Lomat lomailtuna ja vuoden vaihduttua Sistersin esittelyt jatkuvat, spottivalo kääntyen toisen tuottajamme Paula Ollin suuntaan.

Paula on ollut Sistersin tehopakkaus vuoden 2016 elokuusta, mutta toiminut tapahtuma-alalla jo muutaman vuoden ennen sitä. Hänellä on merkonomin ja restonomin koulutukset, ulkomaankaupan erikoisammattitutkinto ja pian myös palvelumuotoilun mastertutkinto meriiteissään. Ulkomaita myöten kerätyn työkokemuksen varjolla tähtäimessä oli ura hotellialalla, mutta erilaisten haasteiden kaipuu ohjasikin suunnan tapahtuma-alalle.

Syksyn kiireet, muun muassa marraskuun kuusi tuotantoa ja vuoden aikana kootut useat kymmenet tarjoukset, saatiin selätettyä ja on aika haukata tapahtumatuottajan harvinaista herkkua: hetkeä hengähtää. Startannut vuosi täyttyy silti asiakassuhteiden ylläpidosta, asioiden sopimisesta, tapahtumaelementtien varaamisesta sekä kustannusarvioiden luomisesta ja päivittämisestä. Exceleiden pyörittely ei tosin haittaa, sillä Paula vilpittömästi toteaa, että se on hänelle mieluista puuhaa. Hektisyyskään ei liikaa mieltä paina, eivät edes yllättävät häiriötekijät, sillä Paula sanoo yhdeksi työnsä lempiasiaksi myös haastavien asioiden ratkaisun.

Työpaikalla lempparitekijöitä ovat kiva henki ja hauskat jutut – on kiva höpistä hetki aina silloin tällöin hommien lomassa.

Vapaa-ajalla, vastapainona työn hektisyydelle, Paula viettää kiireetöntä aikaa lastensa kanssa ja rauhoittuu juoksulenkeillä.

Random fakta itsestäsi:

”Hmm – oon hyvä taskuparkkeeraamaan! Yleensä vedän aina ekalla purkkiin.”

Lempparilause:

”Kaikki järjestyy.”

Yhdellä termillä kuvailtuna, mikä asia yhdistää sistersiläisiä?

”Ahkeruus. Me ollaan kovia tekemään töitä.”

Selviytymisvinkki tapahtuma-alalla:

”Tietyllä tavalla rento ja rauhallinen ote työhön. Jos panikoi, kaikki menee pieleen. Myös ratkaisukeskeisyys on hyvä ominaisuus – tiukalla aikataululla ratkottavia tilanteita on paljon.”

Paras tapahtumamuisto:

”Upeat valo- ääni- ja av-tekniikkatoteutukset onnistuu tekemään vaikutuksen kerta toisensa jälkeen.”