Ajankohtaista

Esittelyssä näin heinäkuun "helteissä" Sistersin Consept Planner Tuire Lindström. ”Väkisin tulin!” oli vastaus kysyttäessä, kuinka hän päätyi Sistersille. ”No ei vaan”, jatkettiin ja kerrot…

[ad_1]

Esittelyssä näin heinäkuun "helteissä" Sistersin Consept Planner Tuire Lindström.

”Väkisin tulin!” oli vastaus kysyttäessä, kuinka hän päätyi Sistersille. ”No ei vaan”, jatkettiin ja kerrottiin, kuinka hän kiinnitti huomiota yritykseen jo pari vuotta sitten.

Tuolloin Tuire pohti, että jos ura ja itsensä kehittäminen ammatillisesti kaipaa muutoksia, Sisters olisi paikka, minne hän haluaisi – ja kappas, niinhän siinä muutamien mutkien kautta lopulta kävi!

Talouden ja hallinnon tradenomiksi sekä tapahtumatuottajaksi pätevöitynyt, myös tv-alalla vaikuttanut monitoimimimmi, vastaa Sistersillä tapahtumien konseptoinnista. Hän ideoi yhdessä muiden siskojen kanssa, jonka jälkeen luo presikset tapahtumiin – vastaa siis Sistersin tapahtumaidean ulosannista asiakkaalle. Toisinaan Tuire myös tuottaa omia tuotantoja.

Työn lempiasioita ovat suunnitteluhetket ja ideoiden kehittyminen konkreettisiksi toteutuksiksi. Vähemmän lemppariksi Tuire myöntää luovan tiimin keittiövuorot – vai keksiikö joku, mikä on vähemmän luovaa, kuin tiskikoneen tyhjentäminen?

Toki keittiöhommatkin varmasti hoituvat näppärämmin, kun voi samalla katsella näkymiä kattojen yli – Tuire mainitsee työpaikan isoksi plussaksi seikan, jonka muutama muukin saattaisi allekirjoittaa uusiin tiloihin muuton jälkeen: merinäköalan työpisteeltä.

Luovuuden toteuttaminen seuraa Tuirea vapaa-ajalle: harrastuksiin kuuluu valokuvaus ja askartelu, viime aikoina etenkin savityöt ovat olleet intohimo. Myös ruoanlaitto on lähellä sydäntä.

Random fakta itsestäsi:
”Henkeen ja vereen Mini-autofani.”

Lempparilause:
”Mä sanon nyt tämän, että saan ulos systeemistäni, ja sit pääsemme eteenpäin ideoinnissa.”

Yhdellä termillä kuvailtuna, mikä asia yhdistää sisterssiläisiä?
”Suorapuheisuus – asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä.”

Selviytymisvinkki tapahtuma-alalla:
”Yleensä kannattaa kysyä, kuin jättää kysymättä.”

Paras tapahtumamuisto:
”Vaikutuksen aikoinaan teki SLUSH – siitä se ajatus sitten lähti, josko joskus olisi itsekin tapahtumissa tuottajana, tai kuten nyt, konseptisuunnittelijana.”[ad_2]

Source

JAA SOMESSA

HALUAN LISÄÄ INSPIRAATIOTA

Tapahtuma ei ole vain kohtaamisten areena, vaan parhaimmillaan se mahdollistaa syvällisemmän yhteyden brändien ja osallistujien välille. Jokaisen tapahtuman tulisi olla omistajalleen ainutlaatuinen ja osallistujalle elämys, josta jää pysyvä jälki.
Copyright © 2024 Sisters Inc.
All Rights Reserved.
Tietosuoja | Privacy policy
Sisters Inc.
Miestentie 9, 6 krs,
02150 Espoo
(09) 75151200
myynti@sisters.fi