Messuosasto- ja tilasuunnittelu

Messut ovat yrityksille erinomainen mahdollisuus tavata kohderyhmää kasvotusten. Saman katon alla voi parhaimmillaan olla tuhansia osallistujia, joiden joukossa tärkeät sidosryhmät, asiakkaat ja potentiaaliset asiakkaat. Ei siis ole samantekevää, millainen osasto on! Vetovoimainen ja toimiva osasto houkuttelee ja puhuttelee toivottuja kohderyhmiä ja jättää kohtaamisesta mieleenpainuvan muistijäljen. – Parhaimmillaan jo messukäynnin aikana sinetöidään kauppoja, sopimuksia ja uusia tapaamisia.

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksille kokonaisvaltaista messuosaston suunnittelua ja rakentamista avaimet käteen -periaatteella. Meiltä onnistuu myös kokonaisen messutapahtuman järjestäminen. Haluatko kääntää päitä satojen messuosastojen joukossa? Miksi et valjastaisi messujen koko potentiaalia käyttöösi? Tai haluatko järjestää messut ja kutsua mukaan kumppanisi? Tartu mahdollisuuteen, me autamme!

Messuosasto enemmän kuin pelkkä osasto

Liian usein messuosasto on mielletty vain seiniksi, joilla on kuvia ja tiskillä notkuva tylsistynyt myyjä karkkikulho edessään. Me lähestymme asiaa täysin toisesta suunnasta – innovatiivisesti ja messutapahtuman koko potentiaali huomioiden. Messuosaston suunnittelussa vain mielikuvitus ja tila ovat rajoina! Suunnittelemme osaston aina yrityksen tarpeiden, toiveiden ja osaston tilamahdollisuuksien pohjalta. Luomme mielenkiintoisen konseptin ja varmistamme elämyksellisen kävijäkokemuksen.

Vetovoimainen messuosasto ei ole ainoastaan visuaalisesti upea ja brändimielikuvaa tukeva, vaan tavoitteiden täyttämiseksi osastolle mietitään myös sen elinkaari ja eri toiminnallisuudet. Livekohtaamisessa ihmisen kaikki aistit on läsnä, miksi siis hyödyntää vain yhtä tai kahta? Messuosastolla voi olla oma äänimaailma, osallistujan aktivointi, kuten peli tai uusi kokemus, sekä myös herkullista tarjoilua. Se voi myös palvella eri kohderyhmiä eri aikoina, esimerkiksi osastolle voi järjestää oman tapahtuman, kuten mediatilaisuuden tai henkilöstön koulutuksen ennen messujen prime-time aikaa. Kohtaamisten aikana on myös helppo kerätä dataa ja liidejä, sekä jalkauttaa tietoa vaikka pelillistämisen keinoin. Kun kävijä viettää osastolla aikaa, kynnys vuorovaikutukseen, verostoitumiseen ja haluttuun toimintaan ohjaamiseen madaltuvat, myös kokonaisvaltaisesta muistijäljestä muodostuu pitkäkestoisempi.

Miksi yrityksen kannattaa osallistua messuille?

Kohtaamisten merkitys kasvaa. Tapahtumissa, kuten messuilla, on digimarkkinointiin verrattuna helppo saada kohderyhmän huomio. Lisäksi viestin kohdennettavuus on tehokkainta kun ydinkohderyhmä on jo kokoontunut yhteiseen tilaan. Messuilla kokoontuu usein myös saman alan yritykset ja kilpailijat, jolloin näin toimialanäkyvyys kasvaa. Kannattaa pohtia tarkoin, onko järkevää jättäytyä pois tältä tehokkaalta ja näkyvältä markkinalta?

Messujen aikana yrityksellä on mahdollisuus vaikuttaa myös useampiin sidosryhmiin samanaikaisesti, esimerkiksi jälleenmyyjiin, eri palveluntarjoajiin, mediaan, tavarantoimittajiin, henkilöstöön. Se voi toimia myös rekrykanavana tai mielikuvan rakentajana. Messuissa kannattaa katsoa kokonaisuutta aina huolellisesti ja varmistaa, että osallistumisen tavoite on kirkas ja messujen koko potentiaali tulee varmasti hyödynnettyä.


Messuosasto helposti avaimet käteen -periaatteella! Mitä se tarkoittaa?

Meillä on pitkä kokemus kokemuksellisten kohtaamisten suunnittelusta ja toteutuksesta. Valitetessasi Sistersin messuosaston tuottajaksi, hoidamme prosessin tehokkaasti alun suunnittelusta osaston purkuun asti. Sinun ei tarvitse stressata projektia, mittailla ja pohtia materiaaleja, ratkaisuja tai tekniikkaa, vaan voit rauhassa keskittyä messujen tulokselliseen läpivientiin.

Sparraamme tarvittaessa jo tavoitteen tai tavoitteiden asetannassa ja suunnittelemme osaston, joka palvelee tarpeita – olipa kyseessä uuden tuotteen lanseeraus, bränditunnettuuden kasvattaminen, rekrytointi, tuotteiden- tai palveluiden myynti tai jokin muu mitattava tavoite. Varmistamme tilan optimaalisen käytön pohjakuvalla, suunnittelemme valaistuksen ja muut teknologiset ratkaisut, kuten vaikka seinänäytöt ja projisoinnit. Varmistamme, että messuosasto on positiivisesti yllättävä, erottautuva ja resonoi oikeaa viestiä. Lisäksi autamme myös tapahtuman koko markkinointipotentiaalin hyödyntämisessä ja tarpeen mukaan messujen jälkihoidossa.

Suunnittelu // konseptointi // materiaalien ennakkotuotanto // pohjakuvat // valaistus // matotus // kalustus // äänimaailma // valokuva- ja videotuotanto // aktivointi // kutsuprosessi – meiltä onnistuu kaikki!


Suunnitellaanko vetovoimainen messuständi tai koko messut?

Messutapahtuma horisontissa? Tai haluaisitko järjestää messut tapahtuman yhteyteen? Ota meihin yhteyttä niin keskustellaan! Meiltä onnistuu erilaiset tuotannot, yksittäiset näyttävät osastot jopa tiukemmallakin aikajänteellä.

Tartu messutapahtuman mahdollisuuteen!  

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2023 Sisters Inc. All Rights Reserved.