heilutan käsiäni paljon kun puhun!”

Lempparilause:
”Perfect, just perfect!”

Yhdellä termillä kuvailtuna, mikä asia yhdistää sisterssiläisiä?
”Tiivis yhteisöllisyys.”

Selviytymisvinkki tapahtuma-alalla:
”Pitää osata varautua kaikkeen.”

Paras tapahtumamuisto:
”Tapahtuma, joka vei neitsyyden! Toisin sanoen eka tapahtuma, jonka toteutuksessa olin mukana.”[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi