Ajankohtaista

Lapsellelounas-somevideo

[ad_1]

Me Sistersiläiset haluamme auttaa ja olla mukana mahdollistamassa tärkeitä tekoja. Tästä syystä olemme olleet mukana Jokaiselle lapselle lounas-kampanjassa, joka toteutettiin yhteistyössä Vennerin kanssa. Jokaiselle lapselle lounas-kampanja syntyi halusta auttaa koronavirustilanteen kriisiolosuhteista kärsiviä perheitä. Keväällä 2020 kun koulut siirtyivät etäopetukseen ja iso joukko lapsia jäi pois päiväkodeista, moni lapsista menetti mahdollisuuden lämpimään ruokaan päivän aikana. Mielestämme ravitsevan ja maukkaan ruoan tulisi olla jokaiselle päivittäinen elämys, ei vain hyväosaisten etuoikeus.

Me haluamme olla mukana tekemässä hyvää, mikä tarkoittaa enemmän konkreettisia tekoja kuin sanoja. Olemme yrityksenä sitoutuneet tukemaan vähävaraisia lapsiperheitä, joille elämykset ovat harvassa. Kolmas yhteistyövuosi Vennerin kanssa on lähtenyt käyntiin. Lahjoitamme jokaista toteuttamaamme tapahtumaa kohden viikon ruuat ja reseptiikan Vennerin kautta. Lahjoitukset ovat mahdollistaneet meidän mahtavat asiakkaat, iso kiitos teille kaikille! Laitetaan yhdessä hyvä kiertämään jatkossakin. Monen asiakkaamme sanoin: ” Paras kiitoslahja koskaan.”

#venner #yhteistyö #sistersinc_events

Lapsellelounas-somevideo

This is "Lapsellelounas-somevideo" by Venner on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.
[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi