26.3.2015 Sistersille taas voitto Evento Awards -kilpailun henkilöstötapahtumasarjassa

Sistersin tuplajännitys raukesi eilen iloisiin voittotunnelmiin. Voitimme Evento Awardsin henkilöstötapahtumasarjan jo toista kertaa peräkkäin! Tänä vuonna jännityksen määrän tuplasi se, että osallistuimme kilpailun henkilöstösarjaan kahdella työllä, joista molemmat selvisivät kolmen parhaan finalistin joukkoon. Ja voiton vei tänä vuonna Posti-konsernin työhyvinvointisäätiölle suunnittelemamme ja toteuttamamme ”Hyvän Olon Sirkus” -hyvinvointitapahtuma.

Ammattilaissarjan neljään kategoriaan osallistui tänä vuonna yli 70 kilpailutyötä. Kansainväliseltä markkinointiviestinnän ammattilaisista koostuvalta tuomaristolta saatu tunnustus lämmittää mieltä ja osoittaa, että tapahtumissamme toteutuu tärkeät kriteerit: innovatiivisuus, sisältösubstanssi, tuloksellisuus ja luotettavuus.

Asioita on siis tullut tehtyä edelleen oikein ja tästä on hyvä jatkaa. Haluamme vielä kiittää upeita asiakkaitamme, joilta olemme saaneet mielenkiintoisia ja haastavia toimeksiantoja, unohtamatta luotettavia yhteistyökumppaneitamme. Näistä aineksista on hyvä luoda tapahtumia, joissa on ideaa!

Onnittelemme myös muita voittajia ja sekä finalisteja!

Lue lisää tapahtuma-alan parhaiden palkitsemisesta tästä.

) Evento Awards -palkintogaala 25.3.2015. Osnat Mangs, Esa Vilkuna ja Dana Pikkarainen.

Evento Awards -palkintogaala 25.3.2015. Osnat Mangs, Esa Vilkuna ja Dana Pikkarainen.