Ikimuistoiset tapahtumat

Toteuta yritystapahtuma joka muistetaan!

Notkahtiko myynti kesän aikana? Haluatko virkistää asiakassuhteita, tai kenties vaalia yrityskulttuuria sekä innostaa ja inspiroida henkilöstöä tuleviin koitoksiin? Jäikö kesäjuhlat välistä? Eipä hätää, me autamme!

Me tiedämme, että yritystapahtumat eivät synny hetkessä. Kun arjen kiireet painavat päälle ja tehtävälista pitkä, saattaa olla suuri houkutus siirtää loppuvuoden tapahtumien miettiminen myöhemmäksi. Mutta meillä on teille toinen ehdotus: lähetä meille yhteystietosi nyt, niin sparrataan yhdessä teidän tarpeista ja toiveistanne!

Mistä yrityksen kasvu ja menestys kumpuaa?

Tapahtumamarkkinointi on monikanavaista ja todistetusti tehokkain markkinoinnin keino. Sen potentiaalia ei missään nimessä kannata hukata! Nyt onkin erinomainen hetki pysähtyä miettimään oman organisaation syys-talvikauden tapahtumia tavoitteiden ja tarpeiden kautta. Tapahtuma-alan ammattilaisina autamme teitä valjastamaan tapahtumamarkkinoinin koko potentiaalin strategiaa palvelevaksi ja saavuttamaan tuloksia.

Huomioithan, että loka-joulukuun osalta tapahtumatilojen ja esiintyjien varauskalenterit täyttyvät kovaa vauhtia, joten kannattaa olla nopea ja varmistaa tuloksellisen tapahtuman toteutuminen vielä tämän vuoden puolella.

Jättämällä yhteystietosi laitat tapahtumapyörän pyörimään ilman stressiä!
Keskustelu kanssamme on veloitukseton, eikä velvoita sinua mihinkään.


  Olemme yhteydessä sinuun viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Vai haluaisitko, että otamme yhteyttä jonain tiettynä päivänä?

  Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään Sisters Inc:in tietosuojakäytännön mukaisesti.

  Miltä tapahtuma voisi näyttää?

  Deloitte FY2024 henkilöstötapahtuma, live
  Mehiläinen 112-vuotta henkilöstötapahtuma, hybridi
  Berggren Future Forum sidosryhmätapahtuma, hybridi
  Cartier Lindroos kutsuvierasilta asiakkaille, live

  Tunteet ohjaavat käyttäytymistämme ja tunnetilat syntyvät aidoimmillaan ihmisten kohdatessa. Tunteet eivät tapahtumissakaan kuitenkaan synny tyhjästä, vaan niitä täytyy ruokkia aistien kautta. Siksi tapahtumajärjestelyt kannattaakin antaa alan ammattilaiselle, jolla on näkemystä ja kokemusta käsikirjoittaa tapahtuma alusta loppuun toimivaksi ja mieleenpainuvaksi kokemukseksi. Yhdessä suunnittelemalla saavutetaan aina onnistunein lopputulos.


  Lähdetäänkö yhteistyöhön?

  Kun valitset tapahtumatoimistoksi Sisters Inc.in, valitset toimijaksi luotettavan ja kotimaisen tapahtuma-alan pioneerin, jolla on lähes 20 vuoden kokemus tapahtumatuotannosta. Palkittu perheyrityksemme on perustettu vuonna 2004 ja asiakkainamme on eri alojen johtavia suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä. Meidät tunnetaan muun muassa rohkeasta tapahtumasuunnittelusta, jämptistä projektijohdosta sekä vahvasta visuaalisesta kädenjäljestä. Uskallamme myös jatkuvasti haastaa itseämme ja asiakkaitamme – meille ylivertainen asiakaskokemus on toimintamme kulmakiviä, jota mittaamme säännöllisesti.

  Katso, mitä asiakkaamme kertovat meistä!

  Miltä kuulostaa?
  Jätä yllä yhteystietosi tai soita meille, keskustellaan lisää.


 • Tapahtumajärjestäjä
 • Yritystapahtumat
 • Tapahtumatuotanto
 • Tapahtumamarkkinointi
 • Tapahtumatoimisto
 • Copyright © 2024 Sisters Inc. All Rights Reserved.