Vastuullisuus

Tehdään yhdessä parempi huominen

Parempi huominen syntyy tämän päivän vastuullisilla päätöksillä ja teoilla. Me Sistersillä olemme sitoutuneita rakentamaan parempaa huomista, yhdessä.

Tapahtuma-alalla vastuullisuus tarkoittaa joukkoa erilaisia asioita, johon sisältyy mm. ympäristövastuu, sosiaalinen vastuu ja taloudellinen vastuu. Sisters Inc:llä haluamme vaalia kokonaisvaltaista hyvinvointia; yhdenvertaisuutta, hyvää oloa, terveyttä, osaamista, ihmisten välisiä suhteita, puhtaampaa ympäristöä, kestävää kehitystä ja liiketoimintaa. Sitä, että jokainen suomalainen voisi elää hyvää elämää maapallolla.

Me Sistersiläiset olemme sitoutuneita rakentamaan parempaa huomista. Se tapahtuu tekemällä yhdessä kestävämpiä valintoja – tarkoittaen konkreettisia ja arkisia asioita aina kierrättämisestä lähtien. Olemme määritelleet vastuun koskevaksi myös järjestämiämme tapahtumia. Esimerkiksi vuokraamme ja lainaamme asioita, vältämme muovia ja suosimme kierrätettäviä materiaaleja. Käytämme uudelleen, kierrätämme sekä lahjoitamme eteenpäin käyttämiämme somisteita ja kalusteita. Suosimme myös luomu- ja lähiruokaa tapahtumien tarjottaviksi. Haluamme kierrättää hyvää ja tehdä lisää vastuullisia tekoja. Siksi olemme valinneet yhteistyötahoja, jotka koemme meitä puhutteleviksi. Kannustamme myös asiakkaitamme ja sidosryhmiämme erilaisiin vastuullisuustekoihin.

”Jotta maailma olisi kaikille yhdenvertaisempi, turvallisempi ja puhtaampi.”


Venner logo

Venner-ruokakassi

Hyvinvoinnin epätasainen jakautuminen on suuri haaste, joka ei ratkea itsekseen. Tartuimme tähän haasteeseen ensimmäisen kerran vuonna 2018, jolloin toteutimme yhteistyössä Vennerin kanssa joulukampanjan. Lahjoitimme jopa 60 ruokakassia pääkaupunkiseudun Hope Ry:n avun piirissä oleviin vähävaraisiin perheisiin.

Hyvinvointia jokaisesta tapahtumasta
Hyvää mieltä kerännyt joulun kampanja syventyi yhteistyöhön ja syntyi idea Venner-asiakaslahjasta. Keväästä 2019 lähtien olemme lahjoittaneet jokaista toteuttamaamme tapahtumaa kohden 90 euron arvoisen Venner-ruokakassin Hope ry:n valitsemalle lapsiperheelle. Lahjoitus tapahtuu aina asiakkaamme nimissä, ja tapahtuman jälkeen asiakkaalle lähtee kiitoskortti toimitetusta ruokakassista. Ruokakassi sisältää viikon ravitsevien aterioiden ainekset ja reseptiikan.

Sisters Inc. haluaa omalta osaltaan olla vaikuttamassa ja toimimassa sen eteen, että mahdollisimman monella suomalaisella lapsella on vatsa täynnä terveellistä ruokaa. Haluamme laittaa hyvän kiertämään ja Vennerin tapa toimia mahdollistaa avun menemisen oikeaan osoitteeseen.

OSNAT MANGS, Event Architect, Partner

Tiesitkö, että?

Suomessa noin 110 000 lasta elää köyhyydessä

Väestöryhmien väliset terveyserot ovat länsimaiden jyrkimpiä

33% leipäjonojen asiakkaista ovat lapsiperheitä

92% leipäjonojen asiakkaista pitää ruoka-apua välttämättömänä


Taimiteko

Taimiteko

Ilmastonmuutos muuttaa Suomen luontoa. Onneksi meillä on vielä keinoja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Päästövähennysten lisäksi ilmakehään jo päässyttä hiiltä voidaan sitoa takaisin maahan. Huomioimme tuotantojen ympäristövaikutuksia kompensoimalla niistä syntyneitä hiilidioksidipäästöjä asiakkaan nimissä. Osallistumalla Taimitekoon, voimme yhdessä kasvattaa Suomen hiilinieluja ja työllistää nuoria. Taimiteossa ryhdytään konkreettisiin toimenpiteisiin; toimintamallissa on tavoitteena istuttaa 10 000 hehtaaria uutta metsää vuoteen 2030 mennessä.


Sisters Bee House 2021

Jopa kolmasosa elintarvikekasveista eri puolilla maailmaa on riippuvainen hyönteisten pölyttämisestä, ja pölyttäjien populaatiot vähenevät huolestuttavasti. Mehiläiset eivät ole pelkästään välttämättömiä ruokavarmuudellemme, mutta niillä on myös tärkeä rooli biologisen monimuotoisuuden ylläpitämisessä.

Halusimme tehdä asialle jotain. Niinpä kesällä 2021 toimistorakennuksemme katolle asennettiin Sisters Bee Houseksi nimetty mehiläispesä, jonka tuhannet citymehiläiset pölyttivät ahkerasti Otaniemen alueen kukkia ja kasveja. Kaupunkialueilta puuttuu usein kotoperäisten pölyttäjien elinympäristö, joten Sisters Bee Housen mehiläiset tarjosivat arvokkaan pölytyspalvelun paikalliselle ympäristölle.

Seurasimme mehiläispesän toimintaa kesän ajan ja levitimme tietoisuutta mehiläisten roolista paikallisessa ekosysteemissä. Talven lähestyessä hunajapurkit muistuttivat siitä, että makeat asiat tapahtuvat niille, jotka työskentelevät ahkerasti saadakseen hyvää yhdessä.

Haluaisitteko tekin antaa kotipaikan mehiläisille? Tutustu kotimaiseen palveluntarjoajaan.

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2024 Sisters Inc. All Rights Reserved.