Tule tapahtumien tekijäksi

Sisteriläisiä yhdistää moniosaaminen, asiantuntijuus ja opponoiva työskentelyote.
Meillä työskentely on monipuolista, sopivasti haastavaa ja myös hauskaa
.

Työskentely Sistersillä » Harjoittelumahdollisuudet » Avoimet työpaikat ja hakeminen »

Sisters Inc. on ryhmä intohimoisia tapahtumamarkkinoinnin ammattilaisia. Muodostamme yhdessä kokemuksellisen markkinointitoimiston ja missiomme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa
onnistuneen tapahtuman avulla.

Tapahtuma-arkkitehteinä ydinosaamistamme ovat kohtaamisten toiminnallisten, teknisten ja taiteellisten ominaisuuksien kokonaisvaltainen suunnittelu, ratkaisu sekä toteutus.

Palkittu perheyrityksemme on perustettu vuonna 2004. Vuosikymmeniä jatkunut menestyksemme perustuu osaamisen jatkuvaan, systemaattiseen kehittämiseen. Seuraamme alan muutossuuntia ja ennakoimme tulevaa valmistautumalla myös huomisen palveluihin.

Sisters Inc. numeroina

12 työntekijää

18 vuoden kokemus

Yli 2000 toteutettua tapahtumaa

Meitä ohjaavat yhdessä määritellyt arvot ja jouhevaksi hiotut prosessit, joita elämme todeksi joka päivä. Käytämme työssämme kokemustamme, luovuuttamme ja muotoilua luodaksemme asiakkaillemme tuloksellisia ja vaikutukseltaan kestäviä tapahtumamarkkinoinnin ratkaisuja, sekä voimaannuttavia osallistujakokemuksia.

Sisteriläisiä yhdistää moniosaaminen, asiantuntijuus ja opponoiva työskentelyote. Haastamme jatkuvasti itseämme ja asiakkaitamme positiivisessa hengessä. Vaalimme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa – meillä jokainen saa olla sellainen kun on. Työyhteisönä olemme ketterä ja ratkaisukeskeinen – ideoimme ja reflektoimme yhdessä, sillä ylivertainen asiakaskokemus on toimintamme kulmakiviä.

Meillä työskenteleminen on monipuolista, sopivasti haastavaa ja myös hauskaa. Iloitsemme onnistumisista, ruokimme luovuutta, hyvinvointia sekä asiantuntijuutta säännöllisesti koulutuksilla, kick-offeilla sekä yhteisillä virkistysmatkoilla. Meillä on myös motivoiva kannustinjärjestelmä. Jaamme vuosittain tilikauden tuloksesta 10 prosenttia työntekijöiden kesken.

Onnistunut tapahtuma koskettaa aitoudellaan ja luo lisäarvoa vaikuttavuudellaan. Jätämme jäljen, tyylillä.”

 

Jotta tapahtuma-ala pysyy elinvoimaisena, kasvaa ja uudistuu, tarvitaan tulevaisuuden tekijöitä. Me haluamme varmistaa, että alalla on huippuosaajia jatkossakin! Toimimme Sisters Academy -hengessä: teemme opinnäytetyöyhteistyötä sekä tarjoamme työharjoittelupaikkoja ammattikorkeakoulussa opiskeleville, ensisijaisesti kulttuuri- ja tapahtuma-alan opiskelijoille.

Sistersillä harjoittelijat pääsevät osaksi samanlaista työarkea kuin me muutkin, olipa kyse viikkopalaverista tai virkistyspäivästä. Olemmekin saaneet erityistä kiitosta monipuolisista ja vastuullisista tehtävänkuvista. Räätälöimme harjoittelutehtävät henkilön opintojen, mielenkiinnon ja vahvuuksien mukaan.

Meillä pääset näkemään, suunnittelemaan ja tekemään erilaisia yritystapahtumia asiantuntijoidemme opastuksessa. Harjoittelun aikana tutustut tapahtumamarkkinoinnin laajaan skaalaan, aina ideoinnista toteutukseen, budjetointiin ja markkinointiin. Tehtävien taso ja vastuu kasvavat käsi kädessä oman suoriutumisesi ja tahdonvoimasi myötä.

 

”Ammattitaitomme on laajasti arvostettua ja edustaa Suomen parasta osaamista. Taitavat ihmisemme ovat valmiita jakamaan tietojaan ja taitojaan tulevaisuuden tähtien kehittämiseksi.”

 

Syksyn 2022 paikat ovat nyt haussa!
Oletko opinnoissasi siinä vaiheessa, että pian on aika suorittaa opintoihin kuuluva työharjoittelu tai lopputyö? Meillä on useampi aloituspaikka tuottajaharjoittelijoille sekä myös yksi tuotanto-AD/plannerin paikka. Pystymme ottamaan kerralla 2–3 harjoittelijaa.

Ota yhteyttä

Media- ja viestintäalan tai kuvallisen ilmaisun opiskelija, tuleva tradenomi tai restonomi! Meillä on vapaana mielenkiintoinen harkkapaikka syksylle!

Tuotanto AD / Planneri -harjoittelija

Etsitkö harjoittelupaikkaa, jossa pääset monipuolisesti suunnittelemaan ja tekemään graafisia materiaaleja erilaisiin tapahtumakokonaisuuksiin? Sykkiikö sydämesi yritystapahtumien vaikuttaville visuaalisille ratkaisuille? Sujuuko sinulta kuvankäsittely tai taittotyöt?

Jos vastasit näihin kyllä, saatat olla meidän uusi tuotanto-AD-planneri harjoittelijamme.

Sistersillä pääset laittamaan kädet saveen ja harjoittelemaan mahtavassa porukassamme Suomen kiinnostavimpien tapahtumien, brändien ja asiakkaiden kanssa! Päivittäistä työtämme määrittävät luovuus, yhdessä tekemisen meininki ja tavoitteellisuus. Haemme joukkoomme nyt tuotanto-AD-planneri-harjoittelijaa, jonka tärkeimpiin tehtäviin kuuluvat vaikuttavien Powerpoint-esitysten laatiminen ja visuaalisten materiaalien tuotanto eli kuvankäsittely, kuvamateriaalien tuotanto sekä pienimuotoiset taittotyöt.

Tässä tehtävässä pääset harjoittelemaan taitavien AD:mme ja plannerimme ohjauksessa työstäen esitysmateriaaleja sekä tapahtumien visuaalisia ratkaisuja, jotka ovat sekä digitaalisia, että printtejä, kuten esiintyjäplansseja, ohjauskylttejä, juontokortteja, bannereita eri alustoille jne. Tehtäväkuva on räätälöitävissä oman osaamisesi mukaiseksi – kaikkea ei tarvitse osata, vaan halu oppimiseen ja kehittymiseen ratkaisee!

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää innostusta graafisen tuotannon maailmaan, visuaalista silmää ja tarkkuutta, sekä kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien hallintaa (Adobe InDesign, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator ja Powerpoint). Toivomme, että sinulta onnistuisi myös pienimuotoinen tekstinlaadinta. Soveltuvan pohjakoulutuksen lisäksi edellytämme positiivista elämänasennetta, paineensietokykyä sekä jonkin verran työkokemusta.

Mitä tarjoamme?
Sistersillä harjoittelijat pääsevät osaksi samanlaista työarkea kuin me muutkin, olipa kyse viikkopalaverista tai virkistyspäivästä. Meillä pääset näkemään, suunnittelemaan ja tekemään erilaisia yritystapahtumia asiantuntijoidemme opastuksessa. Harjoittelun aikana tutustut tapahtumamarkkinoinnin laajaan skaalaan graafisen tuotannon ja suunnittelun osalta. Tehtävien taso ja vastuu kasvavat käsi kädessä oman suoriutumisesi ja tahdonvoimasi myötä.

Me olemme:
Me Sistersiläiset olemme mukava ja sekalainen joukko tekijöitä. Toinen perustajajäsenistä tituleerasi porukkaa nimellä ”Kiljuset”. Se varmaan osuukin suhteellisen oikeaan. Toimistossamme useimmiten raikaa nauru – Juhlistamme yhdessä onnistumisia ja mikä tärkeintä, tuemme toisiamme myös ylämäessä.

Sisters Inc. on kokemuksellinen markkinointitoimisto. Suunnittelemme ja tuotamme vaikuttavia yritystapahtumia. Yli 18 vuoden kokemus tapahtuma-alalta on tehnyt Sisters Inc:sta yhden Suomen arvostetuimmista ja palkituimmista tapahtumamarkkinointitoimistoista. Asiakkainamme on eri alojen johtavia suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä.

Hakuohjeet:
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Noora Wuolanteelle, noora@sisters.fi


 

Sisters Inc. kasvaa! Haluaisitko sinäkin liittyä hauskaan asiantuntijajoukkoomme? Etsimme tällä hetkellä Senior Creativea, toimistokoordinaattoria sekä tuottajia. Alla tarkemmat kuvaukset.


Senior Creative

Oletko sinä konseptoinnin ja kiteyttämisen mestari? Kiinnostaako sinua luovan tekemisen vieminen uudelle tasolle tapahtumamarkkinoinnissa?

Mikäli vastasit näihin kyllä, saatat olla meidän ensimmäinen Senior Creativemme.

Etsimme tiimiimme nyt idearikasta ja kokenutta Senior Creativea vakituiseen työsuhteeseen. Senior Creativena vastuullasi on luovan prosessin johtaminen ja jatkuva kehittäminen. Omalla osaamisellasi varmistat, että asiakaskokemus on merkityksellinen, valitut ratkaisut timanttisia ja kiinni strategiassa. Samalla kehität luovaa tekemistä, autat tiimiäsi onnistumaan ja viet kohti maalia.

Tehtävänäsi on kaiken luovan sisällön luomisen hallinta, ja laitat myös omat kätesi saveen. Laadit tapahtumiin hurmaavia konsepteja, joihin saat kiteytettyä ydinviestit – mitä konsepti tarkoittaa asiakkaan tapahtumassa ja miten ideat herätetään henkiin tapahtumamarkkinoinnin eri vaiheissa.

Olet etsimämme osaaja, mikäli sinulta löytyy vankkaa kokemusta konsepteista ja luovien sisältöjen parissa työskentelystä, esimerkiksi mainos-, media-, viestintätoimistossa tai vastaavassa. Sinulla on intohimo luoda uutta, ajattelet isosti ja olet rohkea esittämään ideoita, sekä myös perustelemaan ratkaisusi. Olet hyvillä organisointi- ja viestintätaidoilla varustettu ja pystyt työskentelemään paineen alla. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Sinulta odotamme:

 • Luovuutta ja rohkeutta
 • Kykyä johtaa
 • Copywriting taitoja
 • Hyvää suullista sekä kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Tiimityöskentelytaitoja
 • Hyviä MS Office-taitoja

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Kuvankäsittelytaidot

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuoliset työtehtävät sekä tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi.
 • Mahdollisuuden kehittää luovia prosesseja ja rakentaa menestystä.
 • Kunnianhimoisen ja huumorintajuisen työyhteisön.
 • Työsuhde-etuja, kuten lounassetelit, liikuntatuen sekä kick off -matkat.

Hakuohjeet:
Mikäli mielenkiintosi heräsi, lähetä CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi Noora Wuolanteelle  13.8.2022 mennessä. Mainitsethan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi sekä aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Lähetä hakemus!

 


Toimistokoordinaattori

Oletko sinä toimistomme uusi avainhenkilö ja asiakaspalvelumme kirkkain timantti? Oletko kiinnostunut tapahtuma-alasta ja markkinoinnista?

Etsimme nyt energistä ja toimeen tarttuvaa Toimistokoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen merelliseen toimistoomme Otaniemeen. Toimistokoordinaattorina vastuullasi on Sisters Inc.in hallinnolliset asiat, kuten henkilöstön hyvinvointiin ja työvälineisiin liittyvä resurssointi, sekä päivittäiset järjestelyt laskujen skannauksesta postituksiin, vieraiden vastaanottamiseen ja tarjoiluihin. Lisäksi tehtävänkuvaa täydentää markkinoinnin ja tapahtumatuotannon projektikoordinointi, johon emme edellytä aiempaa työkokemusta. Avustavia projektikoordinaattorin tehtäviä ovat esimerkiksi tilakäyntien varaukset, catering-listaukset sekä alihankintaverkostomme ylläpito.

Olet etsimämme osaaja, mikäli sinulta löytyy jo hieman työkokemusta, viihdyt ihmisten parissa, olet tarkka ja oma-aloitteinen työskennellessäsi. Olet luonteeltasi organisoija – pidät langat käsissäsi ja asiat järjestyksessä. Motivoidut siitä, että asiat sujuvat hieman etupainossa kuin jälkijunassa. Lisäksi toivomme sinun haluavan kehittää osaamistasi myös tapahtuma-alan parissa.

Sinulta odotamme:

 • Ratkaisukeskeistä ja huolellista työskentelyotetta
 • Organisointitaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • Kirjallista ja suullista Suomen kielen taitoa
 • Hyviä MS Office-taitoja ja kykyä opetella erilaisia tiedonhallintajärjestelmiä

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Englannin kielen osaamisen
 • Kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuoliset työtehtävät sekä tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kerryttää merkityksellistä työkokemusta tapahtuma-alan rajapinnassa.
 • Mahdollisuuden päästä ylläpitämään ja kehittämään henkilöstön hyvinvointia ja menestystä.
 • Kunnianhimoisen ja huumorintajuisen työyhteisön.
 • Työsuhde-etuja, kuten lounassetelit, liikuntatuen sekä kick off -matkat.

Hakuohjeet:
Mikäli mielenkiintosi heräsi, lähetä CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi Noora Wuolanteelle  viimeistään 13.8.2022. Mainitsethan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi sekä aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Lähetä hakemus!


Tuottaja / Vastaava tuottaja

Sykkiikö sydämesi vaikuttaville yritystapahtumille? Oletko tapahtuma-alan tekijä, jolla on monipuolista kokemusta erilaisten B2B-tapahtumakokonaisuuksien läpiviennistä – suunnittelusta aina varsinaiseen toteutukseen? Sujuuko sinulta niin virtuaalitapahtumat kuin korkeatasoisten livetilaisuuksien järjestelyt?

Jos vastasit näihin kyllä, saatat olla meidän uusi Tuottaja tai Vastaava tuottaja.

Sistersillä pääset työskentelemään Suomen kiinnostavimpien tapahtumien, brändien ja asiakkaiden kanssa. Vastataksemme kasvavaan tapahtumien kysyntään, haemme nyt kokoaikaiseen työsuhteeseen osaajia nimikkeillä Vastaava tuottaja (Executive Event Producer) sekä tuottaja (Event Producer).

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jonkin verran kokemusta / useamman vuoden kokemus B2B -yritystapahtumien parissa – olet tuottanut, toteuttanut ja vastannut niin huippubrändien laadukkaista illallisista, näyttävistä gaaloista, laajoista messutoteutuksista, ensiluokkaisista seminaareista, sykähdyttävistä vuosijuhlista kuin monipuolisista virtuaali- ja hybriditoteutuksistakin. Käsittelet varmuudella ja yksityiskohtaisesti budjetteja, tuottaen asiakkaalle aina parasta mahdollista arvoa.

Omaat myös loistavat vuorovaikutustaidot. Osaat johtaa projekteja, tiimiäsi ja asiakkaitasi järjestelmällisesti ja proaktiivisesti – kuuntelet herkällä korvalla ja sparraat jokaista asiakasta yksilöllisesti. Sinulla on kyky löytää aina parhaimmat ratkaisut, joilla sytytät tapahtumakonseptit eloon myös silloin, kun idean toteuttamiseen ei heti löydy valmista vaihtoehtoa. Et tingi laadusta ja ymmärrät, että jokaisen kohtaamisen keskiössä on tarina, jota kuvataan väreillä, isolla pensselillä maalaten, yksityiskohtia värittäen. Mittaat asetettuja tavoitteita ja kehität tekemistä tulosten pohjalta. Olet ennen kaikkea tapahtuma-alan asiantuntija, joka nauttii kehittämisestä ja kehittymisestä.

Mitä odotamme sinulta?

 • Osaamista ja kokemusta isojen yritystapahtumien toteuttamisesta, myös virtuaali- ja hybriditapahtumista.
 • Vähintään vuoden työkokemusta alalta. Olet työskennellyt tapahtumatoimistossa tai vastaavassa.
 • Vahvaa budjetoinnin osaamista ja ymmärrystä siihen liittyvästä kustannusrakenneajattelusta.
 • Taidokasta projektihallintaosaamista; hyvät suunnittelu-, budjetin hallinta- ja organisointitaidot.
 • Loistavia vuorovaikutustaitoja, yhteistyötaitoja ja ratkaisukeskeisyyttä.
 • Hyvää suomen ja englannin kielen viestintätaitoa sekä suullisesti, että kirjallisesti.
 • Järjestelmällisyyttä, paineensietokykyä ja positiivista asennetta.

Arvostamme myös:

 • Luovuutta, ideointikykyä sekä laaja-alaista kiinnostusta ajankohtaisiin ilmiöihin ja tapahtumiin. Et pelkää tuoda hullujakaan ideoita pöydälle.
 • Visuaalista silmää kokonaisuuden hallinnassa, niin kutsuttua ”an eye of detail” ja kykyä viestiä niistä eri sidosryhmille.
 • Ymmärrystä erilaisten toimialojen parissa työskentelystä ja yritysmaailman tarpeista.
 • Digitaalisten tapahtuma-alustojen käytön tuntemusta.

Tarjoamme Sinulle:

 • Tuottajan / Vastaavan tuottajan roolissa pääset toteuttamaan ja johtamaan merkityksellisiä tapahtumia ja kohtaamisia mielenkiintoisten brändien parissa.
 • Monipuoliset työtehtävät sekä tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi.
 • Kunnianhimoisen ja huumorintajuisen työyhteisön.
 • Työsuhde-etuja, kuten lounassetelit, liikuntatuen sekä kick off -matkat.

Hakuohjeet:
Mikäli mielenkiintosi heräsi, lähetä CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi Noora Wuolanteelle. Mainitsethan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi sekä aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Lähetä hakemus!

 • Tapahtumajärjestäjä
 • Yritystapahtumat
 • Tapahtumatuotanto
 • Tapahtumamarkkinointi
 • Tapahtumatoimisto
 • Copyright © 2022 Sisters Inc. All Rights Reserved.