Toteuta ikimuistoinen joulutapahtuma

Kiitä ja palkitse henkilöstöä kuluneesta vuodesta, vaali yhteishenkeä ja juhlimisen taitoa – järjestä unohtumaton tapahtuma Sisters Inc.in avulla! Saisiko olla joulujuhlat, pikkujoulut, gaalaillallinen, vai todellinen jouluspektaakkeli? Te päätätte, me toteutamme!

Kun vuoden loppu häämöttää horistontissa, on aika kohottaa tunnelmaa ja järjestää yrityksen pikkujoulut, joita muistellaan vielä pitkään. Miksi et tekisi siitä tänä vuonna poikkeuksellisen vaikuttavaa ja huoletonta?

Tässä on muutama syy, miksi kannattaa järjestää ikimuistoiset joulujuhlat juuri meidän avullamme:

Luovuus ja ammattitaito
Tapahtuma-alalla lähes 20 vuotta toimineena meillä on näkemystä ja osaamista luoda pikkujouluista todellisia elämyksiä. Kokeneet tapahtumatuottajat sekä tapahtuma-arkkitehtimme paneutuvat jokaiseen yksityiskohtaan, suunnitellen kohderyhmälle unohtumattoman tapahtumakokonaisuuden.

Räätälöidyt ratkaisut
Tiedämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen. Me luomme tapahtumaan konseptin tai teeman, joka istuu budjettiinne sekä heijastaa juuri teidän yrityksenne arvoja ja kulttuuria. Tuloksena on tilaisuus, joka on täysin räätälöity teille.

Säästät aikaa ja vaivaa
Juhlien järjestäminen isolle joukolle vaatii aikaa ja resursseja. Siksi me hoidamme kaiken puolestasi, vapauttaen sinut ja tiimisi keskittymään omiin tehtäviisi. Me huolehdimme suunnittelusta, projektijohtamisesta, tapahtuman ohjauksesta, logistiikasta, tarjoiluista ja kaikista pienimmistäkin yksityiskohdista. Meiltä saat apua myös tapahtuman laadukkaaseen markkininointiin.

Yllätyksiä ja iloa
Luovana toimistona voimme tuoda pikkujouluihin elementtejä, joista et välttämättä osannut edes uneksia. Olipa kyse sitten ainutlaatuisista esiintyjistä, hauskoista aktiviteeteista tai koukuttavista teemoista, voimme yhdessä luoda juhlan, joka ylittää sekä sinun, että osallistujien odotukset. Lisäksi me varmistamme, että myös sinä saat nauttia juhlista ja pääset osaksi yhteistä mieleenpainuvaa kokemusta. Kuten aiemmin lupasimme – alusta loppuun saakka, aina suunnittelusta tapahtuman purkuun, me hoidamme kaiken sujuvasti. Tulet yllättymään iloisesti!

Katso, mitä asiakkaamme kertovat!


Sisters on todella nopeasti ottanut koppia siitä, minkälainen yritys Academic Work on ja pystynyt räätälöimään nämä kolme tapahtumaa, mitkä meille on tehty, juuri meille sopiviksi ja meidän tuntuisiksi. Yhteistyö on ollut alusta asti todella soljuvaa. Tuntuu, että yritysten arvot ja kulttuuri kohtaavat. Tästä on tullut ihan timanttista!

– Reetta Ruija, Executive Assistant, Academic Work

Miltä tapahtuma voisi näyttää?

Mehiläinen 112 vuotta, hybriditapahtuma henkilöstölle
Academic Work, Awards henkilöstötapahtuma

Oletko valmis pitämään hauskaa?

Tämän vuoden pikkujoulujen ei tarvitse olla stressaava projekti tai tuiki tavallinen tapahtuma, vaan voimme muuttaa sen moniaistiseksi ja hauskaksi elämykseksi, joka nostaa hymyn kaikkien huulille pitkäksi aikaa. Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää! Kannattaa toimia nopeasti, sillä rakastetuimpien esiintyjien ja kysytyimpien tapahtumatilojen varauskalenterit täyttyvät aina ensimmäisinä.

Jättämällä yhteystietosi aloitat lähtölaskennan vuoden hauskimpaan juhlaan!
Sparrailu kanssamme on veloitukseton, eikä velvoita sinua mihinkään.


  Olemme yhteydessä sinuun viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Vai haluaisitko, että otamme yhteyttä jonain tiettynä päivänä?

  Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään Sisters Inc:in tietosuojakäytännön mukaisesti.


  Lähdetäänkö yhteistyöhön?

  Kun valitset tapahtumatoimistoksi Sisters Inc.in, valitset toimijaksi luotettavan ja kotimaisen tapahtuma-alan pioneerin, jolla on lähes 20 vuoden kokemus tapahtumamarkkinoinnista. Palkittu perheyrityksemme on perustettu vuonna 2004 ja asiakkainamme on eri alojen johtavia suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä. Meidät tunnetaan muun muassa rohkeasta tapahtumasuunnittelusta, jämptistä projektijohdosta sekä vahvasta visuaalisesta kädenjäljestä. Uskallamme myös jatkuvasti haastaa itseämme ja asiakkaitamme – ylivertainen asiakaskokemus on toimintamme kulmakiviä, jota mittaamme säännöllisesti.

  Jätä yllä yhteystietosi tai soita meille niin keskustellaan lisää!

 • Tapahtumajärjestäjä
 • Yritystapahtumat
 • Tapahtumatuotanto
 • Tapahtumamarkkinointi
 • Tapahtumatoimisto
 • Copyright © 2023 Sisters Inc. All Rights Reserved.