Ajankohtaista

Onnea ja menestystä tulevalle Fredriksberg D-talolle! NCC rakentaa MTV:lle uudet pääkonttoritilat Vallilaan. Peruskiven muuraus on yksi rakentamiseen liittyvistä perinnejuhlista. Tiesitkö, että perus…

[ad_1]

Onnea ja menestystä tulevalle Fredriksberg D-talolle! NCC rakentaa MTV:lle uudet pääkonttoritilat Vallilaan. Peruskiven muuraus on yksi rakentamiseen liittyvistä perinnejuhlista. Tiesitkö, että peruskivi sisältää lieriön, joka toimii kuin aikakapseli? Sen sisälle talletetaan kutsuvieraiden läsnä ollessa senhetkistä tilannetta kuvaavia esineitä ja asioita. Pienimuotoisessa juhlatilaisuudessa tämän tulevan rakennuksen peruskiveen sujahti muun muassa euron kolikoita, kasvomaskeja, rakennuksen virallinen peruskirja ja vastuullisuustavoitteet, rakennuspiirustukset muistitikulla, NCC:n heijastin, MTV:n ohjelmisto, Streamteam Nordicin tuotantokalenteri sekä tietysti tilaisuuden juhlapuheet. Tilaisuudessa esiintyivät NCC:n edustajat sekä rakennuksen tulevat vuokralaiset #MTV ja #Streamteamnordic. Haluaisitko sinä toteuttaa historiallisen hetken hienoilla puitteilla, luoda uusia tilaisuuksia, tapahtumia ja muistoja? Me Sisteriläiset autamme mielellämme!
#sisterinc_events #ncc #fredriksberg #tapahtumat #aikakapseli

Kuvassa voi olla ainakin yksi henkilö ja sisätilaKuvassa voi olla sisätila
[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi