Vastaava tuottaja, tulisitko meille?

Viime vuosi oli tapahtuma-alalla ennätyksellisen huono. Meillä se oli kuitenkin tuloksellisesti koko yrityshistorian toiseksi paras. Näkisitkö sinä itsesi voittajien joukkueessa? Sisters Inc. kasvaa ja meillä olisi Sinulle valloittava työyhteisö tarjolla!

Oletko pohtinut uutta työperhettä tittelin Vastaava tuottaja alla?

Meillä arki ei ole koskaan samanlaista, vaikka pääpiirteittäin se on juuri sitä: Suunnittelemme ja tuotamme yritystapahtumia live-, virtuaali-, hybridi-, ja multihub-muodoissa. Meillä on ilo tehdä töitä Suomen johtavien brändien sekä mahtavien kumppaniemme kanssa. Olemmekin tästä hyvin otettuja ja koemme säännöllisesti isoja Wau-fiiliksiä omasta kättemme jäljestä.

Meillä tuottajan työn monipuolinen sisältö on koko homman suola. Täällä pääsee vaikuttamaan ja tekemään kaikkea ideoinnista suunnitteluun ja budjetointiin sekä virtuaalitapahtuman ohjaukseen. Välillä myös ratkaistaan sellaisiakin pulmia, mistä Einstein tulisi kateelliseksi. Toisinaan työmme vaikuttaa taikurin tempuilta – tilat pitäisi hetkessä löytyä kuin tyhjästä, sairastunut esiintyjä korvata toisella ja budjetti pyöräyttää uusiksi. Näistä seikoista johtuen olemme todenneet, että taidokkaasta projektinhallinnasta, hyvästä suunnittelu-, budjetinhallinta-, sekä organisointitaidoista on huomattavaa hyötyä. Ja kyllä, myös lehmänhermoilla pääsee jo pitkälle!

Lähes 18 vuoden kokemuksella tiedämme, että maailmassa on tosiasiassa vain vähän sellaisia tilanteita, missä tuottajamme ei pärjäisi. Me olemme yhteistyökykyisiä myös kiireen keskellä ja saadaan aukaistua suumme silloinkin, kun lopullista vastausta ei vielä ole. Tästä kuvailusta varmasti jo selvisikin, ettemme päästä itseämme helpolla mutta lopussa kiitos seisoo. Tapahtuma-ala ei ole kuin pala kakkua, mutta –tekeminen kyllä maistuu ja on superkivaa!

Me olemme:
Kakusta sen leipojiin, eli me Sistersiläiset olemme mukava ja sekalainen joukko. Toinen perustajajäsenistä tituleerasi porukkaa nimellä ”Kiljuset”. Se varmaan osuukin suhteellisen oikeaan. Meillä jokainen on oma persoonansa ja se myös näkyy ja kuuluu. Toimistossamme useimmiten raikaa nauru. Juhlistamme yhdessä onnistumisia ja mikä tärkeintä, tuemme toisiamme myös ylämäessä.

Meillä on:
Meillä ei tarvitse miettiä, miten selvitä läpi työpäivän, saati kuukauden. Siitä huolehtivat jouhevat prosessit, asianmukaiset työvälineet ja hyvät kompensaatiot. Näitä ovat mm. puhelinetu, liikuntaetu, lounarit, kilpailukykyinen palkka, vuosibonus, yhteiset virkistysmatkat ym. Kun joskus päivä venyy, voimme napata keittiöstä jotain mieluisaa syötävää kattavasta snack-valikoimasta. Jääkaapista löytyy aina myös menovettä smoothiesta skumppaan. Kun tarvitsemme piristystä, toimistokoira Luna on aina valmis spontaaneja rapsutuksia varten.  

No, miltä kuulostaa? Tulisitko meille työkaveriksi?

Hakuohjeet ja lisätietoa:

Tehtävä on kokoaikainen. Työt alkavat sopimuksen mukaan keväällä.

Toimi pian! Laita vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 8.4.2021 mennessä osoitteeseen: noora@sisters.fi
Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja teemme haastatteluja jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Noora Wuolanne, toimitusjohtaja, puh +358 45 354 5833

Copyright © 2023 Sisters Inc. All Rights Reserved.