Tule tapahtumien tekijäksi

Sisteriläisiä yhdistää moniosaaminen, asiantuntijuus ja opponoiva työskentelyote.
Meillä työskentely on monipuolista, sopivasti haastavaa ja myös hauskaa
.

Työskentely Sistersillä » Työharjoittelumahdollisuudet » Avoimet työpaikat ja hakeminen »

Sisters Inc. on ryhmä intohimoisia tapahtumamarkkinoinnin ammattilaisia. Muodostamme yhdessä kokemuksellisen markkinointitoimiston ja missiomme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa onnistuneen tapahtuman avulla.

Tapahtuma-arkkitehteinä ydinosaamistamme ovat kohtaamisten toiminnallisten, teknisten ja taiteellisten ominaisuuksien kokonaisvaltainen suunnittelu, ratkaisu sekä toteutus.

Palkittu perheyrityksemme on perustettu vuonna 2004. Vuosikymmeniä jatkunut menestyksemme perustuu osaamisen jatkuvaan, systemaattiseen kehittämiseen. Seuraamme alan muutossuuntia ja ennakoimme tulevaa valmistautumalla myös huomisen palveluihin.

Sisters Inc. numeroina

15 työntekijää

19 vuoden kokemus

Yli 2000 toteutettua tapahtumaa

Meitä ohjaavat yhdessä määritellyt arvot ja jouhevaksi hiotut prosessit, joita elämme todeksi joka päivä. Käytämme työssämme kokemustamme, luovuuttamme ja muotoilua luodaksemme asiakkaillemme tuloksellisia ja vaikutukseltaan kestäviä tapahtumamarkkinoinnin ratkaisuja, sekä voimaannuttavia osallistujakokemuksia.

Sisteriläisiä yhdistää moniosaaminen, asiantuntijuus ja opponoiva työskentelyote. Haastamme jatkuvasti itseämme ja asiakkaitamme positiivisessa hengessä. Vaalimme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa – meillä jokainen saa olla sellainen kun on. Työyhteisönä olemme ketterä ja ratkaisukeskeinen. Toimimme tiimeissä – ideoimme ja reflektoimme yhdessä, sillä ylivertainen asiakaskokemus on toimintamme kulmakiviä.

Meillä työskenteleminen on monipuolista, sopivasti haastavaa ja myös hauskaa. Iloitsemme onnistumisista, ruokimme luovuutta, hyvinvointia sekä asiantuntijuutta säännöllisesti koulutuksilla, kick-offeilla sekä yhteisillä virkistysmatkoilla. Meillä on myös motivoiva kannustinjärjestelmä. Jaamme vuosittain tilikauden tuloksesta 10 prosenttia työntekijöiden kesken.

Meillä on myös motivoiva kannustinjärjestelmä, mikä vahvistaa yhdessä tekemisen ja onnistumisen kulttuuria.”

 

Jotta tapahtuma-ala pysyy elinvoimaisena, kasvaa ja uudistuu, tarvitaan tulevaisuuden tekijöitä. Me haluamme varmistaa, että alalla on huippuosaajia jatkossakin! Toimimme Sisters Academy -hengessä ja teemme korkeakouluyhteistyötä – luennoimme eri oppilaitoksissa, teemme opinnäytetyöyhteistyötä sekä tarjoamme työharjoittelupaikkoja ammattikorkeakoulussa opiskeleville, ensisijaisesti tapahtuma-, kulttuuri-, restonomi-, ja kaupallisen alan opiskelijoille.

Sistersillä työharjoittelussa olevat opiskelijat pääsevät osaksi samanlaista työarkea kuin me muutkin. Olemmekin saaneet erityistä kiitosta monipuolisista ja vastuullisista tehtävänkuvista. Räätälöimme harjoittelutehtävät aina henkilön opintojen, mielenkiinnon ja vahvuuksien mukaan.

Meillä pääset näkemään, suunnittelemaan ja tekemään erilaisia yritystapahtumia asiantuntijoidemme opastuksessa. Harjoittelun aikana tutustut tapahtumamarkkinoinnin laajaan skaalaan, aina ideoinnista toteutukseen, budjetointiin ja markkinointiin. Tehtävien taso ja vastuu kasvavat käsi kädessä oman suoriutumisesi ja tahdonvoimasi myötä.

 

”Ammattitaitomme on laajasti arvostettua ja edustaa Suomen parasta osaamista. Taitavat ihmisemme ovat valmiita jakamaan tietojaan ja taitojaan tulevaisuuden tähtien kehittämiseksi.”

 

Työharjoitteluun meille?
Oletko opinnoissasi siinä vaiheessa, että pian on aika suorittaa opintoihin kuuluva työharjoittelu tai lopputyö? Tarjoamme joka kevät- ja syyskaudella useamman aloituspaikan eri taustaisille harjoittelijoille. Pystymme ottamaan kerralla 3–4 harjoittelijaa, joista kolme tuotannon harjoitteluun suuntautuvaa ja yksi graafikkoharjoittelija.  Tällä hetkellä meillä on vapaana syksyn 2024 harjoitteluun yksi paikka graafikkoharjoittelijalle.

Katso alta tarkemmat kuvaukset harjoittelupaikkojen tehtävistä.


Graafikkoharjoittelija, syksy 2024

Sykkiikö sydämesi vaikuttaville visuaalisille ratkaisuille? Etsitkö harjoittelupaikkaa, jossa pääset monipuolisesti suunnittelemaan ja tekemään graafisia materiaaleja erilaisiin tapahtumakokonaisuuksiin? Sujuuko sinulta kuvankäsittely ja taittotyöt?

Jos vastasit näihin kyllä, saatat olla meidän uusi graafikkoharkkamme!

Haemme idearikkaaseen joukkoomme vastuuntuntoista graafikkoharjoittelijaa, jonka tärkeimpiin tehtäviin kuuluvat vaikuttavien Powerpoint-esitysten laatiminen ja visuaalisten materiaalien tuotanto eli kuvankäsittely, kuvamateriaalien tuotanto sekä pienimuotoiset taittotyöt.

Tässä tehtävässä pääset harjoittelemaan osana luovaa tiimiä ja taitavien AD:mme ja plannerimme ohjauksessa, työstäen esitysmateriaaleja sekä tapahtumien visuaalisia ratkaisuja, jotka ovat sekä digitaalisia, että printtejä, kuten esiintyjäplansseja, ohjauskylttejä, juontokortteja, bannereita eri alustoille jne. Tehtäväkuva on räätälöitävissä oman osaamisesi mukaiseksi – kaikkea ei tarvitse osata, halu oppimiseen ja kehittymiseen ratkaisee.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää innostusta graafisen tuotannon maailmaan, visuaalista silmää ja tarkkuutta, sekä kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien hallintaa (Adobe InDesign, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator ja Powerpoint). Toivomme, että sinulta onnistuisi myös pienimuotoinen tekstinlaadinta. Soveltuvan pohjakoulutuksen lisäksi edellytämme positiivista elämänasennetta, paineensietokykyä sekä jonkin verran työkokemusta.

Mitä tarjoamme?
Sistersillä harjoittelijat pääsevät osaksi samanlaista työarkea kuin me muutkin. Meillä pääset näkemään, suunnittelemaan ja tekemään erilaisia yritystapahtumia asiantuntijoidemme opastuksessa. Harjoittelun aikana tutustut tapahtumamarkkinoinnin laajaan skaalaan graafisen tuotannon ja suunnittelun osalta. Tehtävien taso ja vastuu kasvavat käsi kädessä oman suoriutumisesi ja tahdonvoimasi myötä.

Jos kiinnostuit graafisen tuotannon harjoittelusta Sistersillä, lähetä meille CV:si ja vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot hieman itsestäsi, osaamisestasi ja siitä, mitä haluaisit harjoittelussa päästä tekemään.  Voit kysyä lisää ja laittaa sähköpostia suoraan alla olevasta linkistä.

Kuullaan pian!

Ota yhteyttä


Tapahtumatuotannon harjoittelija, syksy 2024

Oletko kiinnostunut tapahtuma-alasta? Etsitkö harjoittelupaikkaa, jossa pääset monipuolisesti tekemään ja näkemään B2B-tapahtumakokonaisuuksia aina suunnittelusta varsinaiseen toteutukseen? Sujuuko sinulta projektinhallinta?

Jos vastasit näihin kyllä, saatat olla meidän uusi tuotantoassistentti.

Haemme idearikkaaseen joukkoomme vastuuntuntoista tapahtumatuotannon harjoittelijaa, jonka tärkeimpiin tehtäviin kuuluvat toimiston operatiivisesta toiminnasta vastaaminen, tarjouksien ja kustannuslaskelmien laatiminen, yhteistyökumppaniemme kontaktointi sekä monipuolisesti erilaiset tapahtumien tuottamiseen liittyvät tehtävät.

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaisia organisointitaitoja sekä hyvää kirjallista ja suullista ilmaisukykyä (suomi ja englanti), tietoteknisiä valmiuksia (vähintään Office) sekä kykyä luovaan kirjoittamiseen. Soveltuvan pohjakoulutuksen lisäksi toivomme sinulla olevan myös oma-aloitteinen ja positiivinen elämänasenne, jonkin verran työkokemusta, sekä joustavuutta työaikojen suhteen. Ajokortista on hyötyä harjoittelun suorittamisessa.

Mitä tarjoamme?
Sistersillä harjoittelijat pääsevät osaksi samanlaista työarkea kuin me muutkin. Meillä pääset näkemään, suunnittelemaan ja tekemään erilaisia yritystapahtumia asiantuntijoidemme opastuksessa. Harjoittelun aikana tutustut tapahtumamarkkinoinnin laajaan skaalaan, aina ideoinnista toteutukseen, budjetointiin ja markkinointiin. Tehtävien taso ja vastuu kasvavat käsi kädessä oman suoriutumisesi ja tahdonvoimasi myötä.

Jos kiinnostuit tuotannon harjoittelusta Sistersillä, lähetä meille CV:si ja vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot hieman itsestäsi, osaamisestasi ja siitä, mitä haluaisit harjoittelussa päästä tekemään.  Voit kysyä lisää ja laittaa sähköpostia suoraan alla olevasta linkistä.

Kuullaan pian!

Ota yhteyttä

Meillä ei tällä hetkellä ole vapaita työpaikkoja. Voit kuitenkin halutessasi lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@sisters.fi.


 

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2024 Sisters Inc. All Rights Reserved.