Tule tapahtumien tekijäksi

Sisteriläisiä yhdistää moniosaaminen, asiantuntijuus ja opponoiva työskentelyote.
Meillä työskentely on monipuolista, sopivasti haastavaa ja myös hauskaa
.

Työskentely Sistersillä » Harjoittelumahdollisuudet » Avoimet työpaikat ja hakeminen »

Sisters Inc. on ryhmä intohimoisia tapahtumamarkkinoinnin ammattilaisia. Muodostamme yhdessä konsultatiivisen tapahtumamarkkinointitoimiston ja missiomme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa
onnistuneen tapahtuman avulla.

Tapahtuma-arkkitehteinä ydinosaamistamme ovat kohtaamisten toiminnallisten, teknisten ja taiteellisten ominaisuuksien kokonaisvaltainen suunnittelu, ratkaisu sekä toteutus.

Palkittu perheyrityksemme on perustettu vuonna 2004. Vuosikymmeniä jatkunut menestyksemme perustuu osaamisen jatkuvaan, systemaattiseen kehittämiseen. Seuraamme alan muutossuuntia ja ennakoimme tulevaa valmistautumalla myös huomisen palveluihin.

Sisters Inc. numeroina

12 työntekijää

17 vuoden kokemus

Yli 2000 toteutettua tapahtumaa

Meitä ohjaavat yhdessä määritellyt arvot ja jouhevaksi hiotut prosessit, joita elämme todeksi joka päivä. Yhdistämme työssämme kokemustamme, luovuuttamme ja tapahtumamuotoilua luodaksemme asiakkaillemme tuloksellisia ja vaikutukseltaan kestäviä tapahtumaratkaisuja, sekä voimaannuttavia osallistujakokemuksia.

Sisteriläisiä yhdistää moniosaaminen, asiantuntijuus ja opponoiva työskentelyote. Haastamme jatkuvasti itseämme ja asiakkaitamme positiivisessa hengessä. Työyhteisönä olemme ketterä ja ratkaisukeskeinen – ideoimme ja reflektoimme yhdessä, sillä ylivertainen asiakaskokemus on toimintamme kulmakiviä.

Meillä työskenteleminen on monipuolista, sopivasti haastavaa ja myös hauskaa. Iloitsemme onnistumisista, ruokimme luovuutta, hyvinvointia sekä asiantuntijuutta säännöllisesti koulutuksilla, kick-offeilla sekä yhteisillä virkistysmatkoilla.

 

Onnistunut tapahtuma koskettaa aitoudellaan ja luo lisäarvoa vaikuttavuudellaan. Jätämme jäljen, tyylillä.”

 

Jotta tapahtuma-ala pysyy elinvoimaisena, kasvaa ja uudistuu, tarvitaan tulevaisuuden tekijöitä. Me haluamme varmistaa, että alalla on huippuosaajia jatkossakin! Toimimme Sisters Academy -hengessä: teemme opinnäytetyöyhteistyötä sekä tarjoamme työharjoittelupaikkoja ammattikorkeakoulussa opiskeleville, ensisijaisesti kulttuuri- ja tapahtuma-alan opiskelijoille.

Sistersillä harjoittelijat pääsevät osaksi samanlaista työarkea kuin me muutkin, olipa kyse viikkopalaverista tai virkistyspäivästä. Olemmekin saaneet erityistä kiitosta monipuolisista ja vastuullisista tehtävänkuvista. Räätälöimme harjoittelutehtävät henkilön opintojen, mielenkiinnon ja vahvuuksien mukaan.

Meillä pääset näkemään, suunnittelemaan ja tekemään erilaisia yritystapahtumia asiantuntijoidemme opastuksessa. Harjoittelun aikana tutustut tapahtumamarkkinoinnin laajaan skaalaan, aina ideoinnista toteutukseen, budjetointiin ja markkinointiin. Tehtävien taso ja vastuu kasvavat käsi kädessä oman suoriutumisesi ja tahdonvoimasi myötä.

 

”Ammattitaitomme on laajasti arvostettua ja edustaa Suomen parasta osaamista. Taitavat ihmisemme ovat valmiita jakamaan tietojaan ja taitojaan tulevaisuuden tähtien kehittämiseksi.”

 

Oletko opinnoissasi siinä vaiheessa, että pian on aika suorittaa opintoihin kuuluva työharjoittelu tai lopputyö? Pystymme ottamaan kerralla 2–3 harjoittelijaa. Varmistathan paikkasi ajoissa.

Ota yhteyttä

Sistersille hakeutuu ihmisiä, jotka ovat luovia, energisiä ja arvostavat kannustavaa yhteishenkeä. Haluaisitko sinäkin liittyä hauskaan asiantuntijajoukkoomme?

Valitettavasti meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoimia paikkoja, mutta voit aina jättää meille vapaamuotoisen hakemuksen.

Jätä avoin hakemus

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2021 Sisters Inc. All Rights Reserved.