Ajankohtaista

Luna liittyi Sistersin porukkaan Danan mukana ja on ollut osa tiimiä koko elämänsä, 3 vuotta. Tämän luonnonlahjakkuuden ei ole koskaan tarvinnut käydä kouluja – psykologinen tietotaito hänellä on ai…

[ad_1]

Luna liittyi Sistersin porukkaan Danan mukana ja on ollut osa tiimiä koko elämänsä, 3 vuotta.

Tämän luonnonlahjakkuuden ei ole koskaan tarvinnut käydä kouluja – psykologinen tietotaito hänellä on aivan omaa luokkaansa, ja tuntuu, kuin hän osaisi lukea ajatuksia.

Lunan löytää toimistolta useimmiten aina silloin, kun hänen yksityiskuskinsa Dana on paikalla. Perustyöviikkoon kuuluu viikkopalaveriin ja lounastaukoihin osallistuminen.

Lunalla on suuri rooli työntekijöiden hyvinvoinnin varmistamisessa – mikäli Luna esimerkiksi kokee, että joku tiimistä tarvitsee tauon hektisestä puuhaamisesta, hän kyllä pitää huolen, että sellainen toteutuu.

Myös Luna nauttii työnsä tuloksien näkemisestä: vuosien mittaan työntekijät ovat tulleet yhä vastaanottavaisemmiksi. Haastavimmaksi asiaksi työssään Luna kokee rajoittuneen ajattelutavan omaavat henkilöt – tarvitaan paljon kärsivällisyyttä, jotta kyseiset henkilöt ymmärtävät, miksi koiran läsnäolo, jopa töitä häiritsevästi, on vain heidän parhaakseen.

Vaikka tämä ihmisasiantuntija rakastaa työtään, lempiasiakseen työpaikallaan Luna miettimättä mainitsee oman työpisteensä. Se on niin viihtyisä, että toisinaan toimiston hälykään ei estä tätä vaikuttajaa nukahtamasta pienille päiväunille.

Myös vapaa-ajallaan Luna nauttii nukkumisesta. Työnkuva ei kuitenkaan koskaan unohdu – toimiston ulkopuolella kohteena ovat tehokkaasti kotiväki ja ystävät.

Random fakta itsestäsi:
En aina pysty pidättämään hätääni ulos asti ja toimiston matto tuntuu todella pehmeältä ja houkuttelevalta
Lisäksi osaan paljon temppuja.

Lempparilause:
"Saako Luna herkkupalan"

Yhdellä termillä kuvailtuna, mikä asia yhdistää sisterssiläisiä?

”Kaikki ovat omalla tavallaan vaativia. Toiset vaativat hyvää tulosta itseltään, joku saattanee vaatia enemmänkin huomiota toisilta…”
Luna näytti tässä vaiheessa huomattavan vilpittömältä.

Selviytymisvinkki tapahtuma-alalla:
”Jos homma käy liian rankaksi, heittäydy hetkeksi selällesi lattialle. Hyvällä tuurilla joku tulee rapsuttamaan masusta – se rentouttaa.”

Paras tapahtumamuisto:
Kaikki meidän tapahtumat kuulostavat todella kivoilta, mutta minua ei valitettavasti ole päästetty yhteenkään mukaan.[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi