Tule tapahtumien tekijäksi

Sisteriläisiä yhdistää moniosaaminen, asiantuntijuus ja opponoiva työskentelyote.
Meillä työskentely on monipuolista, sopivasti haastavaa ja myös hauskaa
.

Työskentely Sistersillä » Harjoittelumahdollisuudet » Avoimet työpaikat ja hakeminen »

Sisters Inc. on ryhmä intohimoisia tapahtumamarkkinoinnin ammattilaisia. Muodostamme yhdessä kokemuksellisen markkinointitoimiston ja missiomme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa
onnistuneen tapahtuman avulla.

Tapahtuma-arkkitehteinä ydinosaamistamme ovat kohtaamisten toiminnallisten, teknisten ja taiteellisten ominaisuuksien kokonaisvaltainen suunnittelu, ratkaisu sekä toteutus.

Palkittu perheyrityksemme on perustettu vuonna 2004. Vuosikymmeniä jatkunut menestyksemme perustuu osaamisen jatkuvaan, systemaattiseen kehittämiseen. Seuraamme alan muutossuuntia ja ennakoimme tulevaa valmistautumalla myös huomisen palveluihin.

Sisters Inc. numeroina

12 työntekijää

18 vuoden kokemus

Yli 2000 toteutettua tapahtumaa

Meitä ohjaavat yhdessä määritellyt arvot ja jouhevaksi hiotut prosessit, joita elämme todeksi joka päivä. Käytämme työssämme kokemustamme, luovuuttamme ja muotoilua luodaksemme asiakkaillemme tuloksellisia ja vaikutukseltaan kestäviä tapahtumamarkkinoinnin ratkaisuja, sekä voimaannuttavia osallistujakokemuksia.

Sisteriläisiä yhdistää moniosaaminen, asiantuntijuus ja opponoiva työskentelyote. Haastamme jatkuvasti itseämme ja asiakkaitamme positiivisessa hengessä. Työyhteisönä olemme ketterä ja ratkaisukeskeinen – ideoimme ja reflektoimme yhdessä, sillä ylivertainen asiakaskokemus on toimintamme kulmakiviä.

Meillä työskenteleminen on monipuolista, sopivasti haastavaa ja myös hauskaa. Iloitsemme onnistumisista, ruokimme luovuutta, hyvinvointia sekä asiantuntijuutta säännöllisesti koulutuksilla, kick-offeilla sekä yhteisillä virkistysmatkoilla. Meillä on myös motivoiva kannustinjärjestelmä. Jaamme vuosittain tilikauden tuloksesta 10 prosenttia työntekijöiden kesken.

Onnistunut tapahtuma koskettaa aitoudellaan ja luo lisäarvoa vaikuttavuudellaan. Jätämme jäljen, tyylillä.”

 

Jotta tapahtuma-ala pysyy elinvoimaisena, kasvaa ja uudistuu, tarvitaan tulevaisuuden tekijöitä. Me haluamme varmistaa, että alalla on huippuosaajia jatkossakin! Toimimme Sisters Academy -hengessä: teemme opinnäytetyöyhteistyötä sekä tarjoamme työharjoittelupaikkoja ammattikorkeakoulussa opiskeleville, ensisijaisesti kulttuuri- ja tapahtuma-alan opiskelijoille.

Sistersillä harjoittelijat pääsevät osaksi samanlaista työarkea kuin me muutkin, olipa kyse viikkopalaverista tai virkistyspäivästä. Olemmekin saaneet erityistä kiitosta monipuolisista ja vastuullisista tehtävänkuvista. Räätälöimme harjoittelutehtävät henkilön opintojen, mielenkiinnon ja vahvuuksien mukaan.

Meillä pääset näkemään, suunnittelemaan ja tekemään erilaisia yritystapahtumia asiantuntijoidemme opastuksessa. Harjoittelun aikana tutustut tapahtumamarkkinoinnin laajaan skaalaan, aina ideoinnista toteutukseen, budjetointiin ja markkinointiin. Tehtävien taso ja vastuu kasvavat käsi kädessä oman suoriutumisesi ja tahdonvoimasi myötä.

 

”Ammattitaitomme on laajasti arvostettua ja edustaa Suomen parasta osaamista. Taitavat ihmisemme ovat valmiita jakamaan tietojaan ja taitojaan tulevaisuuden tähtien kehittämiseksi.”

 

Syksyn 2022 paikat ovat nyt haussa!
Oletko opinnoissasi siinä vaiheessa, että pian on aika suorittaa opintoihin kuuluva työharjoittelu tai lopputyö? Meillä on useampi aloituspaikka tuottajaharjoittelijoille sekä myös yksi tuotanto-AD/plannerin paikka. Pystymme ottamaan kerralla 2–3 harjoittelijaa.

Ota yhteyttä

Sistersille hakeutuu ihmisiä, jotka ovat luovia, energisiä ja arvostavat kannustavaa yhteishenkeä. Haluaisitko sinäkin liittyä hauskaan asiantuntijajoukkoomme?

Kasvatamme myös vakituisia tiimejämme uusilla osaajilla. Mikäli sinusta tuntuu, että sopisit tapahtumatuottajaksi kokemusasteikolla Junior-Senior, lähesty meitä vapaamuotoisella hakemuksella.

Myös harjoittelijahaku on nyt käynnissä!

Etsitkö harjoittelupaikkaa syksylle 2022? Meillä on useampi aloituspaikka tuottajaharjoittelijoille sekä myös yksi tuotanto-AD/plannerin paikka.Laita hakemusta tulemaan!

  • Tapahtumajärjestäjä
  • Yritystapahtumat
  • Tapahtumatuotanto
  • Tapahtumamarkkinointi
  • Tapahtumatoimisto
  • Copyright © 2022 Sisters Inc. All Rights Reserved.