24.10.2012: 10 tapaa mokata tapahtuma

  1. Aloita tapahtuman suunnittelu mahdollisimman myöhään, jotta voit kokea suurta ahdistusta ja stressiä tapahtumaa edeltävinä viikkoina.
  2. Unohda tapahtuman syyt ja tavoitteet. Riittäähän se, että juhlissa on hauskaa!
  3. Aseta hyvin tarkka budjetti tapahtumalle, ja kun loppusuoralla iskee paniikki, hyväksy kaikki ylitykset.
  4. Oleta, että jokainen henkilökunnastasi ja asiakkaistasi ilmoittautuu tapahtumaan. Ovathan he odottaneet tätä nimenomaista kutsua ja ovat näin ollen kiitollisia ja onnellisia saadessaan saapua paikalle.
  5. Yritä toteuttaa tapahtumassasi mahdollisimman monta viestiä, sillä sehän vain luo mielenkiintoisen ja värikkään ”viestien sinfonian”, joista jokainen vieraasi on varmasti perillä. Mikä olikaan tapahtuman tarkoitus?
  6. Oleta, että vieraasi pärjäävät keskenään, ja keskity hauskanpitoon ihmisten kanssa, jotka jo entuudestaan tunnet. Tulee niitä oivallisia myyntitilanteita muitakin!
  7. Suunnittele tapahtuma oman mielesi mukaan. Valitse viihdettä tai tarjoiluja, joista nimenomaan sinä itse pidät – ei sillä ole hirveästi väliä, mitä muut ovat mieltä!
  8. Älä epäile esitellä pidennettyä vuosikatsausta tai yritysesittelyä – tämä on juuri se ilta, jossa sadan kalvon PPT toimii. Näin varmistat, että kaikki viihtyvät!
  9. Älä mittaa tapahtumasi tulosta! Sinulla on varmasti hyvä intuitio, joten osaat kyllä erottaa hyvän tapahtuman huonosta.
  10. Tee kaikki itse – ideointi, valmistelut, yhteydenotto, budjetointi, logistiikka, viihde, tarjoilut… Jos haluat saada jotain aikaiseksi, on parasta tehdä se itse, koska eihän sinulla ole mitään muutakaan tekemistä.

ÄLÄ MOKAA … VALITSE AMMATTILAINEN!