Nöyrä kiitoksen karjaisu, että osallistuit Rohkeuden Manifesti –virtuaalitapahtumaamme

”Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.” 
Sir Winston Churchill

 

Emme voisi tuntea suurempaa ylpeyttä ja kiitollisuutta, että niin mahtava määrä leijonamielisiä kerääntyi kuulemaan ja kokemaan rohkeuden julistustamme. Tämä kertoo siitä, että olimme todella tärkeän aiheen äärellä.

Toivomme, että sait tapahtumasta työkaluja toimia rohkeammin niin yrityksenä kuin yksilönä, ymmärrät nyt paremmin rohkeuden monimuotoisuutta, uskallat ottaa enemmän riskejä elämässä, katsot luottavaisemmin tulevaisuuteen ja muistat olla hieman naiivi.

Ennen kaikkea toivomme, että uskallat toimia. Noustaksemme yhdessä ylös tästä suosta tarvitsemme kipeästi tekoja ja toimintaa!

 

    

 

Haluatko sinäkin vaikuttaa yleisöösi tuloksellisesti virtuaalitapahtumalla?

Sisters Inc:n luoma The Virtual Touch -tapahtumakonsepti on dynaaminen, yllätyksellinen sekä yleisöä aktivoiva ja osallistava. Se sisältää paljon kehuja keränneen työkalun, joka auttaa virtuaalitapahtuman havainnollistamisessa ja helpottaa kokonaisuuden suunnittelua tarjoten hedelmällisen pohjan tapahtumayhteistyölle.

Ota selvää mihin kaikkeen virtuaalitapahtuma parhaillaan pystyy ja heitä pallo rohkeasti meille!

myynti@sisters.fi, @sistersinc_events

 

Mikäli kiinnostuit tilaisuudessa kuulluista puhujista teidän organisaatiolle tai tarvitset muuten puhuja-alan ammattilaisten apua oikean puhujan löytämisessä, Speakersforum auttaa sinua mielellään. Laaja yli 8000 puhujan verkostomme sisältää niin valovoimaisia huippupuhujia kuin kirkkaita nousevia tähtiä. Seuraa meitä myös somessa niin pysyt kartalla kiinnostavista ja ajankohtaisista puhujista ja aiheista.

www.speakersforum.fi, @speakersforum

 

Evento on tapahtumateollisuuden oma ammattilehti. Tiedäthän kaikki kanavamme: printti, netti, some ja tapahtumat? Evento Awards saa jatkoa elokuun lopulla ja lukijatapahtumista kerromme pian lisää. Nähdään ja kuullaan siis pian.

eventolehti.fi, eventoawards.fi

 

 

Lämmin kiitos vielä osallistumisestasi!


Leijonan rohkeudella ja rakkaudella,
Sisters Inc., Speakersforum & Evento

“Courage is not the absence of fear; it is acting in spite of it.” 
Mark Twain

 

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2024 Sisters Inc. All Rights Reserved.